Meisje glimlacht naar jongen
Home » Wat is een vanille-relatie? Vanille versus sugardating
Meisje glimlacht naar jongen

Er is de afgelopen decennia veel veranderd op het gebied van geslachtsrollen op het gebied van online dating. Zowel mannen als vrouwen hebben de regels van besluitvorming overgenomen in de moderne samenleving van vandaag.
Mensen accepteren en adopteren ook nieuwe vormen en dynamiek van relaties, zoals sugar dating, maar velen beschouwen het als een taboe-onderwerp. Dit is de reden waarom sommigen bang zijn om hun rol in het openbaar te aanvaarden en ervoor kiezen hun arrangementen privé te houden.

Maar ondanks alle veranderingen in genderrollen, als we goed kijken, betalen mannen nog steeds, van dinerdata tot recreatieve activiteiten . De waarheid is dat mannen vaak sugar daddies zijn, zelfs als ze het niet beseffen tijdens het daten.

Een Vanilla-relatie is een relatie waarin de man betaalt voor de grillen en vrije tijd van zijn partner, maar zonder een voorafgaande overeenkomst. Een vanille-relatie impliceert meestal ook iets sentimenteler, maar zonder verliefdheid te worden.
Sugar dating-relaties, hoewel ze kunnen leiden tot een vanille-relatie en escaleren in intimiteit en in de sentimentele kwestie, impliceren ze een overeenkomst voorafgaand aan de relatie.

Dit brengt vele andere voordelen met zich mee en elimineert de verwarring. Wat als mannen soms alleen betalen omdat ze denken dat het sociaal geaccepteerd is?

Vanille en samenleving

Onze samenleving heeft veel verwachtingen van ons, sommige eerlijk en andere oneerlijk. De samenleving waarin we leven heeft altijd van mannen verwacht dat ze op de eerste date zouden betalen. In liefdesrelaties kunnen dingen die zo eenvoudig zijn als de supermarkt of sparen voor een huis, ervoor zorgen dat het paar een gemeenschappelijk budget toekent, maar als het gaat om vakanties of dinerdates, betalen mannen bijna altijd en vaak is het niet omdat ze dat willen. betalen is voor een sociale noodzaak. Zou het niet wenselijk zijn om een ​​relatie te hebben waarin alles op een evenwichtige manier wordt gepland?

Hoe creëer je een balans?

Als een man besluit dat hij niet alles wil betalen, is het het beste om er met zijn partner over te praten en tot overeenstemming te komen. Als dit niet op de juiste manier wordt benaderd, kan dit veel gecompliceerder zijn dan het klinkt en kunt u uiteindelijk de verkeerde indruk op uw partner wekken.
Sugar dating-overeenkomsten geven het paar de mogelijkheid om openlijk over verwachtingen te praten en deze te beheren. Het is niet alleen gemakkelijker om basisregels vast te stellen, maar je krijgt er ook een buitengewone relatie voor terug.

Een andere manier om geldzaken in relaties te beheren, kan zijn om te proberen duidelijke rollen te definiëren over wat er in bepaalde situaties zal gebeuren. Het paar kan praten over wanneer een van hen moet betalen en wanneer niet. Nogmaals, dit kan in conventionele relaties super lastig worden. In de afspraken tussen een RvC en een SD worden echter regels vastgelegd zodat de relatie soepel verloopt. Eerlijk gezegd verwachtingen op tafel leggen is helemaal niet onhandig en is eigenlijk de basis van een sugar dating.

SugarDating VS Vanilla Belangrijkste verschillen

Sugar dating zijn perfect als het gaat om het creëren van een relatie waar jullie allebei evenveel voordeel uit halen. In deze relatie wachten we niet tot de ander doet wat we willen, aangezien de verwachtingen vanaf dag één duidelijk zijn gedefinieerd. Bij sugar dating krijgt iedereen wat ze willen zonder dat mentale spelletjes in de weg zitten.

Bovendien gaat, in tegenstelling tot vanille-relaties, in sugar dating-overeenkomsten iedereen uit van de verwachtingen die hij aan de partner wil geven . Als er eenmaal een akkoord is bereikt, zal geen van beiden meer vragen dan wat de ander kan geven en wat in de overeenkomst is vastgelegd.
In deze overeenkomsten genieten beiden van elkaars gezelschap, voorzien in elkaars behoeften en kunnen ze ook buiten de overeenkomst een eigen leven leiden. Perfect voor mensen die geen tijd hebben om achter anderen aan te gaan om in hun behoeften te voorzien, dit type overeenkomst bespaart tijd.

De intimiteit

Voordat je met het “sugar” -type gaat daten, moet je je ervan bewust zijn dat veel sugardaddys om wat intimiteit vragen (wat geen seks hoeft te zijn). Intimiteit zou iets moeten zijn waar je je prettig bij voelt, en het zou ook iets moeten zijn dat je vóór dates met hem zou moeten bespreken. Dus hoe is intimiteit met SD’s anders dan wanneer je een vanille-relatie hebt? Meestal zal het onderwerp intimiteit (wat geen seks hoeft te zijn) al lang op de kaart staan ​​met een DS en met duidelijk vastgestelde grenzen.
Als je vanille aan het daten bent, wil je misschien weken of maanden wachten voordat je de volgende stap zet en echt de tijd nemen om jezelf eerst te leren kennen.Intimiteit in vanille-relaties heeft een meer sentimentele component, hoewel ze niet romantischer hoeven te zijn.

Chemie

In een vanille-relatie, als je geen chemie hebt met iemand, ga je niet met hem uitgaan of zijn vriendin worden, maar bij sugar dating is het heel anders. Het is een leuke bonus als je chemie hebt met je sugardaddy, maar het is geen must. Allereerst zit je in de relatie voor de beloningen.

Dynamiek

Leeftijdsverschillen komen voor in standaardrelaties, maar over het algemeen niet in de mate die ze doen bij sugar baby relaties. Sugar daddy’s zijn meestal ouder en sugarbaby’s zijn meestal jong en mooi. Dit zorgt voor een heel andere dynamiek. Je zult moeten wennen aan mensen die naar je kijken vanwege de verschillende trillingen die je afgeeft en om je te onderscheiden van de massa. In vanille-relaties komt dit zelden voor.

De eerste date

De eerste ontmoeting is heel anders bij het vergelijken van vanille / sugardaddy-relaties. In een vanille-relatie is een eerste date ontnederlands en gaat het erom elkaar beter te leren kennen. Een eerste date met je sugardaddy is vaak een onderhandeling. Het kan veel lijken op een sollicitatiegesprek met vragen tussen u en in het algemeen proberen te achterhalen of u op dezelfde pagina zit over hoe de deal eruit zal zien. In deze eerste date weet je of ze een relatie willen beginnen.

Externe relaties

Bij een vanille-relatie zullen de man en de vrouw over het algemeen alleen oog voor elkaar hebben, maar dit is heel anders bij sugar dating. Een sugardaddy zal vaak andere relaties hebben en zal een jong meisje willen ophalen om hem te vergezellen wanneer hij voor zaken het land uit is of wanneer hij even uit zijn echte leven moet. Een sugar baby kan ook andere afspraken of flirtaties hebben en een echte romantische relatie. Dit hangt echter duidelijk af van de tot stand gekomen overeenkomst , omdat sommigen voorgedragen vaders om exclusiviteit vragen in hun relatie met een sugarbabe.

Kun je een vanille-relatie veranderen in een Sugar Dating-relatie?

Het is echt ingewikkeld, als je een sugarbaby bent , is het niet om iemand ervan te overtuigen dat het je sugar daddy is. Het is moeilijk om in het sugardatingspel te komen als je al een vanille-relatie hebt, omdat het gaat om het veranderen van de basis van de relatie. Mannen weten echter al dat het einde is als ze een mooi jong meisje aan hun zijde hebben en niet voor haar zorgen.
Aan de andere kant weten we al dat een van de regels van dit type overeenkomst is om rode lijnen en normen te hebben en niet af te wijken. Als je een Vanilla-relatie hebt, betekent dit dat je deze normen opoffert voor een meer sentimentele relatie.

gevolgtrekking

Hoewel een suikerverhouding behoorlijk verschilt van een vanille-verhouding, zijn er ook enkele overeenkomsten. Als u geïnteresseerd bent om een ​​sugarbaby te worden, is het van vitaal belang dat u deze verschillen kent om te weten in wat voor soort relatie u zich bevindt en om uw prioriteiten bij te stellen . Hoewel de levensstijl met sugar dating niet voor iedereen is weggelegd, kan het veel kansen bieden en je financieel enorm helpen.

Summary
Wat is een vanille-relatie? Vanille versus sugardating
Article Name
Wat is een vanille-relatie? Vanille versus sugardating
Description
Lees wat een vanille-relatie is en hoe deze verschilt van sugardating
Author
Publisher Name
sugardaddyholland.nl
Publisher Logo

Laat een Antwoord achter


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Uw privacy is belangrijk voor ons en we zullen uw gegevens nooit verhuren of verkopen.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog