Gelukkig man en vrouw in vliegtuig
Home » Tips om met je SugarDaddy te reizen en er optimaal van te genieten

In deze post vertellen we je enkele tips om te genieten van een plezierreis met je Sugar daddy. Houd er rekening mee dat we het hebben over een vakantiereis, soms vragen sugardaddys je om met hen op zakenreis te reizen, daar zullen we in een andere post over praten . Of je ervoor kiest om met je sugar daddy te reizen , hangt af van de relatie die je met hem hebt en hoe comfortabel je je bij hem voelt. Voordat u besluit om als sugarbabe op reis te gaan, is het erg belangrijk dat u de tijd neemt om een ​​goede vertrouwensband op te bouwen.

Je moet in gedachten houden dat reizen is waar meer huwelijken kapot gaan, dus als je afspraken al een paar uur zijn geweest, kan het geen kwaad om een ​​weekend of een hele dag met hem door te brengen om je beter te leren kennen en te weten of die reis kan gunstig zijn voor beide en u zult een goede tijd hebben. De eerste trip die je maakt met je sugardaddy is beter niet te ver. Voor nieuwe relaties is het aan te raden ergens heen te gaan met een kortere reistijd. Hoe meer uren u aan reizen en overstappen besteedt, hoe stressvoller de ervaring kan worden.

Het eerste dat u moet doen, is bepalen welke vergoeding u gaat ontvangen:

Voordat je aan een sugarbaby-trip begint, kun je het beste gaan zitten en met je sugardaddy praten over wat hij op vakantie gaat willen om alles duidelijk te hebben. Dit omvat de soorten activiteiten waaraan je sugar daddy wil dat je deelneemt, de hoeveelheid tijd die je samen doorbrengt en de toelage die je ontvangt. U moet duidelijk maken of uw sugardadie alleen betaalt voor het ticket en de accommodatie of dat hij bereid is u extra geld te geven voor reisaankopen.

Het gaat ook over wanneer en hoe uw compensatie zal worden betaald. U moet weten of u de voorkeur geeft aan betaling via inkomen, PayPal of contant geld. Als je je meer op je gemak voelt met contant geld, vraag je sugar daddy om je persoonlijk te betalen.
U moet ook weten wanneer uw SD de betaling gaat uitvoeren. U kunt ook praten over het doen van aankopen en het bedrag dat u in winkels gaat kopen.Hierdoor kun je niet alleen wat geld besparen op aankopen, maar ook een deel van het geld gebruiken om de reis voor te bereiden. Je kunt hem ook om extra geld vragen voor aankopen tijdens de reis. Elk meisje moet beslissen met welke soorten arrangementen ze zich het meest op haar gemak voelt voordat ze besluit of ze al dan niet geïnteresseerd is in de vakantie. Zoals ik al in een andere post heb uitgelegd, moet het subtiel maar direct gebeuren wanneer we over opdrachten gaan onderhandelen.

Maak duidelijk aan welke behoeften en verwachtingen je tijdens de reis aan je sugardaddy kunt voldoen . Je moet de voorwaarden duidelijk maken, hoe lang en op welke manier je tijd met hem gaat doorbrengen, zodat er geen misverstanden zijn. Als je tijdens de eerste reis alles goed onderhandelt en je sugar dadie gelukkig is, zullen er zeker meer en betere plekken zijn waar je met hem naartoe kunt gaan.

Aan de andere kant, vergeet niet dat u uw rekeningen moet betalen, zelfs als u op vakantie bent. Als u afwezig bent op het werk of als u aanvullende financiële hulp nodig heeft, moet u daar om vragen. Laat je sugar daddy weten wat voor soort rekeningen je moet betalen terwijl je met hem reist, zodat hij voor alles zorgt. Het kan ook een goed idee zijn om een ​​deel van de rekeningen te betalen voordat u op reis gaat. Dit kan veel stress helpen verlichten. U wilt bijvoorbeeld uw huisbaas vooruit betalen voor de huur van de volgende maand, zodat u tijdens uw reis geen vervelende telefoontjes krijgt.

Rust voor de reis om op je best te zijn tijdens Sugar Baby-vakanties

Als je als sugarbabe op vakantie gaat, wil je dat de reiservaring voor je sugardaddy net zo gedenkwaardig is als voor jou. Je sugardaddy denkt waarschijnlijk veel na over het plannen van waar te gaan en wat te doen. Het belangrijkste dat je kunt doen, is er prachtig uitzien en gedurende de hele reis goed gezelschap zijn. Om te voorkomen dat u zich chagrijnig voelt en jetlag of weersveranderingen tegengaat, moet u vroeg uitrusten. Voor uw vlucht moet u een goede nachtrust hebben.

Als je er op je best uit wilt zien, vooral als je erover denkt een bikini aan te trekken, eet dan geen zetmeel- en vetrijk voedsel voor de trip. Drink veel water en natuurlijke sappen die rijk zijn aan antioxidanten. Probeer het drinken van wijn of alcohol volgens het plan te vermijden, tenzij je sugar daddy het je aanbiedt.
Voordat u op vakantie gaat met een sugarbabe, is het een goed idee om u voor te bereiden op een spabehandeling. Dit betekent dat je een gezichtsbehandeling, manicure en pedicure krijgt, zodat je zo goed mogelijk kunt reizen als een sugar baby. Vergeet niet om er goed uit te zien terwijl je op vakantie bent.

Als je van plan bent om op een lange vakantie te gaan met een sugar daddy, bekijk dan de reisbeschrijving en probeer tijdens de reis wat tijd voor jezelf te vinden. Dit kan betekenen dat u elke week een middag vrij moet nemen om te wandelen, te ontspannen in een spa, een massage te krijgen of te gaan winkelen. U kunt uw tijd alleen plannen als u bekend bent met het doel en de route van de reis.
Er is nog een andere reden waarom u het rustig aan moet doen voordat u op reis gaat. Als je goed uitgerust bent voordat je op vakantie gaat met een sugardaddy, ben je veel meer geïnteresseerd in het verkennen van de stad of de omgeving. Goed uitgerust zijn, zal je ook in een beter humeur brengen als je uitgaat met je sugar daddy. Dit zal de ervaring van uw reis enorm verbeteren.

Onthoud dat elke vrouw haar eigen hobby’s en voorkeuren heeft. Wees niet verlegen om je SugarDaddy te vertellen wat je wel en niet leuk vindt aan de reis. Dit is een goed moment om u beter te leren kennen.
Als u bepaalde activiteiten wilt vermijden, hoe uitgerust u ook bent, laat dit dan van tevoren weten. Als je bijvoorbeeld hoogtevrees hebt, ben je misschien niet geïnteresseerd in parachutespringen tijdens je sugarbabe-vakantie.

Bereid je koffer ruim van tevoren voor

Het middelpunt van je Sugarbaby-reis is het kunnen hebben van nieuwe datingervaringen met je Sugardaddy. Dit betekent dat u alles moet voorbereiden voordat u de deur uitgaat. Op deze manier kun je meer tijd doorbrengen met je sugardaddy die geniet van de reis. De reiservaring moet gericht zijn op het delen van leuke momenten en herinneringen met je sugar daddy. Om onnodige complicaties te voorkomen, probeert u een koffer zo licht mogelijk te dragen. Dus bereid een verscheidenheid aan verschillende kleding voor, van casual tot formeel, zodat je er klaar voor bent, ongeacht wat je sugardaddy voor je heeft gepland. Je moet ook meerdere zwemkleding meenemen.

Je hebt niet echt een hoop kleren nodig om elke dag iets nieuws te kunnen dragen. Houd er rekening mee dat je tijdens de vakantie kleding kunt kopen als sugarbaby. Het winkelen tijdens de vakantie zal echter tijd vergen van uw sugardaddy en moet zo veel mogelijk worden vermeden. Je hoeft alleen maar te gaan winkelen als je sugar daddy het druk heeft. Behalve dat je genoeg kleding en outfits hebt ingepakt voor de feestdagen, moet je ook bevestigen dat je genoeg make-up, vitamines, supplementen en medicijnen hebt ingepakt die je nodig hebt. Laat je als sugarbaby niet meeslepen tijdens de vakantie en verwaarloos je gezondheid niet. Als u medicijnen moet gebruiken, stel dan een alarm in zodat u het niet vergeet.

Paspoort en anderen

Om extra gedoe en complicaties tijdens de reis te voorkomen, moet u ervoor zorgen dat u uw paspoort en andere documenten bij de hand hebt voordat u op vakantie gaat. Als uw paspoort zijn vervaldatum nadert, verleng het dan. Als je nog geen paspoort hebt, ga er dan een halen, zelfs als je Sugar Daddy nog niet hebt, houd je paspoort bij de hand, soms komen dingen als een verrassing.
Wacht niet tot hij vraagt ​​of je met hem mee wilt reizen, je moet altijd je paspoort bij de hand hebben. Want als dat niet het geval is, heeft u tegen die tijd misschien niet genoeg tijd om het te verlengen. Het is beter om te bevestigen dat u alles heeft wat u nodig heeft om te reizen wanneer u maar wilt.
Veiligheid

Voordat u op reis gaat, dient u een kopie van het reisschema te maken en deze om veiligheidsredenen aan een goede vriend te geven. Op deze manier weet iemand in uw omgeving niet alleen waar u bent, maar ook altijd met wie u bent. Ze weten hoe ze contact met u kunnen opnemen als ze u niet op uw persoonlijke telefoon kunnen bellen.
Dit maakt de ervaring van elke reis veel veiliger. Als vrouw is het over het algemeen beter om veilig te zijn dan sorry. Evenzo is het ook een goed idee om wat geld bij u te hebben.

Het is het beste als u een creditcard op uw naam heeft staan ​​en wat contant geld.
Als je met iemand reist die geld heeft, moet je op bepaalde plaatsen oppassen met dieven. Draag de tas altijd vooraan en goed gesloten (vooral tijdens avontuurlijke reizen naar bepaalde landen). Proberen om op bepaalde straten onopvallend te zijn en niet te veel aandacht te trekken, kan het verschil zijn tussen een geweldige reis of een ramp. Het is erg leuk om door het oude gedeelte van Marrakesh of langs de stranden van Brazilië te wandelen, maar je moet wel oppassen.

Gedraag je niet als een diva

Hoewel op vakantie gaan met je sugar daddy een hele nieuwe ervaring kan zijn, moet je je niet gedragen als een diva. Niet alles zal om jou draaien. Vergeet niet dat je een gast van je vader bent als je met hem reist, dus wees dankbaar voor de hoeveelheid tijd en moeite die hij steekt om met je om te gaan. Probeer zo meegaand mogelijk te zijn, zodat jullie samen plezier hebben en onvergetelijke herinneringen kunnen hebben. Kortom, je wilt en moet goed gezelschap zijn.
Je niet als een diva gedragen, betekent niet dat je een robot bent die tegen alles ja zegt. Als je denkt dat je een beetje moet vechten, doe het dan, SD’s hebben de neiging zich te vervelen met meisjes zonder persoonlijkheid. Zoals altijd in het midden is deugd.

Geef niet alles uit aan winkelen

Vraag niet te veel aankopen en laat je niet meeslepen door alles wat voor je verschijnt te pakken. Geniet meer van de ervaring dan van winkelen, het is beter om een ​​deel van je tijd te besteden aan het bezoeken van bezienswaardigheden, het ontdekken van nieuwe voedingsmiddelen en het leren kennen van de cultuur, dit zullen meer betekenisvolle herinneringen zijn die je een meer beschaafd en interessanter persoon zullen maken.

Het is ook beter om geld te sparen om mee naar huis te nemen, houd er rekening mee dat de rekeningen niet zelf betalen, je kunt een bericht lezen over hoe je je financiën kunt verbeteren als sugarbabe op dezelfde website.
Wees ook niet wispelturig, alleen omdat je een sugar daddy hebt die je in de watten legt, wil niet zeggen dat er dingen zijn die je niet nodig hebt, ook al wil je ze op dit moment. Je moet weten wanneer iets een onnodige gril is en wanneer je echt opgewonden raakt van wat je voor je hebt. Als je een gril koopt, zal het nog maar één doek in je kast zijn die in de prullenbak belandt, maar iets dat je opgewonden maakt, zal een formidabele herinnering zijn die nog vele jaren in je kast zal blijven.

Houd hem tevreden

Je belangrijkste doel zou moeten zijn om je SugarDaddy zo gelukkig en ontspannen mogelijk te houden. Zorg ervoor dat ze zich op hun gemak voelen om u interesse en respect te tonen. Stel hem vragen, raak betrokken bij zijn activiteiten en voer goede gesprekken.
Tijdens een reis kun je veel leren, maak er gebruik van zodat hij zich goed voelt en je dingen in het leven leert. Een klein maar erg leuk gebaar is om hand in hand te gaan met je vader, hij zal zich geliefd voelen. Help hem om er beter uit te zien, als je gaat winkelen, kijk dan ook naar dingen voor hem en help hem goed te kleden, vrouwen hebben meer visie op modekwesties.

In je vrije tijd kun je met je telefoon zoeken naar trendy activiteiten en restaurants in de nabije omgeving. Probeer in geval van onenigheid het onderwerp te vermijden en van gesprek te wisselen. Als iets je echt stoort, kun je het later bespreken, de vakantie is een tijd om te ontspannen.
Dat je hem gelukkig moet houden, betekent niet dat je jezelf vergeet om aanbidder te worden, je moet jezelf zijn, iemand anders worden is vermoeiend en dat zal hij uiteindelijk merken. Elke persoon heeft een manier om anderen gelukkig te maken, u weet zeker hoe.

Conclusies

Het daten van een rijke man heeft veel voordelen. Een van de belangrijkste is dat je kunt reizen en luxe vakanties kunt maken voor sugarbabes die de manier waarop je de wereld ziet en ervaart zeker zal veranderen. U zult verrast zijn wat u mist.
Als er bepaalde landen of steden zijn waar u naartoe wilt reizen, kunt u dit aan uw sugardaddy vertellen. Meestal zijn sugar daddies meer dan blij om een ​​reis te plannen met de illusie van iemand die nog niet veel van de wereld heeft gezien. De meeste zakenmensen die u op deze website kunt ontmoeten, kennen ook verschillende steden.

Summary
Tips om met je SugarDaddy te reizen en er optimaal van te genieten
Article Name
Tips om met je SugarDaddy te reizen en er optimaal van te genieten
Description
Tips voor reizen met je sugardaddy
Author
Publisher Name
sugardaddyholland.nl
Publisher Logo

Laat een Antwoord achter


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog