Groep meisjes in een limousine
Home » Lessen en geheimen van 5 ervaren Sugarbabes

Sugardating-relaties zijn absoluut een van de beste manieren om uw netwerkniveau en gemoedsrust te verbeteren.

De reis om de echte wereld van suikerdatingrelaties te bereiken is niet gemakkelijk. Er zijn veel mythen en stereotypen die het nog moeilijker maken. Maar er zijn veel belangrijke lessen die we onderweg leren . Er gebeuren geweldige dingen wanneer je het het minst verwacht, dus als het je doel is om een ​​sugar daddy te krijgen, houd dan je hoofd omhoog en geef nooit op.

We hebben contact opgenomen met een ervaren SB die onze website heeft doorgenomen toen deze nog in oprichting was en die alleen webservice leverde in Madrid en Barcelona.

Ze zijn lang geleden begonnen met daten met suiker en ze hebben je wat advies gegeven voor nieuwe meisjes. Het zijn waardevolle lessen die je zullen helpen je relaties te verbeteren en te begrijpen hoe je een ideale sugar daddy kunt vinden met wie je veel tijd door kunt brengen in een uitwisseling, hulp en medeplichtigheid. Voor discretie hebben we de bijnamen veranderd.

GEDULD IS DEUGD

Als sugarbaby beschouw ik de Sugardating Game altijd als een langetermijninvestering. De tijdelijke bevrediging en de hier vang ik je waarvoor ik je vermoord, kan het doen afwijken van zijn ware doel, ook als je die cirkel betreedt, zal het moeilijk voor je zijn om te vertrekken en de echte zullen je mentoren niet willen zijn, wanhoop is niet aantrekkelijk.

Aan de andere kant, verwacht geen solvabele man tijdens een diner en de volgende dag neemt hij je mee op een reis naar het Caribisch gebied, dat gebeurt normaal niet (hoewel er soms gelukkige uitzonderingen zijn). Normaal moet je hard werken, want geweldige dingen gebeuren niet van de ene op de andere dag.

Inmiddels is het mij gelukt om tot een overeenkomst te komen die in de loop van de tijd standhoudt. Maar toen ik begon, bladerde ik door veel profielen en had ik veel dates met mannen zonder veel succes. Beetje bij beetje leerde ik heel interessante mensen kennen met wie ik nog steeds een vriendschap heb en waarmee ik contact houd. Uiteindelijk heb ik interessante mensen gevonden onder veel dates die ik niet leuk vond.

Ik had nooit gedacht dat ik zou komen waar ik nu ben, maar ik heb doorgezet en nu dineer ik in de beste restaurants in prachtige steden terwijl ik mijn rechtenstudie afrond. Als je er genoeg tijd en moeite in steekt, wordt je beloond. Deze mannen hebben eenvoudige behoeften. Ze hebben uw steun en gezelschap nodig. Laat ze zien dat je er voor de lange termijn bent en dat je geen one-night-stand bent. Geduld is deugd!

Mariola01

WEES SELECTIEF

Als je je leven wilt verbeteren en je ideaal wilt vinden, moet je selectief zijn. Haast u niet om een ​​overeenkomst met een POT aan te gaan die uitsluitend is gebaseerd op hun inkomen of levensstijl.

Je moet perfect weten wat je zoekt om je POT te vragen, laat hem zien wat je zoekt, we zijn niet allemaal op zoek naar hetzelfde, sommigen reizen liever en gaan naar dure plaatsen, anderen hebben hulp nodig bij studies.

We hebben niet allemaal dezelfde behoeften en we willen je ook niet allemaal hetzelfde bieden. Houd er rekening mee dat een suikerrelatie een langdurige relatie moet zijn, je moet op zoek naar een man die ook jou vervult en begrijpt wat je nodig hebt.

Als je op een prachtige reis bent en je zorgen maakt omdat je de eindjes niet aan elkaar kunt knopen of de academie niet kunt betalen, dan heb je een verkeerde suikerrelatie . Als een man niet aan je verwachtingen voldoet, moet je hem duidelijk maken dat hij niet is wat je zoekt, een SD moet je behoeften begrijpen en jij moet de zijne begrijpen.

CarlaXD

NOOIT genoegen nemen met MINDER

Toen ik bij Sugar Daddy Nederland kwam, deed ik het om een ​​gemakkelijker leven te hebben en om luxe te leren kennen. Ik was heel duidelijk dat ik met minder geen genoegen zou nemen en dat ik niet minder nodig had. Ik hou van luxe, ik hou van dure tassen en designerjurken, als ik uit eten ga met mijn SD wil ik het beste restaurant van de stad, als het geen luxe is, is het het niet waard. Ik heb de rest gedekt.

Als een man niet aan een minimuminkomen voldoet, ben ik niet geïnteresseerd. Als je me nergens ter wereld kunt brengen, ben ik niet geïnteresseerd en als je geen high-end sportwagen hebt, ben ik niet geïnteresseerd. Ik verdien genoeg als model en ik heb niemand nodig om me te ondersteunen, maar ik ben op zoek naar een hogere levensstandaard.

Stel jezelf een aantal verwachtingen en neem nooit genoegen met minder, want als je genoegen neemt met minder, ben je minder waard. Je kunt een miljonair zoals ik hebben die helemaal opnieuw begint. Je moet verwachtingen verhogen, niet verlagen. Als het niet aan je verwachtingen voldoet, zoek dan een andere. Dit gebeurt niet van de ene op de andere dag, maar als het is wat je wilt, moet je ervoor gaan.

ReisModel

HOUD JE EMOTIES ONDER CONTROLE

Het is heel natuurlijk dat je beetje bij beetje verliefd wordt op je POT. Als een heer je beleefd behandelt, je verwent en je liefde geeft, kun je verliefd worden. Je moet leren je gevoelens te beheersen en ze op afstand te houden, tenzij hij je om iets anders vraagt. Hij moet degene zijn die die stap zet .

Je leert je gevoelens te beheersen wanneer een suikerzus in het spel komt. Dat hij je verwent en je grillen geeft, betekent misschien niets anders dan een vriendschap dus houd je verwachtingen onder controle, houd er rekening mee dat als hij de stap niet zet, je een overeenkomst hebt.

Je moet je gevoelens goed kennen, word je verliefd of ben je gewoon verliefd op een rijk iemand? Let ook op zijn gevoelens. Soms kun je jezelf in dezelfde situatie bevinden waarin ik me bevond.

Hij had het allemaal, een goede auto, een huis met een zwembad, jacuzzi en fitnessruimte, geld te besteden, enz. Het was de droom van elke sugarbaby, maar het was niets voor mij. Hij vroeg me de stap te zetten in een NSA-relatie, hij wilde wat ik hem niet wilde geven, een echte relatie, dus liep ik bij hem weg voordat de gevoelens erger werden . Houd je gevoelens erg gebonden en als de relatie verder gaat, denk er dan veel over na, je geluk in de toekomst hangt ervan af.

Shhbaby

DE KUNST VAN OPDRACHT

Op basis van mijn ervaring ben ik erachter gekomen dat degenen die minder hebben, de neiging hebben om meer te geven. Ik heb mannen ontmoet die miljoenen euro’s waard waren en die geen fatsoenlijke toelage wilden geven. Een ander ding dat ik heb geleerd is dat je moet weten hoe je een overeenkomst kunt bereiken met je POT , als je naar een onderhandeling gaat zonder dit te weten, ben je in het nadeel, zij weten wel hoe ze moeten onderhandelen. De rijkere klasse heeft de neiging om gieriger te zijn in vergelijking met degenen die minder rijk zijn.

Ik ontmoette een Sugar Daddy die een behoorlijk inkomen verdient als Senior Banker in de City of London, hoewel hij uit Barcelona komt en vaak in Barcelona werkt, onderhandelen over de opdracht die hij wilde met hem was veel gemakkelijker dan met andere superrijke ondernemers. Als ik uitging met mijn bankier, kocht hij altijd cadeaus voor mij zonder reden. Hoewel het geen tassen van Gucci of Chanel waren, probeert hij aan mijn verwachtingen te voldoen. Laat een hoog kaliber SugarDady je niet als speelgoed behandelen, alleen maar omdat hij geld heeft.

Als je de juiste hoeveelheid inspanning en oefening doet, kun je ook een deskundige rv zijn en een stabiele relatie hebben. Het is noodzakelijk om door proeven en fouten te gaan voordat je succes in dit spel kunt vinden. Bij elke oplossing hoort een les om te leren. Hier zijn meer ervaren sugar babylessen om u te helpen slagen in suikerdating.

Summary
Lessen en geheimen van 5 ervaren Sugarbabes
Article Name
Lessen en geheimen van 5 ervaren Sugarbabes
Description
Leer tips van ervaren sugarbabys
Author
Publisher Name
sugardaddyholland.nl
Publisher Logo

Laat een Antwoord achter


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog