Man en vrouw kijken naar camera's aan de muur
Home » Belangrijk: privacytips voor Sugar Dating
Man en vrouw kijken naar camera's aan de muur

De voordelen van het krijgen van een goede overeenkomst zijn talrijk: als je een sugar daddy bent, vergeet je je baan, zit je met een mooi meisje naast je en heb je een leuke tijd. Als je een sugar baby bent, krijg je hulp, grillen en ontmoet je interessante en zelfgemaakte mannen. Hoewel de wereld steeds meer openstaat voor allerlei soorten relaties, kunnen discretie en veiligheid slechte ervaringen voorkomen. Mensen met een vals profiel kunnen elke website betreden op zoek naar mensen die ze kunnen misleiden, daarom is het belangrijk om uw privacy te beschermen. Hier zijn enkele tips die u zullen helpen om veilig te zijn op sociale netwerken.

Let op wat je post

In sugardaddy Nederland is het niet toegestaan ​​om persoonlijke gegevens te publiceren zoals in andere sociale netwerken, maar let op wat je publiceert, dit is openbare informatie en kan door iedereen worden gezien: je ex, je baas, collega’s, vrienden, familie … nooit je weet wie je zou kunnen tegenkomen. Uiteraard krijgen profielen met foto’s meer views en wil je ook foto’s van jezelf toevoegen, tenzij je vrij bent van stropdassen dat wil zeggen dat het je niet uitmaakt of ze je gezicht zien, je kunt een foto plaatsen met een klein vierkantje in de ogen, dit zal helpen herken je niet, hiervoor is Windows Paint het beste. Zodra je iemand ontmoet waarin je geïnteresseerd bent, kun je het gesprek off-site voeren en privé foto’s uitwisselen via e-mail of telegram.

Maak een nieuw e-mailadres aan

Registreren van en communiceren met mensen op het netwerk kan het beste gebeuren vanaf een alternatief e-mailadres. U kunt het beste een ander e-mailadres gebruiken dan uw werk-, school- of privé-e-mail. Uw informatie is volledig veilig en gecodeerd insugardaddy Nederland, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat uw privacy in dit geval in gevaar komt. Houd er rekening mee dat ze met een e-mail en een zoekopdracht in verschillende zoekmachines veel over u kunnen weten.

Het is het beste om WhatsApp niet te geven en Telegram te gebruiken

Iemand met uw telefoonnummer en bepaalde kennis kan veel over u weten. Het beste wat u kunt doen, is de Telegram-app gebruiken. Telegram is een applicatie net als WhatsApp, je kunt mensen toevoegen vanaf de telefoon, maar ook via hun Nick. Wanneer je het installeert, kun je een Nick kiezen die je kunt geven aan The sugar daddys of de sugar babes waarmee je contact wilt opnemen. Bovendien heeft het zeer interessante functies en kun je foto’s doorgeven.

Ontvang een “Sugar” -telefoonnummer

Smartphones openen een wereld van wachtwoordbeveiligde mogelijkheden, Google Voice is hier echt geweldig voor. Het is een gratis service waarmee u kunt kiezen uit een database met beschikbare nummers uit heel Netherlands. U kunt vervolgens uw Google Voice-nummer koppelen aan uw daadwerkelijke telefoonlijn en alle oproepen naar uw Google Voice-nummer worden automatisch omgeleid naar uw telefoon. Dit is een heel functionele manier om uw anonieme leven online te scheiden van uw echte leven. Als u geen oproepen naar dat nummer wilt ontvangen, koppelt u Google Voice gewoon los.

Het is niet verplicht om alles over jezelf te vertellen.

Tenzij je een vertrouwensband begint met je sugarbaby of sugardaddy en met het verstrijken van de tijd moet je zeggen of je een vrouw of kinderen hebt, waar je werkt of waar je woont. Ook niet als je bij je ouders, klasgenoten of naar welke universiteit je gaat of alleen woont. Houd in gedachten dat het beter is dat ze niet alles van je weten totdat je de persoon voor je echt kent.

Summary
Belangrijk: privacytips voor Sugar Dating
Article Name
Belangrijk: privacytips voor Sugar Dating
Description
Leer de privacy op datingsites te verbeteren
Author
Publisher Name
sugardaddyholland.nl
Publisher Logo

Laat een Antwoord achter


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Uw privacy is belangrijk voor ons en we zullen uw gegevens nooit verhuren of verkopen.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog