meisje bedekt haar gezicht met schaamte
Home » Sugarbabe voor de eerste keer, kleine snelstartgids
meisje bedekt haar gezicht met schaamte

Veel meisjes beginnen in de wereld van SB / SD-daten. In deze post zullen we proberen hen wat advies te geven. In het begin kunnen we bang en nerveus zijn, zonder heel goed te weten wat we zullen vinden, praten we met mogelijke toekomstige sugardaddy totdat het lijkt alsof we iemand vinden die bij ons past.

Het eerste ding is om te controleren of deze mogelijke date een echte sugardaddy is , hiervoor zijn er andere posts op deze blog met tips om mogelijke neppe of zoute papa’s te ontmaskeren die alleen op zoek zijn naar seks en geen langdurige relatie met een meisje willen . Zodra we die echt mogelijke Sugar Daddy hebben gevonden, kunnen we hem leren kennen.

Het begint meestal aan de telefoon …

Als je eenmaal interesse hebt gewekt in een echte Sugardaddy, is het een goede stap om hem te leren kennen via de Telegram en een telefoongesprek. Dit is goed, want op deze manier weet je of hij je echt beter wil leren kennen en graag praat en verder gaat dan seksuele ontmoetingen.
Normaal gesproken zullen ze je vragen om een ​​foto te sturen, het kan geen kwaad dat hij je er een stuurt om er een gezicht op te zetten, zodat je kunt bevestigen dat ze zijn wie ze zeggen dat ze zijn in hun profiel. Om uw profiel te verbeteren is het essentieel om goede foto’s te plaatsen, hier zijn enkele tips om uw profiel op SugarDaddyNederland® te verbeteren.

Wees niet bang om jezelf te zijn in sms-berichten en aan de telefoon. Houd er altijd rekening mee dat het moeilijk is om de context in sms-berichten te lezen, dus het is beter om grappige gesprekken te voeren met smileygezichten en optimistisch te zijn in uw gesprekken, waarbij u de meest serieuze dingen laat voor telefoontjes of face-to-face.
Wanneer het je eerste keer is, zullen de zenuwen van het ontmoeten van een persoon die veel ouder is dan jij aan de oppervlakte zijn. Vertrouw op je instinct, als je iets vreemds ziet in een mogelijke toekomstige sugardaddy, is het beter om geduldig te zijn en te proberen een andere persoon te ontmoeten en beetje bij beetje te gaan. Je zult snel een andere sugardaddy vinden waar je je prettig bij kunt voelen.

De eerste date als sugarbaby

Het  voor het eerst ontmoeten van een sugar daddy kan intimiderend zijn, dus het is het beste om af te spreken in een openbare ruimte. Een wandeling maken terwijl we praten kan een veel betere start zijn dan afspreken in een cafetaria of restaurant . Door een park of een strand wandelen is ontspannend en een goede start en een plek waar we zonder problemen kunnen praten over wat we zoeken. In deze blog staan ​​verschillende artikelen waarin we het hebben over hoe je een leukere eerste date kunt maken en je zenuwen opzij kunt zetten. In deze eerste date zou je al meer of minder moeten weten of je compatibel bent met je sugar daddy, hier zijn enkele tips om te weten of je compatibel bent met je sugardaddy.

Praat over onze vooruitzichten in een mogelijke sugardady-relatie

Aangezien je op je eerste date bent, kunnen er wat ongemakkelijke stiltes zijn. Mogelijk denkt hij ongeveer hetzelfde als jij op economisch gebied en dit mag geen belemmering zijn voor het laten verlopen van de afspraak , als ze nog geen berichten over dit onderwerp hebben gesproken of erover hebben gesproken, is dit het beste moment om duidelijk te zijn met wat u zoekt. Als sugarbaby wil je niet dat het onderwerp verder gaat als hij je niet kan geven wat je zoekt en vice versa, daarom is het beter om het vanaf het begin duidelijk te maken.

Wanneer we beginnen met de eerste dates, kan dit onderwerp intimiderend zijn, maar je moet het normaal doen, dus aarzel niet om hen te vragen voordat er een tweede date is wat ze bereid zijn te doen en heel goed uit te leggen wat je bereid bent te bieden. Vertel ze het bedrag dat je wilt krijgen in ruil voor je tijd met hen en vertel ze ook waarvoor je het nodig hebt, ik weet dat het niet jouw sugar dating is en waar je het geld aan uitgeeft, maar dan zal hij eerder bereid zijn het toe te staan.

Een sugardaddy investeert tenslotte in jou en hij wil zeker weten dat het geld dat hij je geeft voor goed gebruik is en niet om te besteden aan drankjes of feestjes (hoewel een deel daar misschien voor is, maar sla het liever over)

Ook is het belangrijk om te bespreken hoe vaak de toelage aan u wordt uitbetaald.

Maandelijks? wekelijks? Als je pay-per-meet veel beter kunt vermijden, is het normaal dat een sugardaddy pay-per-meet aanbiedt, ze misschien gewoon op zoek zijn naar een relatie op basis van seksuele ontmoetingen en een sugarbaby is geen scort.
In die eerste afspraak kunnen we ook praten over logistiek, dat wil zeggen, hoe vaak zou je met je willen afspreken, de schema’s die jullie beiden hebben, etc. En dus kunt u vanaf het begin uw afspraken en uw persoonlijke leven een beetje organiseren.

Ontdek hoeveel hij graag aan de telefoon zou willen praten als je niet samen bent, veel sugardaddys zoeken naar een relatie waar ze van tijd tot tijd met je kunnen praten en je beter kunnen leren kennen, de volgende date voorbereiden, weten wat je wilt doen. Het kan ook een drukbezet persoon zijn die niet graag gestoord wordt, u moet weten of hij het leuk vindt om van tijd tot tijd een sms te ontvangen of juist liever degene is die contact met u opneemt. Veel sugardaddyes vinden het geweldig dat je om ze geeft, dat je ze foto’s stuurt van het nieuwste model dat je hebt gekocht of dat je ze naar hun leven vraagt.

Het belangrijkste…

Wanneer je relatie met je sugardaddy begint en je bent al op verschillende dates geweest en je begint meer over hem te weten te komen, zijn er een paar dingen om in gedachten te houden. Voel je je op je gemak in de relatie? Ben je blij als je tijd met hem doorbrengt? Is er chemie?
Al deze vragen zouden een ja als antwoord moeten hebben, anders wordt uw relatie een verplichte taak en geen levensoptie.

Een sugarbaby zijn zou niet iets moeten zijn dat je beïnvloedt of waar je 24 uur per dag over zou moeten denken, zo niet als een andere optie om je geluk te zoeken. Als je urenlang moet doen alsof je geniet van het gezelschap van een persoon, zul je niet alleen emotioneel uitgeput raken, maar in je persoonlijke leven zul je zien dat het je raakt. Er is niets vermoeiender dan het doen van gevoelens die je niet hebt.

Als je wilt kun je dit bericht lezen: 5 belangrijke lessen van 5 sugar babys met ervaring

Een sugardaddy zou een mentor voor je moeten zijn, iemand met wie je graag tijd doorbrengt en met wie je je op je gemak voelt . Als je je echte vader krijgt, zul je elke keer dat je hem ontmoet opgewonden zijn en je zult het heerlijk vinden om hem te horen praten en hem een ​​goed gevoel te geven.
Op deze blog vind je nog veel meer tips over eerste dates. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om een ​​reactie achter te laten en ik zal proberen u zo goed mogelijk te beantwoorden. Op sugardaddyholland.nl hebben we ook een forum waar je elke vraag kunt stellen en andere sugarbaby’s zullen proberen je te beantwoorden.

U wilt meer weten? Je kunt dit bericht lezen: 7 dingen die een rookie sugarbaby moet weten.

Summary
Sugarbabe voor de eerste keer, kleine snelstartgids
Article Name
Sugarbabe voor de eerste keer, kleine snelstartgids
Description
Leer met deze gids hoe je een sugarbaby kunt worden
Author
Publisher Name
sugardaddyholland.nl
Publisher Logo

Laat een Antwoord achter


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Uw privacy is belangrijk voor ons en we zullen uw gegevens nooit verhuren of verkopen.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog