Over ons

Sugar Daddy Nederlands werd in 2017 geboren uit de behoefte aan een 100% contactsuiker datingplatform in Nederland. Dankzij een eenvoudig registratiesysteem, een 100% Nederlands community en een spamtrackingsysteem kunnen we de gebruiker een unieke ervaring bieden waarbij ze gemakkelijk contacten in de buurt van hun locatie kunnen vinden.

Onze waarden

Veiligheid:

Implementeer de hoogst mogelijke beveiliging op onze webpagina’s, in overeenstemming met de voorschriften voor gegevensbescherming RGPD. Vermijd spam, valse profielen of enige vorm van misleiding.

Onderwijs:

Leg uit, promoot en verspreid de ware cultuur op het gebied van SugarDating / SugarDaddy / SugarBaby, zodat wanneer een persoon toegang krijgt tot het sociale netwerk, ze precies weten waar deze concepten over gaan.

Vertrouwen:

We geven de gebruiker alle contactmogelijkheden en beantwoorden elke vraag in minder dan 24 uur met de grootste transparantie en hartelijkheid. We hebben ook een helpcentrum waar u de meest voorkomende vragen over het gebruik kunt zien en waar u ons kunt schrijven als u hulp nodig heeft.

Transparantie:

Zowel in ons betalingssysteem als in ons privacybeleid en aannamebeleid geven we alle exacte en noodzakelijke informatie zodat de gebruiker alle informatie heeft die hij nodig heeft.

LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog