Peinzend meisje met getekende lijnen om haar hoofd
Home » 10 vragen tussen een sugarbabe en een sugardaddy
Peinzend meisje met getekende lijnen om haar hoofd

Als we beginnen in de sugarbabe en sugardaddy-wereld, hebben we meestal dingen heel duidelijk, we weten perfect wat we willen en wat zijn de rode lijnen die we niet zullen overschrijden.

Maar na verloop van tijd kunnen we onszelf openstellen voor nieuwe opties en ook dingen vinden waarvan we nooit hadden verwacht dat we ze konden vinden. In deze post wil ik terugkomen op enkele dingen waar we het over moeten hebben in een relatie met een sugardaddy of een sugar baby voordat we in het zwembad springen en in de war raken.

Overweegt uw relatie seks?

We hebben het verschillende keren herhaald, maar het is dat seks meestal een van de belangrijkste gesprekken wordt die vóór of tijdens de eerste date moeten worden gevoerd. Je moet duidelijk zijn dat je geen Escort bent, je rekent niets in ruil voor seks, laat staan ​​per uur seks .. Zowel de Sugar Baby als de Sugardaddy zouden een consensus moeten bereiken over hun seksuele banden. Je moet duidelijk zijn dat seks niet verplicht is en als je het accepteert, moet het gewillig zijn. Een Sugar Baby mag zich nooit gedwongen voelen om seks te hebben en dat moet duidelijk worden gemaakt met je toekomstige sugar daddy.
Voordat je met jonge meisjes of volwassen mannen uitgaat, moet je weten wat ze van elkaar verwachten als het op seks aankomt. 

Ga je aan sexting doen?

Sommige volwassen mannen houden ervan om met hun sugarbabys te spelen via de telefoon, om contact te hebben of om langeafstandsrelaties te hebben. Als je dit leuk vindt, moet je je SB vragen of als je een sugarbabe bent, vraag je SD of er sexting zal zijn. Als je SB het om wat voor reden dan ook niet kan, moet je het respecteren en niet onder druk zetten, er moet rekening mee worden gehouden dat veel meisjes in Nederland in gedeelde flats of bij hun ouders wonen. Daarom moeten privacy en respect voor je sugarbaby voorop staan. Evenzo, als je SB bent en je sugardaddy om discretie vraagt, moet je de regels volgen en jezelf op hun plaats zetten.

Betaalt de papa met contant geld of cadeaus?

Je moet duidelijk zijn over wat je doelen zijn voordat je met een volwassen man uitgaat. Wil je dat je SD je meeneemt op reis? Misschien wil je dat ik je help met studeren? Wil je alles een beetje mixen? Welnu, dit is cruciaal omdat het dragen van een sugar babe-stijl met een rijke volwassen man iets moois is, maar misschien geeft hij je liever geschenken en uitstapjes in plaats van geld, of andersom, geeft hij je misschien liever een maandelijkse of wekelijkse toelage. Vraag hem wat uw behoeften en uw doel zijn in de relatie, zodat er later geen misverstanden ontstaan.

Hoe vaak en hoe zullen ze u een gift of financiële steun geven?

Wat definieert een sugar daddy? Uw vrijgevigheid. En hoe vaker je het uitdrukt, hoe beter voor een sugarbabe. Als je met een DS praat, vraag hem dan hoe vaak hij je wil ontmoeten, hoe hij je gaat bedanken voor je tijd met hem en wanneer en hoe hij dat gaat doen. Evenzo, als een sugardaddy, aarzel dan niet om altijd een detail te hebben als je een date gaat hebben met een jonge vrouw, zelfs als er een opdracht bij komt kijken. Als je je sugarbabe gelukkig maakt, zul je goede tijden beleven.

Wat voor soort relatie zoek je?

Een sugardaddy is misschien op zoek naar een vriendachtige relatie, een meer open relatie, of hij is misschien zelfs op zoek naar een leuk jong meisje om te trouwen. Evenzo kunnen sugarbabys een huwelijk met een volwassen man zoeken of gewoon plezier hebben. Voordat er een misverstand ontstaat, is het beter om duidelijk te maken waarnaar u op zoek bent, als u een zeer langdurige relatie wilt of een leuke relatie op basis van vriendschap, moet u dit verduidelijken in iets serieuzers. Het is cruciaal dat we weten hoe we tijd willen doorbrengen met onze SD- of SB-partner. Is het meer een romantische relatie? Misschien nog een relatie om iets te gaan drinken? Nou, dit is belangrijk om over te praten …

Zal Sugar Baby extra ondersteuning krijgen?

Er zijn veel ondersteuningen die je sugardaddy je kan bieden, bijvoorbeeld door te betalen voor de sportschool, een schoonheidsbehandeling of een spa. Als je zoiets zoekt, vertel het hem dan, vertel hem wat je wel en niet leuk vindt en laat hem je ervoor betalen. Je moet ook weten of hij van je verlangt dat je met hem reist, zo ja, dan is het belangrijk om een aantal dingen te weten voordat je met je sugar daddy reist .

Is er ruimte om verliefd te worden?

Nauw verwant met punt 8 lijkt dit punt soms over het hoofd te worden gezien, maar om te voorkomen dat je door een slechte drank gaat, is het goed om het te verduidelijken. Sta je open of open voor liefde? En het is dat soms in dit soort relaties een van de twee verliefd wordt en als de ander vanaf het begin gesloten is om verliefd te worden, er ongemakken komen. Schroom dus niet om dit punt te verduidelijken, hoewel het al bekend is dat liefde vaak niet beheerst wordt, kun je er ook wel of niet aanleg voor hebben. Als je op zoek bent naar liefde met een volwassen man of als je op zoek bent naar liefde met een jong meisje, wees dan niet verlegen om het te zeggen.

Hoe zal de privacy zijn tussen jullie?

Sugardaddys hebben vaak echtgenotes en reputaties die op geen enkele manier kunnen worden aangetast. Als dat zo is, moet een sugardaddy het begrijpen en ook weten hoe hij zich moet gedragen. Evenzo moet je als sugardaddy op dezelfde manier begrijpen dat een sugarbaby een persoonlijk leven heeft en misschien niet comfortabel is in het hebben van een relatie met veel telefoontjes of inbraken. Door te praten over of u totale privacy nodig heeft en wat uw situatie in dit opzicht is, kunt u onaangename verrassingen van vrienden of echtgenotes voorkomen.
Als je met jonge meisjes uitgaat, moet je discreet zijn.

Staan jullie allebei open voor andere relaties?

Sommige sugardadys kunnen bezitterig zijn en als ze ontdekken dat hun sugarbaby bij iemand anders is, kunnen ze de banden verbreken en misschien is dat niet het beste dat je kan overkomen. Daarom is het belangrijk om voor het begin van de relatie duidelijk te maken of je in andere relaties zit of open staat voor andere relaties of niet. Ook als je een single sugardaddy bent, moet je dit punt verduidelijken, want als je sugarbaby er dol op wordt, kan het haar pijn doen om erachter te komen dat je in andere relaties zit. Het is dus het beste om alles aan het begin van de relatie op te lossen.

In welke gevallen eindigt uw sugar dating?

Dat is de laatste cruciale vraag die Sugar Daddy en Sugar Baby elkaar moeten stellen. Zou het einde van de relatie een leugen zijn? Wat zijn de regels waardoor u de relatie zou verlaten? Misschien zou je de relatie verlaten als je verliefd zou worden?
Maak uzelf duidelijk met wat u wilt en geniet van uw afspraken! En vergeet niet je profiel te verbeteren om in contact te komen met meer sugar daddies .

Summary
10 vragen tussen een sugarbabe en een sugardaddy
Article Name
10 vragen tussen een sugarbabe en een sugardaddy
Description
Weet wat de vragen zijn die je aan je sugar daddy moet stellen
Author
Publisher Name
sugardaddyholland.nl
Publisher Logo

Laat een Antwoord achter


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Uw privacy is belangrijk voor ons en we zullen uw gegevens nooit verhuren of verkopen.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog