Man en sugarbabe nemen een biertje in een bar en glimlachen vrolijk
Home » Dingen om niet te zeggen op de eerste date
Man en sugarbabe nemen een biertje in een bar en glimlachen vrolijk

Je hebt geluk, je hebt de langverwachte date bereikt met een Sugar Daddy, dit kan een goede gelegenheid zijn en de zoektocht naar een sugar daddy is voorbij. Misschien kun je beginnen met het opbouwen van die langdurige relatie waar je op hoopt. Op je eerste date met je sugar daddy zul je ongetwijfeld nerveus zijn, je zult je vingers kruisen zodat alles goed gaat en dat je net zo veel zult genieten van een volwassen en interessante persoonlijkheid als hij van je kijken. Op dit moment vallen de vragen op over hoe je je moet kleden, opmaken en je klaar moet maken voor je date.

Een van de dingen die zeker zal gebeuren is de vraag “Vertel me meer over jezelf? Een open vraag waarbij je je afvraagt ​​… wat moet ik nu zeggen … vertel ik je over mijn leven op de universiteit?” Zal ik je vertellen over mijn hond? Vertel hem natuurlijk je leven van boven naar beneden, ik denk niet dat je het moet doen en hem misschien een andere dag over je hond moet vertellen als hij niet over dieren begint.

Een van de beste manieren om te beginnen, is door te zoeken naar overeenkomsten in de smaken die u op de website draagt . In Sugar Daddy Nederland heb je veel opties om je profiel aan te passen, profiteer er van, want een actief meisje met hobby’s zal altijd interessanter zijn dan een ander die niets doet. Als je bijvoorbeeld van skiën, wandelen of welke sport dan ook houdt, is het goed dat je het zegt en niet beknibbelt op woorden. Het zal een goede start zijn in het gesprek via internet en later in het gesprek over de afspraak. Maar net zo belangrijk als de juiste dingen weten, is de verkeerde dingen vermijden als we spreken. Hier laten we je de definitieve NO’s zien dat je nooit op date moet gaan met je sugardaddy.

Verdrietige verhalen uit je pijnlijke leven

Dit punt is zo belangrijk dat het twee keer moet worden herhaald: er zijn geen verdrietige en pijnlijke verhalen . Droevige verhalen over ik heb geen geld om mijn hond te castreren en het laat me de teddybeer in het stof achter. Of ik heb geen geld om boeken te kopen, dus ik moet flirten met de nerd van de universiteit die deodorant lijkt te hebben opgegeven op de dag dat hij werd geboren. Enz., Weet je wat ik bedoel, toch?

Dit omvat ook het bespreken van uw financiële problemen. Ja, het is geweldig om te bespreken wat je budget is en wat je zoekt, maar probeer niet wanhopig te klinken – jullie hebben al afgesproken om samen te komen om wederzijdse redenen, om je persoonlijkheid en toekomstige doelen het woord te laten voeren. Er zijn veel betere en ingenieuzere manieren om de hulp van hem over te brengen.

Ga niet te ver in zijn persoonlijke leven.

De reden dat je op zoek bent naar een sugar babe-relatie, is om aan je normale leven te ontsnappen. Hij wil zich op jou concentreren, voelen wat hij niet kan voelen bij een oudere vrouw, hij wil afleiding van wat er verder op het werk of thuis gebeurt. Als u zegt dat u gescheiden bent en kinderen hebt, vraag dan niet waarom het huwelijk niet is gelukt en wat de namen van uw kinderen zijn. Het lijkt misschien leuk dat je naar zijn familie vraagt, maar een eerste date is daar niet het juiste moment voor.

Als je zegt dat je door een scheiding gaat, probeer dan eenvoudig het onderwerp op een sympathieke manier te veranderen totdat je het gesprek lichter, leuker en verbondener kunt maken. Maak van de gelegenheid gebruik om te praten over de gevolgen van de scheiding van uw ouders voor u.

Verlaat WhatsApp en de telefoon in stilte

Iets wat je niet op een date moet zeggen, is dat ik even op mijn telefoon ga kijken . We bevinden ons in een tijd dat praten aan de telefoon of het checken van WhatsApp tijdens een afspraak de normaalste zaak van ons lijkt en we doen het zelfs automatisch. Je ziet dat je telefoon is opgelicht in je tas en automatisch en zonder na te denken pakt je hem op om te kijken wie je heeft geschreven. Onthoud dat een eerste date is waar je sugardaddy zijn eerste indrukken van je zal maken. Als je je telefoon opneemt, zal het enigszins respectloos zijn en zullen ze denken dat je je verveelt of het doorgeeft en ze zullen denken dat dit bij de volgende afspraken naar meer zal gaan, dus het zal waarschijnlijk een heel ongelukkig gebaar zijn. Als je echt op de telefoon moet kijken, profiteer dan van wanneer hij naar de badkamer gaat om het te doen.

Vraag niet te veel over hun werk

Het is moeilijk voor een sugardaddy om je te vertellen wat hij van plan is op de eerste date. U wilt weten hoeveel hij verdient en hoeveel hij u wil bieden, het is mogelijk dat hij het heeft over enkele zakelijke successen van zijn reizen en wat voor soort huis ze hebben of wat hun smaak of auto is. Daarmee is het meer dan genoeg om te weten wat voor soort spelende papa je bent.

Er zijn sugar daddies die kleine bedrijfjes kunnen hebben en geen grote auto, en die kunnen genereuzer zijn dan mannen met veel geld. Want wat is zijn manier van verhuizen, betalen en waar hij je uitnodigt of de uitgaven die hij doet, wat ze aangeven of hij genereus is of niet. Het is mogelijk dat de eerste afspraak een ideaal moment is om te reageren op je behoeften hierboven om te weten of U kunt eraan voldoen, het budget vragen in plaats van het aantal nullen op uw lopende rekening te vragen, aangezien het, zoals ik hierboven al zei, soms niet de beste gegevens zijn om te weten of we geïnteresseerd zijn.

Discretie is echt belangrijk

En een manier om te laten zien dat u het belang van discretie begrijpt, is door uw woorden zorgvuldig te kiezen wanneer u zich op een openbare plaats bevindt. Dit is erg belangrijk op een eerste date, omdat jullie elkaar leren kennen en veel vragen stellen. De kans is groot dat je hem ontmoet op een drukke, openbare plek zoals een coffeeshop of restaurant en dat je niet moet praten over dingen die veel aandacht trekken.

Het is belangrijk om een ​​leuke plek te vinden, zodat je niet te hard hoeft te praten . Een voorbeeld van discreet zijn in een gesprek is niet te vermelden dat je elkaar hebt ontmoet op een sociaal netwerk. Hem vragen waarom hij lid is geworden van een datingsite of erover praten, is niet het juiste gesprek voor die plek. Zeg ook niet openlijk waarom ben je op zoek naar een sugarbaby? of dat soort dingen, vraag liever wat hij zoekt in een meisje en dat soort dingen.

Als je merkt dat je nerveus wordt als je praat over zaken als geld of dingen die je nodig hebt, bespreek je dit misschien liever privé. Lach dan gewoon en zeg oké. Zullen we daar later aan de telefoon over praten? En schakel dan over naar een ander gesprek waar hij zich op zijn gemak voelt en plezier heeft. Deze kleine dingen zijn erg belangrijk op eerste dates en soms realiseren we ons het niet eens. Als je indruk op ze hebt gemaakt, is het normaal dat de overeenkomst vrij snel komt en hij is het die je deze aanbiedt.

Summary
Dingen om niet te zeggen op de eerste date
Article Name
Dingen om niet te zeggen op de eerste date
Description
Leer hoe een eerste date met je sugardaddy eruit zou moeten zien
Author
Publisher Name
sugardaddyholland.nl
Publisher Logo

Laat een Antwoord achter


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Uw privacy is belangrijk voor ons en we zullen uw gegevens nooit verhuren of verkopen.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog