groep mannen in pak
Home » 6 soorten sugardaddys die je moet kennen
groep mannen in pak

Er zijn talloze verschillende soorten mannen die je zult ontmoeten in de SugarDaddy-wereld, en binnen elk type SugarDaddy is er een wereld. In dit soort relaties wordt gezocht naar een langdurige overeenkomst. Het kennen en herkennen van de verschillende soorten die we kunnen vinden, zal ons daarom helpen de beste voor ons te kiezen.

Er zijn zeker meer typen en de persoonlijkheid van een persoon kan veranderen, afhankelijk van het moment waarop het zich bevindt. Je moet ook het vitale moment van onze vader kennen om zijn persoonlijkheid te begrijpen. In dit geval zullen we zes soorten mannen blootleggen met wie je op zoek gaat naar de perfecte Sugar Daddy en enkele “pseudodaddys”.

De schutter

Ik noem het zo omdat je altijd je pistool wilt trekken. Dit type man is een ongebreidelde sugar dating oenlijke berichten van deze SugarDaddy-man, maar dan gaat hij meteen op zoek naar een date met een jong meisje en seks hebben. Hij zal je vragen wat voor speelgoed je leuk vindt of wat je favoriete positie is. Hij zal je vertellen dat je een geweldig lichaam hebt dat je hem sexy foto’s stuurt en hij zal praten over seks, seks en seks.

Dit is het type man met geld dat in een hotel wil verblijven of rechtstreeks naar zijn huis wil gaan. Achter dit type Sugar Daddy schuilen meestal genegenheidsproblemen, een recente breuk en gebrek aan genegenheid. Soms verwarren mannen genegenheid met seks en hoewel ze het eerste nodig hebben, verwarren ze het met het laatste. Hij is meestal erg promiscue en zoekt te allen tijde naar dates met meisjes.

Als je besluit bij hem te blijven kun je hem ook helpen en beetje bij beetje gaan, het zijn meestal nerveuze mannen, als je een meisje bent dat kalmte weet over te brengen kun je deze kikker op tijd omtoveren tot een prins met wie je een lange relatie hebt , maar pas op met sommige kikkers Ze kunnen gigantische padden worden, als je ziet dat hij je te veel berichten begint te sturen en je om dingen vraagt ​​die niet op hun plaats zijn, knip dan gewoon.

De gevoelige man

Dit is de zakenman die gewoonlijk een soort van moeilijkheden in zijn leven ervaart en op zoek is naar ontsnapping en genegenheid . Meestal is het een scheiding of scheiding met uw vrouw of zelfs een voogdijstrijd. Als je een date wilt met een gevoelige rijke man, is dit misschien een goede optie. Geef je sugar daddy geen valse hoop als hij van dit type is of als je niet helemaal bij hem past.

Ik heb eens een paar maanden een relatie gehad met een rijke man die net een half jaar eerder zijn vrouw had verloren. Vroeger gingen we een keer per week lunchen en we ontwikkelden een echte vriendschap. Hij was op zoek naar een date met een jong meisje omdat hij volgens hem iemand nodig had die geen dubbele interesses had en vanaf het begin een duidelijke relatie had.

Deze man zal in staat willen zijn zijn problemen en gevoelens op iemand te leggen die uit de moeilijke situatie waarin hij verkeert, is. Misschien wilt u wat advies; Misschien niet, maar meestal wil hij gewoon een date met een jong meisje dat naar hem zal luisteren. Houd er rekening mee dat wanneer een man een scheiding, voogdij of een slechte tijd doormaakt, hij stemmingswisselingen kan hebben. Daarom hebben we een bericht geschreven over hoe je moet omgaan met een gescheiden sugar daddy .

Als u net op de dag van de afspraak een toespraak of slecht nieuws heeft gehad, kan het een andere man zijn dan de vorige afspraak. Hij zal naar je op zoek gaan voor steun, maar laat hem de frustraties niet op je uitschuiven, als je merkt dat hij op een gegeven moment overboord gaat, moet je het hem vertellen. Wees hier duidelijk over, vertel hem gewoon dat je de slechte tijd die hij doormaakt begrijpt, maar dat je hier bent om hem te helpen je niet door hem te laten downloaden, hij zal het begrijpen en veranderen.

Het daten van jonge vrouwen zal thuis een uitweg zijn voor dit soort sugardaddy , dus ik zou zeker aanraden om met hem plannen te maken die leuk en vrolijk zijn. Luister naar hem, geef hem liefde of help hem door hem uit de routine te halen.

De reiziger

Deze man is ook op zoek naar een ontsnapping. Hij reist veel, meestal voor werk, en wil een klein bedrijfje. Meestal verveel je je gewoon of ben je eenzaam en wil je zonder stress tijd doorbrengen met een mooie vrouw. Meestal wilt u liever een vrijblijvend arrangement dan iets serieuzers.

Ik had ooit een langetermijnovereenkomst met een man uit Barcelona a. Hij werkte in de hotelsector en bracht ongeveer een derde van zijn jaar door in Madrid. Ik vloog eens per maand 3 tot 4 dagen naar Madrid en we gingen naar shows, we gingen winkelen en we gingen uit in de VIP-gebieden van Madrid!

Het was erg leuk en dit soort jongens hebben meestal veel geld, dus je zult altijd een VIP zijn. Ze zijn overdag meestal ook druk met werk, dus dit is een perfecte gelegenheid om te vragen of je de hele dag kunt shoppen of naar een schoonheidssalon kunt gaan.

Soms wil hij je meenemen op reis, hier is een bericht met tips voor het reizen met je Sugar Daddy.

De sugar daddy van de golfclub

Dit zijn mannen die gewoon willen pronken. Hij wil je meenemen naar evenementen of sociale bijeenkomsten om te laten zien hoe het laatste snoepje is veroverd.

Uiterlijk zal het uiterlijk belangrijk zijn voor deze man, dus tenzij je bereid bent om weelderig en verzonnen te worden, is dit waarschijnlijk niet de SugarDaddy voor jou.

Het goede nieuws is dat je dure nieuwe kleding krijgt voor elk evenement dat je bijwoont, als je een flirterig meisje bent en graag wilt laten zien dat dit je perfecte match is. Laat ze naar je kijken in je nieuwe Armani-jurk op de golfclub, hef je hoofd op, lach en geniet. Als je niet de objectvrouw bent en op zoek bent naar iets intiemers, zul je je niet op je gemak voelen. Er zijn veel Sugar Daddys die niet chic zijn en graag de bergen in gaan of op spirituele meditatie retraite gaan. Maar dit is niet het geval.

Een van mijn beste vrienden ging eens uit met een man die in het bestuur zat van een liefdadigheidsinstelling in Zaragoza. Ze ging eens per maand naar deze geweldige evenementen. Het zou allemaal razernij zijn en hij kocht haar een aantal van de mooiste jurken die ze nog heeft! Hoewel hij toegeeft dat hij soms zin had om zichzelf in de nek te gooien en het onderwerp te verdrinken, waren het ongetwijfeld dagen van veel leren en nu presteert hij veel beter in de samenleving en op zakelijke bijeenkomsten . Deze man is meestal erg sociaal, dus je kunt ook interessante mensen ontmoeten, hoewel ik niet aanraad om de eerste stap te zetten om met anderen te praten tijdens vergaderingen, hij zou het middelpunt van de aandacht moeten zijn.

Hoewel het uiterlijk belangrijk is, zijn plezier hebben en een goede indruk maken ook belangrijk. Je moet je kunnen inhouden, niet te veel drinken en proberen stil te zijn en te glimlachen bij dit soort evenementen. Je bent er om hem te vergezellen; probeer zoveel mogelijk te leren en te zien hoe mensen bewegen. Hier is een bericht met enkele tips om op te treden tijdens chique diners of evenementen .

De neppe sugar daddy of “salt daddy”

De neppe sugardaddy is een aanhankelijke man die de neiging heeft om entertainment te zoeken of, in het ergste geval, een groentje te bedriegen. Dit type sugar daddy zal meestal om veel foto’s vragen, direct naar het onderwerp seks gaan of je vertellen dat hij je op datum betaalt.

Waar het op neerkomt, is dat hij niet weet dat hij een sugar dady is, denkt dat hij in een of andere hostessclub zit, en hij behandelt meisjes niet met respect. Hij heeft de neiging om te onderhandelen als je met hem in het reine probeert te komen. 

Hoewel hij geen soort sugar daddy is, vinden wij het belangrijk om hem een ​​naam te geven om je een achtergrond te geven als je in deze wereld begint. Hier is een belangrijk bericht dat u moet lezen: Hoe u neppe sugar daddies kunt herkennen.

Twee soorten pseudo-sugar daddy die we moeten kennen.

Dit zijn twee soorten relaties waarin een meisje kan investeren, rekening houdend met andere factoren die we niet zouden overwegen in een echte sugar dating-relatie. Ik noem ze psudo-sugardaddys omdat ze geen echte sugar daddy worden, maar ze zijn ook geen formele relatie.

De Splenda-papa

De zwakte van sommige meisjes, hij is een vastberaden man die meestal niet ouder wordt dan 40 en een goede carrière begint. Hoewel hij financieel solvabel is, kan hij niet de luxe of financiële gemoedsrust bieden die een sugar daddy wel kan. Hoewel hij geen typische sugar daddy is, verandert hij meestal in wat we een vanille-relatie noemen.

De Splenda-papa doet zijn uiterste best om zijn sugarbaby alles te geven wat hij nodig heeft en zal proberen voor haar te zorgen, maar met bepaalde grote beperkingen. Dit type sugar daddy zal proberen tot een akkoord te komen en zal ernaar streven zich eraan te houden, maar kan soms wankelen. Als je wilt, laten we je deze link achter waar je kunt weten wat een Splenda-papa is en wat de verschillen zijn .

De Vanila Daddy of vanilla Daddy

Het is een relatie zonder overeenkomst, maar waarin de papa betaalt en financiële hulp biedt aan zijn “sugarbaby”. We zouden het kunnen omschrijven als een suikerdating zonder overeenkomst, die tussen een formele relatie en suikerdatering ligt. Het gaat ook om gevoelens en dit soort relaties is meestal sentimenteel en affectief.

Dit type “sugar daddy” is meestal een man met een klassieke en solvabele snit die op zoek is naar een formele relatie met een jong meisje. Een van de verschillen in dit soort relaties is dat er meestal niet zo veel leeftijdsverschil is als in de echte datingrelatie. 

Terwijl in een klassieke relatie de kosten in dit soort relaties de helft zouden zijn, valt het economische gewicht, vooral in de vrije tijd, op de “papa”, zij het zonder een tussenliggende overeenkomst. Hier kunt u meer te weten komen over vanille-achtige relaties .

De echte sugar daddy

Dit is meestal het type persoon dat ik zoek. De andere jongens zoals “reismaatje” of “showman” zullen waarschijnlijk maar één keer per maand of twee willen ontmoeten, maar deze man wil een meer regelmatige SD / SB-relatie waar ze elkaar één of twee keer per week zien. . Hij is een echte sugar daddy, heer en goed opgeleid.

Dit is een man die een echte relatie met je wil opbouwen: uit eten gaan, shows en vakanties. Seks is niet het belangrijkste en er kan zelfs geen sprake zijn van seks. Hij zal je willen ontmoeten en je oprechte interesse in je leven willen tonen. Ze geven je graag een maandelijkse toelage en willen je meestal helpen met zaken als huur of collegegeld.

Van dit type man moet worden gehouden en hij moet ook van iemand houden. Hij zal je helpen, zoals je vader, alles wat je nodig hebt, hij zal je in de watten leggen en voor je zorgen en zal je vertrouweling zijn. Wees niet verlegen om hem te vertellen over je intieme dingen en hem om advies te vragen, hij voelt zich graag nuttig en dat je naar hem toe gaat wanneer je het nodig hebt.

Van al deze sugar daddy’s hebben we niet de valse sugar daddy of salt daddy in deze post opgenomen. Je kunt alles weten over dit type sugar daddy, de valse sugar daddy.

Deze mannen zijn misschien niet op zoek naar een “dating” -relatie met u en sommigen van hen zijn misschien zelfs getrouwd, maar ze zullen een langdurige overeenkomst zoeken. Vind zo’n sugar daddy en je zult een vol en bevredigend leven hebben!.

Summary
6 soorten sugardaddys die je moet kennen
Article Name
6 soorten sugardaddys die je moet kennen
Description
Leer de soorten sugardaddys die er zijn om ze te herkennen
Author
Publisher Name
sugardaddyholland.nl
Publisher Logo

Laat een Antwoord achter


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog