meisjes gekleed als poseren Mensen die de wereld van sugar dating niet begrijpen, zien het vaak als een simpele wisselwerking van geld voor seks. Velen sluiten zich aan bij dit soort netwerken en denken dat dit het geval is, maar de realiteit is anders.
De realiteit is dat de wereld van sugar dating veel meer is dan een simpele interactie in ruil voor geld.

Mensen die echt op zoek zijn naar een sugardating, zullen op de eerste date niet over seks praten.
In deze post zullen we het hebben over hoe je jezelf kunt onderscheiden van andere sugarbabies, en hoe echte sugar daddy’s op zoek zijn naar meer dan alleen een mooi gezicht.

De verborgen aantrekkingskracht van een sugar baby

Een verkoper weet dat er altijd een reden is waarom iemand iets wil kopen, maar de keuze van wat hij wil kopen is gebaseerd op veel meer redenen die achter de hoofdreden liggen . We weten bijvoorbeeld dat de reden voor het kopen van een jurk kan zijn om mooi te zijn. Maar waarom kiezen we de ene jurk en niet de andere? Het is gemakkelijk, de jurk die we kiezen heeft eigenschappen die ons aantrekken. De jurk die we kopen verschilt van de anderen, hij heeft dingen die hem onderscheiden van andere jurken. Bij sugar dating gebeurt hetzelfde, er is veel concurrentie, en daarom is het cruciaal om te weten hoe je jezelf kunt onderscheiden van de anderen om je sugardaddy te vinden.

Er zijn voor de hand liggende redenen waarom een ​​sugar daddy een SB zoekt, het gezelschap van een mooie vrouw, zijn ego vult en een leuke tijd heeft. Maar dat kon hij van elk meisje in sugardaddyespaña ™ krijgen. Dus wat kan dat “extra” zijn dat een SD in een meisje zou kunnen vinden om te besluiten met haar te praten? (We hebben het natuurlijk over echte SD’s, niet over Sugarbaby-jagers die met alle meisjes praten om te proberen met ze te slapen).

Op de sugardating-pagina’s staan ​​veel meer Sb dan Daddys, met een verhouding van 8 meisjes op elke jongen. De concurrentie is enorm, daarom wordt het erg belangrijk om te weten: wat kun je je potentiële sugardaddy bieden dat anderen niet kunnen bieden? Hier zijn enkele aanwijzingen om u te onderscheiden van de anderen:

Concentreer u op uw smaak en hobby’s

Weinig alleenstaande vrouwen zouden een knappe man afwijzen die ook financieel solvabel is. Dus waarom vind je die sugar daddy die echt bij je wil zijn? Het is duidelijk dat het gelukkig maken van je SD je ook gelukkig maakt, maar daar moet je zeker voor passen.

Focussen op je smaak, doelen en sterke punten kan een goede manier zijn om je ideale SD te vinden. Als je bijvoorbeeld van de wereld van Otaku houdt, of je houdt van piano spelen, moet je dat laten weten. Het is niet de moeite waard om op je profiel te zetten “Ik ben een mooi meisje en ik hou ervan om in de watten gelegd te worden”. Dit soort profielen zijn alleen vlees voor SB-jagers die met iedereen praten om te proberen bij hen te slapen.

Geef je hobby’s en smaken een boost.

Als je smaak en hobby’s overeenkomen met die van je sugardaddy, is het belangrijk om deze unie te promoten. Een potentiële sugar daddy zal weten hoe hij, als je van klassieke muziek houdt, weet dat je op zoek gaat naar het volgende concert van een filharmonisch orkest dat bij hem past. Soms zoeken sugardaddys iemand om hun vrije tijd te organiseren, ze hebben geen tijd om naar concerten of evenementen te zoeken.

Als je de vrije tijd van je sugar daddy kunt organiseren op zoek naar evenementen om af te spreken, zul je ongetwijfeld veel punten verdienen om meer afspraken te hebben. Als je een sugardaddy ontmoet en je stelt plannen voor die hem interesseren, dan zal hij in jou geïnteresseerd zijn. Soms is de RvC in dit aspect niet proactief, ze wachten op de sugardaddy die aanbiedt en degene die de afspraak organiseert. Probeer zelf de afspraak te regelen en u zult de verandering merken.

Probeer verschillende standpunten te geven

Bij veel gelegenheden zijn sugardaddy’s gefocust op geld, productiviteit en werk. Een vriendin vertelde me een verhaal waarin ze met haar mentor in een hotel was. Op een ochtend vertelde de eigenaar aan het ontbijt hoe slecht het hotel was en dat ze al heel lang geen vakantie hadden gehad.

Hoewel haar sugardaddy niet begreep waarom ze het hotel niet verkochten, legde ze uit dat het niet alleen om geld ging en dat ze zeker een voorliefde hadden voor het hotel dat ze uit het niets had gebouwd. De sugardaddy erkende dat hij inderdaad soms vergat dat niet alles geld is. Wat bedoel ik hiermee? DS heeft soms een zachtere, meer gemoedelijke kijk op het leven nodig, dus een tegenhanger zijn van de moordende zakenwereld kan een lange weg in uw voordeel gaan zodra het daten begint.

Hiermee bedoel ik dat je niet zelfgenoegzaam hoeft te zijn en tegen alles ja hoeft te zeggen. Het grootste onderscheid is jezelf zijn, veel sugar baby’s zetten zich alleen in om in te stemmen met hun SD. Wat gebeurt er uiteindelijk? Dat de sugardaddy uiteindelijk verveeld raakt. Mensen met geld hebben de neiging zich te vervelen omdat ze gelijk hebben en willen graag verschillende standpunten kennen.

Wat is uw ultieme onderscheidingspunt?

Bedenk wat jou precies onderscheidt van de rest. Als je teruggaat naar de laatste jurk die je hebt gekocht, zou het iets zijn dat het onderscheidt. (Het is niet de moeite waard om te zeggen: “want het past heel goed bij mij”) Natuurlijk staan ​​alle jurken goed bij je, maar wat zorgt ervoor dat die jurk zo goed bij je past ?: Het kan de opening van de achterkant zijn, de breedte van de rok…

Weten wat je sterke punt is, zal een goed punt zijn om een ​​sugardaddy te vinden die bij je blijft. Als je eenmaal ontdekt wat het punt is dat jou van de anderen kan onderscheiden en dat een mogelijke sugar daddy ook kan waarderen, zet het dan op je profiel. Op deze manier ontvang je berichten van echte sugar daddys die je zullen vragen naar dat punt dat je interesseert. Het onderscheidingspunt is als een soort magneet die sugar daddies zal aantrekken die in jou geïnteresseerd zijn en die ook diegenen zal terugdringen die alleen op zoek zijn naar andere dingen die niets te maken hebben met echte en duurzame datingrelaties met sUgar.

Summary
Hoe je jezelf kunt onderscheiden van andere sugarbaby's en je ideale sugar daddy kunt vinden.
Article Name
Hoe je jezelf kunt onderscheiden van andere sugarbaby's en je ideale sugar daddy kunt vinden.
Description
Leer jezelf te onderscheiden van andere sugarbabys
Author
Publisher Name
sugardaddyholland.nl
Publisher Logo

Leave a Reply


16 + 13 =

SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

Privacy Preference Center

I accept the necessary cookies

They serve to offer services or memorize configurations to enhance your browsing experience on our website.

C. de WordPress C. de entrada del usuario C. de session autentication ou identification de util C. de segurity in users C. de complements (plug-in) partager social content (Facebook y twitter).C. de Amazon other afiliates.

Advertising

Analytics

g