De man maakt foto's van twee meisjes die glimlachen

De man maakt foto's van twee meisjes die glimlachen

Een sugar daddy kan heel verschillende dingen zoeken, afhankelijk van het vitale moment waarop hij zich bevindt. In het spel van sugar dating of “suikerpot” is er een breed scala aan mogelijkheden. Onder dit soort overeenkomsten vallen de zogenaamde “suikerzuster”-overeenkomsten.

In de wereld van suikerdating kunnen de formules oneindig zijn, een van de manieren om jezelf te onderscheiden van andere sugar baby’s en die ze vaak leuk vinden, is door open te staan ​​voor het opnemen van een suikerzuster in de relatie.

Wat is een suikerzuster?

Een suikerzus is een sugarbaby die in de relatie staat tussen een SD en een andere SB. Bovendien kent en kent een suikerzus de andere sugarbaby.

Er zijn verschillende soorten Sugar Syster-relaties, soms besluit de SD om een ​​nieuwe partner in het spel te brengen. Andere keren besluiten twee vrienden om voor beiden een POT te zoeken omdat ze zich op die manier veiliger voelen. Andere keren is het de sugar baby die besluit een vriend in de relatie te brengen.

Hoe het ook ontstaat, het is beslist een spel van drie, waarin een SD beslist over een overeenkomst met twee sugar baby’s, aan wie hij financieel helpt, hen geschenken geeft of hen helpt in hun professionele ladder. Binnen deze relatie zal hij proberen om met beiden op dezelfde manier uit te gaan, om hun gezelschap te hebben en het zal een overeenkomst met hen beiden zijn.

Hoe een suiker syster te zijn?

Als je al een sugarsyster hebt met wie je alles deelt, zijn er meestal geen problemen, het vervelende is wanneer je moet delen wat je dacht dat alleen voor jou was, dit kan frustrerend zijn. Er komen zeker duizend gedachten bij je op, van het verlaten van de relatie tot het beëindigen van de nieuwe Sugar baby.

Wanneer ze je vragen om een ​​sugar syster te zijn, wordt de overeenkomst opnieuw onderhandeld, precies wetende wat jouw rol zou moeten zijn in de relatie of dat dit de relatie zal beïnvloeden.

Het beste is om jezelf wat tijd te geven om eraan te wennen en het positieve van deze relatie te zien. Normaal gesproken is een drierichtingsrelatie leuk en stromen de gesprekken door tot in de kleine uurtjes.

Vraag je sugar daddy om je informatie over haar te geven om in de relatie te passen, houd er rekening mee dat de wereld van suikerdating vol nieuws en ervaringen zit, dus mis het niet vanwege jaloezie of bezitterig zijn.

Hoe om te gaan met de nieuwe overeenkomst?

Als SB moet je weten dat dit kan gebeuren, een SD kan besluiten om een ​​nieuwe sugarbaby mee te nemen om ze alle drie te verlaten. U moet van tevoren worden geïnformeerd over hoe u uw sugarsyster zult verwelkomen, afgezien van jaloezie of schandaal. We weten dat dit moeilijk kan zijn, maar er zijn bepaalde dingen die u kunt doen om het hele proces zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Hier zullen we delen hoe je een sugarsyster kunt verwelkomen, haar op haar gemak kunt stellen en je vader blij kunt maken. Als je een sugar daddy bent, leer dan hoe je zonder problemen een sugar daddy kunt zijn om dit soort relaties naar een goed niveau te tillen.

Vind tijd om erover te praten met je sugardaddy

Het beste wat je kunt doen, is positief en proactief zijn in het proces om een ​​nieuwe sugarbaby in de relatie te brengen. Het is natuurlijk geen goed idee om aan de zijlijn te blijven staan ​​zonder te weten wat er aan de andere kant van de relatie gebeurt. Relaties tussen 3 of polyamorie hebben altijd bestaan. Geduld is een schone zaak en een van de lessen die je kunt leren van ervaren sugar baby’s . U kunt desgewenst informatie over Polyamorie op het net zoeken. Met dit in gedachten moet je gaan zitten en met je SD over haar praten.

Door met je sugar daddy te praten, kun je via hem meer over haar te weten komen, wat hij leuk aan haar vindt, wat hem zo in haar geïnteresseerd maakt. Dit begrijpen kan enige tijd duren en kan behoorlijk moeilijk zijn. Maar goede communicatie zal deuren openen naar een hele nieuwe wereld van ervaringen en zal een van de manieren zijn waarop je sugar daddy bij je wil blijven.

Wanneer je dit doet, moet je ook proberen hem niet ongemakkelijk te laten voelen met je vragen. Maak hem duidelijk dat je het vraagt ​​omdat je om hem geeft, en dat je van plan bent om samen een solide basis te leggen voor je toekomstige relatie.

Regel een ontmoeting met hem en de Sugar Sister

Haar persoonlijk ontmoeten is een teken dat je je sugardaddy gelukkig wilt maken en dat je om de relatie geeft. Idealiter zou deze bijeenkomst kort en to the point moeten zijn. Zoek een plek waar je samen een kopje koffie kunt drinken. Deze stap kan ongemakkelijk zijn, maar het zal je helpen de huidige situatie te accepteren en er zo snel mogelijk overheen te komen.

Als je je suikerzuster ontmoet, moet je je best doen om te blijven glimlachen en respectvol te zijn. Probeer nooit op te scheppen over het feit dat je al zijn huidige SB bent en dat je de eigenaar van zijn hart bent, blijf uit de buurt van je gebruikelijke grappen met hem en vertel hem in het begin niet je gevoelens voor je SB. Hierdoor kan ze wantrouwen, laat dit voor later.

Maak haar na het gesprek duidelijk dat je het fijn vindt haar persoonlijk te ontmoeten en dat je haar graag vaker wilt zien. Zodra dit is gebeurd, kun je eindigen met een knuffel om te laten zien dat je vriendelijk bent en om je vriendelijke gebaren te bevestigen.

Jullie twee moeten rondhangen

Misschien heb je dingen online kunnen houden na je eerste ontmoeting met je suikerzus en na de daaropvolgende dates samen, kun je een date voor alleen meisjes voorstellen. Hier ga je op een date met haar zonder je SD of haar tussenkomst. Zo leer je haar beter kennen en voel je haar op haar gemak. Je moet echt weten of je bij haar past, haar gevoelens begrijpen en proberen vrienden te worden. Indien dit laatste niet mogelijk is, dient u dit aan uw SD te vragen.

Het kan ongemakkelijk zijn, maar het is het waard

Onthoud dat er bepaalde dingen zijn die je beter niet kunt zeggen op een eerste date, en zeker niet als je wordt voorgesteld aan een suikerzuster. Het valt niet te ontkennen dat dit niet ongemakkelijk zal zijn. Er kunnen twee wegen zijn in een sugardating-relatie waarin een nieuwe SB binnenkomt: het beste is om te proberen haar je vriend te maken en je op je gemak te laten voelen, kortom, dat ze je suikerzuster is. Als je zijn manier van zijn of handelen uiteindelijk niet leuk vindt, is het misschien tijd om te praten en de situatie aan de orde te stellen.

Uitwisseling van contactgegevens

Om uw contactgegevens te krijgen, hoeft u niet met elkaar overweg te kunnen. Wanneer je een goede basis hebt om met haar te praten, zou je haar contactgegevens moeten hebben en haar een bericht moeten sturen. Hiermee kun je haar een sms sturen en haar bellen wanneer je maar wilt. Zo voorkom je dat je het hem moet vragen voordat je afspraken met haar maakt of haar ziet.

Focus op kalm zijn

De eerste momenten waarop wordt gedacht dat een RvC de relatie zal aangaan, kunnen frustrerend zijn. Probeer tijd voor jezelf te hebben en te ontspannen. Zie het als een spel en maak geen berg van een zandkorrel. Als je sugar daddy zich geliefd en aanhankelijk voelt, hoeft er niets mis te gaan. In feite kan dit type relatie veel voordeliger en duurzamer zijn dan gewone relaties.

Hoe is het om twee sugarbabes te hebben?

Een van de mythes over sugar daddys is dat ze rokkenjagers zijn, maar polyamorie is iets dat op de agenda staat en het hoeft geen sporadische relatie te zijn. Hoewel het voor veel mannen fantastisch kan zijn om met twee vrouwen te daten, is de realiteit vaak dat het niet gemakkelijk is. Jaloezie en competitie kunnen, net als tussen echte schoonheden, het slechte in mensen naar boven halen. Dat is de reden waarom als je SD bent en je dit soort relaties voorstelt, je aandachtig en eerlijk moet zijn met beide, zodat ze met elkaar kunnen opschieten en een klimaat van gelijkheid creëren. Mogelijk ben je geïnteresseerd: hoe je je sugar baby-profiel kunt verbeteren en de juiste foto’s kunt plaatsen

Summary
Wat is een sugar sister voor een sugardaddy?
Article Name
Wat is een sugar sister voor een sugardaddy?
Description
We leggen uit wat een sugarsister is
Author
Publisher Name
sugardaddyholland.nl
Publisher Logo

Laat een Antwoord achter


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Uw privacy is belangrijk voor ons en we zullen uw gegevens nooit verhuren of verkopen.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog