Vrouw flirt met man en raakt zijn das aan
Home » 10 manieren om je sugar daddy bij je te laten blijven

Vrouw flirt met man en raakt zijn das aanEnige tijd geleden schreven we de 10 manieren om ervoor te zorgen dat uw sugar baby bij u blijft en niet bij anderen. Een bericht gewijd aan sugar daddies. Het kan niet anders, dus hier zijn de 10 dingen die ervoor zorgen dat je vader bij je blijft Sugar Dating is een totaalpakket van pretenties, een spel dat heel echt is in de huidige samenleving. Om goed te kunnen spelen, moet je de trucs kennen en trainen. Op deze manier krijgt u uw kostbare sugar langer en beter.

Als sugarbaby heb je besloten om aan de geweldige carrière te beginnen om je sugar daddy te veroveren, zodat hij je zal verwennen en verwennen zoals je verdient. Hier zijn enkele tips om hem te helpen langer bij u te blijven en aan uw behoeften te voldoen.

Psychologisch aspect

Je moet de psychologie van je sugar daddy begrijpen voordat je besluit om met hen in contact te komen om een ​​succesvolle sugarbaby te worden. Elke relatie zal anders zijn, dus het is belangrijk dat u hun manier van zijn begrijpt. Het is goed om intelligent te studeren als je stemmingswisselingen hebt, de dingen die je grappig maken en de dingen die je storen.

Niet alle sugar daddies zijn hetzelfde en soms kan de eerste date een ramp zijn, houd er rekening mee dat sommigen meer ervaring hebben dan anderen, om de psychologie van een Sd te begrijpen is het belangrijk om meerdere dates te hebben. de eerste indruk telt veel, maar beetje bij beetje is het hoe mensen worden begrepen. kijk uit voor de borden.

Maak hem blij

Als sugarbaby is het jouw missie om ervoor te zorgen dat je vader gelukkig is. Het garanderen van zijn geluk garandeert ook jouw geluk en dat zorgt er op zijn beurt voor dat hij je het geld en de geschenken zal blijven geven die je wilt. Verhoog uw gevoel van eigenwaarde; Ken zijn prestaties en leer van hem. Probeer altijd een glimlach op te zetten en een positieve gemoedstoestand te hebben, dit betekent niet dat je je motivaties opzij zet of dat je van geluk het belangrijkste in je leven maakt. U moet de grens kennen die niet mag worden overschreden, als u op enig moment uw welzijn opoffert om hem iets te geven dat hij u vraagt, is het misschien tijd om er opnieuw over na te denken.

Zijn smaak kennen, gedetailleerd zijn en hem aanmoedigen als hij somber is, zullen belangrijk zijn om een ​​geweldige opdracht te krijgen en dat je vader je in de watten legt en je in de watten legt.

Wees dankbaar

Je moet waarderen wat je sugar daddy je brengt. Je moet hem laten zien dat hij je gelukkig maakt en dat je alles wat hij voor je doet, waardeert. Als je gewend raakt aan het ontvangen van geschenken, verlies je soms de illusie van het begin. Als je hem niet wilt verliezen, verlies dan niet de illusie van elk geschenk. Het vanaf het begin vasthouden aan de illusie zal niet alleen jou gelukkiger maken, maar ook hem. Het aantrekken van dat kostbare bestido dat hij je heeft gegeven of een beetje van je toelage uitgeven om hem een ​​geschenk te geven, kan het verschil maken tussen een gewone SB en een Sugar-baby met wie hij altijd wil zijn.

Kleed je goed volgens zijn stijl

Een sugar daddy die op een Harley Davidson van 30.000 euro rijdt, is niet hetzelfde als een Jaguar. Elke persoon heeft zijn eigen stijl, als je de stijl van je vader leuk vindt, probeer dan consistent met hem te zijn. Make-up is belangrijk en ook weten wat je in elke situatie moet dragen. Snijd jezelf niet als je wat kleren nodig hebt naar hun smaak, maar het gaat niet om verkleden. Als je de stijl van je vader niet leuk vindt, moet je misschien een andere zoeken die geschikter is.Als je chic bent, is het geen goed idee om naar een motorclub te gaan, ook al heeft je vader een verzameling custom bikes in de garage.

Wees slim

Het vergt veel hard werk en toewijding van uw kant om een ​​sugar daddy te behouden. Wees slim en heb een groot gevoel voor humor. Een baby die intelligent, emotioneel volwassen, redelijk goed opgeleid en zelfverzekerd is, zal een prettig gezelschap zijn voor sugar daddies. Onderwijs is erg belangrijk, als je bang bent dat je de taak niet aankunt, kun je een protocolcursus volgen om je houding ten opzichte van je vader te verbeteren.

Intelligentie gaat door het hebben van geheugen, vergeet hun smaak, afspraken, verjaardagen, enz. Niet Als je geen goed geheugen hebt, kun je geheugentechnieken gebruiken om belangrijke dingen over je vader of dates te onthouden of een dagboek gebruiken om te schrijven over de afspraken die je hebt gehad . Het zal een goede manier zijn om te leren en jezelf te verbeteren als sugarbaby, en ook een manier om stoom af te blazen wanneer je het nodig hebt.

Privacy in de relatie

Het is belangrijk om uw privacy te respecteren. Stel niet te veel vragen die ongemakkelijk kunnen zijn. Toen hem vragen werden gesteld over zijn verleden over ex-vrouwen, banen. Het is verstandig om een ​​nieuw onderwerp aan de orde te stellen, hoewel het ervan uitgaat dat u de vraag die u respecteert, vermijdt.

Onschuld

Verlies je onschuld niet, oudere mannen houden van onschuldige babys , een lief en onschuldig meisje zijn zal vele deuren voor je openen, dit doet ze glimlachen en ook hun waakzaamheid loslaten.

Je moet beschikbaar zijn

Beperk het excuus om niet in de buurt of druk te zijn . Houd in gedachten dat naast een baan met een schema, een sugar baby een levensstijl is. Probeer een flexibel schema te hebben en wees duidelijk over uw prioriteiten.

Vraag niet veel

Het is normaal dat als we met iemand zijn die volwassen en interessant is, we veel vragen hebben . Maar iemand door een derde graad halen is ongemakkelijk. Beperk de vragen die u hem wilt stellen, hij kan een mentor zijn, maar geen Wikipedia.

emotionele triggers

Zoek de emotionele triggers van je vader. Als iets hem stoort of als hij het leuk vindt, moet u het weten en weten om hem een ​​goed gevoel bij u in de buurt te geven. Vermijd gesprekken waarin je hem serieus ziet worden en probeer te praten over dingen die hij leuk vindt. Als je contact maakt met hun likes, zoek dan naar onderwerpen die jullie allebei leuk vinden om altijd een gespreksonderwerp te hebben.

Summary
10 manieren om je sugar daddy bij je te laten blijven
Article Name
10 manieren om je sugar daddy bij je te laten blijven
Description
Lees hoe u ervoor kunt zorgen dat uw sugardaddy bij u blijft en niet bij iemand anders
Author
Publisher Name
sugardaddyholland.nl
Publisher Logo

Laat een Antwoord achter


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Uw privacy is belangrijk voor ons en we zullen uw gegevens nooit verhuren of verkopen.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog