Verveeld man en vrouw in een bar
Home » Vier sugardaddy datingfouten met jonge meisjes

Er zijn een paar fouten die sugar daddies maken bij het zoeken naar sugar baby dates. Sommige zijn gemakkelijk te vermijden en andere niet zozeer. Als je denkt dat geld hebben genoeg is, ben je nog ver verwijderd van een echte sugar daddy. En het is dat een sugardaddy een manier van leven is waarin respect en weten hoe je met je sugarbabe moet omgaan, cruciaal is.

Informatie is macht en hoe meer informatie je hebt om contact te maken met een jonge vrouw, hoe beter. Als je deze fouten opslaat, is het een goed begin om een ​​succesvol Sugar Daddy-leven te kunnen leiden en dat je niet alleen de steun bent in een moeilijk moment van een jong meisje, maar ook dat ze alleen bij je willen zijn.

een-. Speel niet met je leeftijd

Het is duidelijk dat je een leeftijd hebt die je niet hoeft te zeggen. Doe geen moeite om je jonger te gedragen dan je in werkelijkheid bent. Als er iets is waar een sugarbabe naar op zoek is, is het volwassenheid en rust, als je je gedraagt ​​als een 18-jarige jongen, zal hij liever bij zijn universiteitsvrienden zijn dan bij jou.
Een andere typische fout is om het meisje te vertellen dat je er jonger uitziet of dat iedereen je vertelt dat je er jonger uitziet. Je bent zo oud als je bent en je moet je hiervan bewust zijn. Speel niet met de kwestie van leeftijd en hecht er ook geen belang aan, anders zal ze er ook aan denken. Het is ook geen goed idee om op een universiteits- of jeugdfeestje te verschijnen om met meisjes om te gaan, houd er rekening mee dat niet iedereen op die plek op zoek zal zijn naar een sugardaddy.

Een jong meisje wil geen man die ‘denkt’ dat hij jonger is dan hij in werkelijkheid is. Elk meisje dat geïnteresseerd is in een sugardaddy wil een oudere man, geen 18-jarige.
Als je kunt leren om op je leeftijd te handelen, blijf je uit de griezelige zone. Dat gebied waar je het meisje aan de voorkant rillingen begint te geven en ze wil gewoon wegrennen. Laat je sugarbaby zien dat je blij bent met je leeftijd en dat alles veel beter zal zijn.

twee-. Overschrijdingen

Het ergste dat je kan overkomen op een date met je sugarbabe is om een ​​”griezelige” te zijn. Als je met jonge meisjes uitgaat, moet je een rustige en ontspannen heer zijn. Haal je veilige en leuke deel tevoorschijn en heb plezier, als je overdreven reageert, zal het blijken. Als ze vreemde dingen in je ziet, is het normaal dat er geen tweede date is, dus gedraag je natuurlijk en zelfs als ze het mooiste meisje ter wereld is, moet je je natuurlijk gedragen.

Je moet de man zijn die weet wat hij wil, vertrouwen hebben en veiligheid is sexy, zelfs de beste zakenman die miljoenen euro’s met totale zekerheid verhuist, kan zich ongemakkelijk voelen in het bijzijn van een mooi meisje. Dus als je denkt dat je dit moet verbeteren, probeer dan enkele trucs te lezen die je in Google of boeken kunt vinden om je veiligheid te verbeteren in het bijzijn van een vrouw. Dit betekent niet dat je doet alsof je een vastberaden en zelfverzekerde man bent, het gaat erom dat je er een bent.

3-. Etiquette negeren of jeugdkleding dragen

Dit is een fout die vaker wordt gemaakt dan het lijkt. Als je ouder bent en je denkt dat je gewoon super sexy en aantrekkelijk kunt lijken voor een sugar babe, dan ben je gek. Als je denkt dat omdat je geld hebt alles al is opgelost in de sugarbaby kwestie, ben je gek en ook nog eens weinig geïnformeerd.
Het is duidelijk dat een 22-jarige ‘s ochtends wakker kan worden, de deur uit kan lopen en super sexy kan zijn in een gescheurde spijkerbroek en een T-shirt. Maar je weet al dat je geen 22 bent en hetzelfde lichaam hebt als op die leeftijd.

Als je 40 bent en op zoek bent naar een 20-jarige sugarbabe, dan zul je veel moeite moeten doen om er uit te zien. Ik heb het niet over baden en je haar kammen, dit is duidelijk. Ik bedoel dat je ervoor moet zorgen dat je toilet onberispelijk is. Knip regelmatig je haar, verzorg je huid, draag eau de cologne en deodorant, tandarts en je garderobe moet up-to-date zijn. Kleed je voor je leeftijd, maar kleed je in stijl. We weten dat bedrijven ons hier soms geen tijd voor gunnen, maar er zijn online winkels om kleding en colognes te kopen. Neem een ​​pauze om naar de salon te gaan en houd altijd een vochtinbrengende crème tegen vermoeidheid bij de hand.
Je krijgt waarschijnlijk niet de George Clooney-look. Maar je moet wel in een betere conditie zijn, je beter kleden en je lichaam behandelen met alles wat nodig is om er op je best uit te zien. Sugar babys zijn geïnteresseerd in mannen die voor zichzelf zorgen en om hun uiterlijk. Ik meen het, een knappe oudere man neemt altijd de taart.

4-. Laat externe factoren u niet weerhouden van wat u wilt

Het daten van jonge meisjes kan ons soms nerveus maken en zonder echt te weten waarom. Hier zijn enkele gedachten die door je hoofd kunnen gaan zonder het te beseffen en die je date met een sugarbaby kunnen boycotten.
Er zijn veel oudere mannen die met jongere meisjes willen omgaan, maar ze doen het niet uit morele vooroordelen, in andere gevallen gaat daten fout vanwege dit soort ouderwets denken:

  • Hij zou niet met een jongere vrouw moeten uitgaan, dat is verkeerd.
  • Mensen zullen denken dat ik een pedofiel ben als ik met jonge meisjes uitga.
  • Geen enkel jong meisje zal zich aangetrokken voelen tot een oude man zoals ik.

Dit zijn geprogrammeerde gedachten. Gedachten die de traditionele samenleving, zo ouderwets, in de hersenen van oudere mannen legt die echt geweldig kunnen zijn voor een jong meisje. Als je meer wilt weten, kun je dit bericht lezen: Hoe jongere vrouwen aantrekken

De echte feiten zijn deze:

  • Er is niets mis met het daten met een jongere vrouw, aangezien ze wettelijk de wettelijke leeftijd heeft bereikt en ook met jou wil daten.
  • Er zijn veel vrouwen die graag met een volwassen man uitgaan. Veel jonge vrouwen houden niet van de jonge, onvolwassen jongen.
  • Helaas is er enige waarheid in het feit dat de oudere man oppervlakkig is omdat hij met een jongere vrouw gaat. Over het algemeen zijn mensen die niet gelukkig zijn in hun volwassenheid het meest vatbaar om jou gelukkig te zien met een jong meisje. Wie kan het schelen? Dat is alles wat ik hierover te zeggen heb.

Onderneem stappen om ervoor te zorgen dat u deze veelgemaakte fouten vermijdt wanneer u op zoek bent naar jongere vrouwen.

Summary
Vier sugardaddy datingfouten met jonge meisjes
Article Name
Vier sugardaddy datingfouten met jonge meisjes
Description
leer over datingfouten, zodat u kunt verbeteren
Author
Publisher Name
sugardaddyholland.nl
Publisher Logo

Laat een Antwoord achter


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Uw privacy is belangrijk voor ons en we zullen uw gegevens nooit verhuren of verkopen.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog