Marilin Monroe glimlacht met een uiterst geheime stempel
Home » 3 geheimen van de levensstijl van de sugar baby

Marilin Monroe glimlacht met een uiterst geheime stempelWanneer je de wereld van sugar dating betreedt, realiseer je je dat schoonheid niet alles is. Het wordt zelfs irrelevant. Waarom? Oudere mannen besteden niet zoveel aandacht aan schoonheid als jongere mannen.

De sleutel om belangrijk genoeg te zijn voor een sugar daddy om hem regelmatig grote sommen geld te geven, is hoe je hem het gevoel geeft terwijl hij bij je is. Misschien is het juiste woord hiervoor “Muse”. Muze worden is iets dat verder gaat dan schoonheid. In een muze zit een specifieke inspiratie, een energie die de man voelt als hij bij haar is. Het kan uw creativiteit zijn. Het is misschien uw manier om naar zaken te kijken. Het is een feit dat een muze dingen ten goede kan veranderen in het leven van een sugar daddy. Hier zijn enkele geheimen om de muze van je vader te zijn:

Hier is het eerste geheim:

Schoonheid is ‘bijna’ niet relevant. Een perfect lichaam en een mooie glimlach zijn niet zo belangrijk als je misschien denkt. Als er niets meer is dan mooie heupen, zal een sugarbaby niet op de agenda van een sugardaddy blijven staan.

Dus wat is belangrijk?

  • Een bijzondere energie, vind je weg om zorgeloos in de wereld te zijn.
  • Geluk schenken, er zijn mensen die stralen en anderen die niet kunnen, wat voor soort ben jij?
  • Er zijn mensen met 18 jaar bij wie je je oud voelt en vrouwen met 50 bij wie je je jong voelt.
  • Er zijn vrouwen die je zorgen laten vergeten en anderen maken je gespannen.
  • Met sommige vrouwen maakt een man direct verbinding en met anderen met wie je rent.

 

Of je nu seks hebt of niet, je aanwezigheid bevat een speciale energie die, als je je ervan bewust bent en weet hoe je die moet gebruiken, je kunt krijgen wat je wilt. Dit is hoe sommige sugar babys echte platonische relaties met hun papa’s krijgen. Het is dat de manier van zijn, voorbij het fysieke, het verschil kan zijn dat je een echte muze maakt die door elke vader wordt gewenst.

Het tweede geheim

Wees voorzichtig, uw problemen kunnen beginnen wanneer uw inkomen begint te groeien. Wanneer je strippers, escorts, masseurs en sugarbabys ontmoet, realiseer je je dat geld erg giftig kan zijn. Het probleem komt wanneer geld binnenkomt, geld vergroot alles om je heen, maar verbrand het, geld vergroot vooral je zwakheden . Als je doelen in het leven niet duidelijk zijn, zul je zeker veel geld te verspillen hebben, maar het eindigt meestal. Als je overweegt om je sugar daddy je ‘ultieme gelddoel’ te vinden, dan zit je misschien in de problemen. In dit bericht hebben we lang uitgelegd hoe u uw financiën voor sugarbaby’s kunt verbeteren .

Hoe doen echte sugar baby’s het?

Ze streven ernaar om altijd hun beste zelf te zijn, relaties op te bouwen en nooit hun doelen, ideeën en visies te vergeten waarin ze willen investeren. Dus hij geeft je de cheque, waarom? Omdat we meer verwant zijn met mensen die op ons lijken, het is een stamgevoel, helpen we degenen die op ons lijken. Als u alleen nog op uw winkeltoelage wacht, zal uw SD u niet veel geld toevertrouwen.

Als u elke cent uitgeeft die u verdient, heeft u niets te investeren in uw toekomstig succes. Maar hoe weet u wat u met het geld moet doen als u het eenmaal begint te ontvangen? Je krijgt een adviseur. Mentoren Ze luisteren en praten samen over wat hun echte langetermijnvisies, doelen en dromen zijn en bedenken strategieën om ze uit te laten komen. Deze mentoren worden ook wel sugar daddys genoemd . Er zijn veel voormalige professionele atleten die auto’s wassen omdat ze niet de kans kregen om te leren investeren door een zakenman. Het maakt niet uit hoeveel u verdient. Het maakt uit hoeveel u spaart en investeert.
Het is begrepen?

Nog een geheim voor nu …

Wat uw doelen ook zijn, ze zijn te klein. De grootste fantasieën en je doelen kun je bereiken. Een sugar baby zijn kan de eerste stap zijn naar een leven dat je dromen te boven gaat. Maar de sleutel tot hoe ver je gaat, is wat voor soort ondersteuning je hebt. Breng tijd door met mensen die het beste in uw toekomst tekenen, mensen die het beste en meest ambitieuze in u naar boven halen. Geef ze je focus en aandacht.

Gaat u met de metro? Of rijd je een veranda naar je volgende ontmoeting met je SD? De keuze is aan jou.

Summary
3 geheimen van de levensstijl van de sugar baby
Article Name
3 geheimen van de levensstijl van de sugar baby
Description
Leer enkele geheimen over de wereld van sugarbabys
Author
Publisher Name
Sugardaddyholland.nl
Publisher Logo

Laat een Antwoord achter


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Uw privacy is belangrijk voor ons en we zullen uw gegevens nooit verhuren of verkopen.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog