mooi meisje schudt de hand met man in pak
Home » 8 tips om je uitkering te vragen aan je potentiële sugar daddy
mooi meisje schudt de hand met man in pak

Zelfs de meest ervaren sugarbaby’s voelen zich beschaamd of ongemakkelijk als het gaat om praten over een overeenkomst met een POT, in verschillende commentaren zijn er sugarbaby’s die erom vragen. Wat en hoeveel moet ik bestellen?

Het eerste dat duidelijk moet zijn, is dat een dergelijke relatie geen transactierelatie is. Dat betekent dat het veel meer is dan een one night stand. Daarom moet je alle aspecten van je sugar daddy begrijpen en waarderen (Humor, gevoel enz …).

In de overeenkomsten is het ook mogelijk om te praten over reizen, cadeaus en andere voordelen. Er zijn allerlei soorten overeenkomsten, bij sommige is het belangrijker dat je POT je ervaringen biedt zoals dure reizen en cadeaus.

Hier zijn 10 tips om te praten over wat een sugar daddy je kan bieden. Elke persoon is een wereld, dus alleen jij weet wat jou motiveert. Toch, als je een sugarbaby bent en je bent duidelijk over wat je wilt of wilt vertellen over je ervaring, dan kun je een reactie achterlaten aan het einde van het bericht.

1-. Aarzel niet om te vragen

De belangrijkste stap om te krijgen wat je wilt, is erom vragen . Dat weten we allemaal, maar ja, het kan heel ongemakkelijk zijn om te praten over wat je wilt ontvangen van je relatie. Als de gedachte erover te praten je ongemakkelijk maakt, neem dan de tijd om je op je gemak te voelen in je gesprekken met je POT.

Het is belangrijk dat u het niet te lang laat duren om uw tijd te verspillen. Probeer een beetje over alles te praten voordat je de vraag stelt of uitlegt wat je wilt. Maar heb niet meer dan één date of praat niet te lang met hem aan de telefoon of Telegram voordat je weet wat hij je kan bieden.

2-. Voordat je bestelt, moet je indruk maken.

En daarmee bedoelen we niet dat je je mooiste foto’s opstuurt, maar dat je je sociale charmes laat zien daarvoor moet je je leren onderscheiden als sugarbaby Elke sugarbaby heeft zijn charmes, sympathie, zoetheid, cultuur … toon je waarde voordat je bestelt. Het is ook erg belangrijk om indruk te maken met een goed profiel met acceptabele foto’s . Een echte SD, als hij je leuk vindt, zal je snel een deal aanbieden. Als hij het onderwerp voor je aansnijdt, is hij echt in je geïnteresseerd.

Sluit jezelf ook niet af voor het hebben van een eerste date om elkaar te ontmoeten zonder een afspraak ertussen, maar probeer voordat je op die date gaat uit te vinden wat hun echte bedoelingen zijn.

3-. Een goede deal moet meer hebben 

Houd er rekening mee dat een goede overeenkomst niet altijd te maken heeft met veel geven. Bedenk hoe vaak hij je wil ontmoeten, of hij echt een aardig persoon is en of hij je meer dingen brengt.

Als je met een POT praat, laat hem dan weten dat je meer geïnteresseerd bent in een geschikt arrangement waar je je prettig bij voelt dan in iets eenvoudigs als het vullen van je portemonnee. Dit zal ook een ander bericht naar je POT sturen, en dat is dat je niet alleen kunt winnen door je portemonnee te vullen. Dit maakt het ook gemakkelijker om grenzen in de relatie te stellen en over al het andere te onderhandelen.

Soms kan hij je ook cadeaus, uitstapjes enz. geven … Denk na over je ideale overeenkomst voordat je spreekt.

4-. Praten aan de telefoon is geen slecht idee

Als je je nog steeds niet op je gemak voelt om te vragen wat je wilt, is het een goed idee om een ​​telefoontje of Telegram te gebruiken om een ​​idee te krijgen van wat je kunt krijgen en hem te laten zien wat je te bieden hebt.

Toch zijn we van mening dat face-to-face dingen waarbij je oogcontact kunt maken om te vragen wat je wilt, veel meer opleveren dan berichten sturen.

Een ander goed idee is om een ​​videogesprek te voeren om in het algemeen en ook over dit onderwerp te praten. In een videogesprek kun je zijn gezichtsuitdrukkingen en die van jou zien en kun je meer met hem in contact komen. Telefoongesprekken zijn een goede manier om jezelf als sugarbaby te beschermen en salt daddy’s of vervalsingen op te sporen.

5-. Ontdek welke opties het u biedt

Hij heeft misschien zijn opties over wat hij zoekt in de relatie. Voordat u erover begint te praten, moet u nadenken over hoe vaak u de voordelen wilt hebben die u nodig heeft, of dit nu wekelijks, maandelijks of op afspraak is. Het is belangrijk dat u weet wat uw mogelijkheden zijn, zodat u deze duidelijk kunt uitleggen.

6-. Hoeveel kost een sugar erbaby?

Sugar Daddies komen uit verschillende beroepen en niveaus. Voordat je praat over wat je nodig hebt, doe je best door te onderzoeken wat het bereik zou kunnen zijn. U kunt erachter komen wat zijn beroep is en wat zijn levensstandaard is, of hij kinderen en een vrouw heeft om te onderhouden, of hij een werknemer of zakenman is, het soort huis waarin hij woont.

Een sugar baby krijgt een uitkering op basis van een schatting die hij maakt. Vanaf een minimum moet de sugarbaby afwegen of er gevoel is.

Op basis hiervan kunt u een inschatting maken hoeveel het u ongeveer kan bieden. Bovendien kunt u hiermee ook degenen uitsluiten die een toewijzingsbereik beloven en voor de omstandigheden die het beschrijft niet zouden kunnen betalen.

Aan de andere kant is het belangrijk dat je mensen wantrouwt die je snel x aanbieden voor ‘overnachten’. Sugar datingr is dit niet, en degenen die je zoiets aanbieden, zijn meestal op zoek naar iets anders in plaats van een relatie met sugar dating.

Dus wat is er om in gedachten te houden?

Om te weten wat je moet bestellen, moet je rekening houden met het volgende:

  • Daten: een sugar daddy die af en toe uit eten wil, is niet hetzelfde als iemand die met je mee wil reizen.
  • Exclusiviteit: Als je om exclusiviteit vraagt, moet er iets zijn dat je motiveert.
  • Contacten: Sommigen zullen u vragen om te bellen en te praten, en dit klopt.
  • Andere voordelen : Als je kleding gaat kopen, grillen of boeken gaat betalen, kun je de rang iets verlagen.
  • Gevoel: als er gevoel is, zijn de voordelen die je uit deze relatie haalt misschien minder. 

7-. Probeer het onderwerp niet ter sprake te brengen

Een oprechte en geïnteresseerde sugar daddy zal het onderwerp over het algemeen ter sprake brengen door te vragen wat je wilt. De eenvoudigste manier om dit te doen, is door het probleem indirect aan te pakken door te vragen of u al eerder afspraken heeft gemaakt. Vraag hoe het ging, wat de voorwaarden waren, hoe de relatie was…

Als je vooraf geen afspraken hebt gemaakt, houd er dan rekening mee dat mensen eerder geneigd zijn een lastige vraag te beantwoorden nadat ze een meer comfortabele reeks vragen hebben gekregen, dus begin de discussie door je POT-vragen te stellen, zoals: een ideale deal voor jou? “” Hoe vaak wil je dat we elkaar ontmoeten?” Blijf vragen stellen over de deal en vraag dan welke voordelen u prettig vindt.

Als het te laag is, weerleg dan met iets als “Oh, ik dacht meer aan …”. Doe geen afbreuk aan wat u denkt dat eerlijk is, vraag naar wat goed voor u is.

8-. Ontvang wat bij u past

Het is een belangrijk punt dat alle sugar baby’s te allen tijde moeten onthouden: het bereiken van een overeenkomst is niet vragen om een ​​aalmoes. Je onderhandelt over een reeks dingen die je bijdraagt.

En sugardaddys kunnen veel dingen zijn, maar ze zijn niet dom. Je SD geeft je geen toelage omdat hij een vriendelijk wezen is dat op zijn witte paard is gekomen om je tot je prinses te maken. Hij krijgt er iets voor terug en dat weet hij. Hij is wederkerig en je zorgt ervoor dat hij zich goed voelt en maakt hem gelukkig.

Sommigen zullen misschien geschokt of verrast zijn wanneer u uw behoeften aangeeft. Sommigen zullen zelfs vragen wat je van plan bent te doen, alsof je jezelf moet rechtvaardigen. Verklaar niet waarom u vraagt ​​wat u vraagt, dat is eigenlijk uw zaak.

Hoewel relaties in het sugardating soms zijn uitgegroeid tot een ware liefde, moet u er rekening mee houden dat het in het begin als volgt zou moeten zijn: Hij geeft u een reeks voordelen voor uw tijd en uw service.

9-. Je moet bereid zijn om de pagina om te slaan

Sommige sugarbaby’s zijn het in dit geval misschien niet met ons eens, maar we hebben deze regel: als een POT het niet eens is met uw verzoeken (wat redelijk is en binnen wat we weten dat mogelijk is met hun inkomensbereik), maak dan beleefd het diner af en steek het over van de POT-lijst.

Waarom?

In onze ervaring zijn mannen die de waarde van het hebben van een sugarbaby kennen, bereid om er alles voor te doen. Ze weten dat je het waard bent. Ze willen wat je te bieden hebt. En net als bedrijven die het beste talent willen werven, zijn deze sugar daddies bereid om je te geven waar je om vraagt.

Deze mannen zijn op zoek naar langdurige relaties omdat ze al weten dat het de moeite waard is. We raden af ​​om hem ooit te smeken of te proberen hem te overtuigen om jou te geven wat je wilt. Als hij niet beseft dat je het waard bent, zal hij sowieso geen geweldige mentor zijn.
En als je genoegen neemt met minder dan je wilt, zul je niet gelukkig genoeg zijn om hem gelukkig te houden. Het is een tweerichtingsverkeer. Aan hun behoeften moet worden voldaan.

10-. Uitzonderingen

Tegelijkertijd kom je soms een POT tegen waarmee je een geweldige dynamiek hebt … maar ze verdienen niet genoeg om je het ideale bedrag te geven.
In die gevallen zouden we zeggen: ga met degene die je leuk vindt, ook al is wat ze je bieden iets minder dan ideaal . Sugar dating zou een overeenkomst moeten zijn waarin jij je prettig voelt, belangrijker is dan het hebben van een groot aantal voordelen. Lees ook: Lessen en geheimen van 5 ervaren

Summary
8 tips om je uitkering te vragen aan je potentiële sugar daddy
Article Name
8 tips om je uitkering te vragen aan je potentiële sugar daddy
Description
Leer hoe u betere deals kunt maken met sugardaddys
Author
Publisher Name
sugardaddyholland.nl
Publisher Logo

Laat een Antwoord achter


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Uw privacy is belangrijk voor ons en we zullen uw gegevens nooit verhuren of verkopen.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog