Een groep meisjes doet boodschappen en gaat per limousine
Home » 5 belangrijke lessen van 5 ervaren Sugarbabes
Een groep meisjes doet boodschappen en gaat per limousine

Sugarbabe-relaties zijn absoluut een van de beste manieren om een ​​luxueus leven te leiden en je contacten en gemoedsrust te verbeteren. De reis naar de echte wereld van de sugar dating -sugar babys relaties is misschien niet gemakkelijk, maar er zijn veel belangrijke lessen die we gaandeweg leren . Er gebeuren geweldige dingen wanneer je het het minst verwacht, dus als het je doel is om een ​​sugarbabe te zijn, houd dan je hoofd omhoog en geef nooit op.

We hebben contact opgenomen met een aantal ervaren sugarbabes die via sugardaddyholland.nl zijn gepasseerd toen het nog begon en alleen webservices leverden in Madrid en Barcelona. Ze zijn lang geleden begonnen in de wereld van sugarbabes en hebben ons wat tips gegeven voor jullie, de meiden die beginnen. Het zijn waardevolle lessen die je zullen helpen je relaties te verbeteren en te begrijpen hoe je moet handelen in een echte zoektocht naar je ideale sugardaddy met wie je veel tijd wilt doorbrengen in een verbintenis tot uitwisseling, hulp en medeplichtigheid. We hebben naar eigen goeddunken de bijnamen gewijzigd.

GEDULD IS DEUGD

Als  Sugarbabe , ik kijk altijd naar de Sugardate Game als een investering op lange termijn. De tijdelijke bevrediging en het hier vang ik je voor wat ik je vermoord, kan ervoor zorgen dat het afwijkt van zijn ware doel, ook als je die cirkel betreedt, kost het je om te vertrekken en de echte sugardaddys zullen niet je mentor willen zijn, wanhoop is niet aantrekkelijk. Aan de andere kant, verwacht niet dat je een solvente man ontmoet tijdens een diner en dat hij je de volgende dag meeneemt op een reis naar het Caribisch gebied, dat niet normaal gebeurt (hoewel er soms uitzonderingen zijn met geluk). Meestal moet je het uitzoeken, want grote dingen gebeuren niet van de ene op de andere dag.

Momenteel ben ik erin geslaagd om een ​​overeenkomst te bereiken die in de loop van de tijd blijft bestaan, maar toen ik begon, navigeerde ik door vele profielen en hield ik veel afspraken om mannen te ontmoeten zonder veel succes, maar beetje bij beetje ontmoette ik zeer interessante mensen met wie ik vandaag nog steeds een vriendschap heb en de Contact. Uiteindelijk heb ik tussen de vele dates interessante mensen gevonden die ik niet leuk vond.

In het begin verdiende ik niet veel en behield ik een gemiddelde levensstandaard, maar beetje bij beetje leerde ik meer interessante mensen kennen en nu reis ik met mijn sugardaddy naar veel plaatsen in de wereld. Ik had nooit gedacht dat ik zou komen waar ik ben, maar ik was volhardend en nu eet ik in de beste restaurants in prachtige steden terwijl ik mijn rechtenstudie afrond. Als u voldoende tijd en moeite steekt, wordt u beloond. Deze mannen hebben eenvoudige behoeften. Ze hebben uw steun en gezelschap nodig. Laat zien dat je er bent voor de lange termijn en dat je geen one night stand bent. Geduld is deugd!

Mariola01

WEES SELECTIEF

Als u een comfortabele economie wilt hebben en u wilt uw ideale sugardaddy vinden, moet u selectief zijn. Wees niet te snel om genoegen te nemen met een sugardaddy uitsluitend op basis van hun inkomen of levensstijl. Een sugarbabe moet selectief zijn in met wie ze uitgaat. Je moet perfect weten wat je zoekt om je sugardaddy te vragen, hem te laten zien wat je zoekt, niet allemaal zoeken we hetzelfde, sommigen reizen liever en gaan naar dure plaatsen, anderen hebben we hulp nodig met studies.

We hebben niet allemaal dezelfde behoeften en niet alle sugardaddys willen je hetzelfde bieden. Houd er rekening mee dat eensugardating een langdurige relatie moet zijn, je moet op zoek gaan naar een man die jou ook vervult en begrijpt wat je nodig hebt. Als je op een geweldige reis bent en bang bent dat je niet rond kunt komen of de academie niet kunt betalen, betekent dit dat je in de verkeerde sugar dating zit . Als een man niet aan uw verwachtingen zal voldoen, moet u duidelijk maken dat hij niet is wat u zoekt, een sugardaddy moet uw behoeften begrijpen en u moet de zijne begrijpen.

CarlaXD

NEEM NOOIT MET MINDER GENOEG

Toen ik bij augar papa Nederland kwam, deed ik het om een ​​gemakkelijker leven te hebben en om de luxe van het leven te leren kennen. Ik was heel duidelijk dat ik met minder geen genoegen zou nemen en dat ik niet met minder genoegen nam. Ik hou van luxe, ik hou van tassen van € 1000 en jurken van € 3000, als ik uit eten ga met mijn sugardaddy wil ik een menu van minimaal € 200, als het geen luxe is is het het niet waard. De rest heb ik gedekt.

Als een man niet aan een minimuminkomen voldoet, ben ik niet geïnteresseerd, als hij me nergens ter wereld kan brengen, ben ik niet geïnteresseerd en als hij geen sportwagen heeft met een waarde van meer dan 30.000 euro, ben ik niet geïnteresseerd. Ik verdien genoeg als model en had niemand nodig om me te onderhouden, maar ik wilde een hogere levensstandaard. Schep wat verwachtingen en neem nooit genoegen met minder, want als je met minder genoegen neemt, ben je minder waard. Je kunt een miljonair sugardaddy zoals ik hebben door helemaal opnieuw te beginnen. Je moet verwachtingen gaan wekken en ze niet verlagen. Als je sugardaddy niet aan je verwachtingen voldoet, zoek dan een andere. Dit gebeurt niet van de ene op de andere dag, maar als het is wat u wilt, moet u ervoor gaan.

Tripmodel

HOUD JE EMOTIES ONDER CONTROLE

Het is heel natuurlijk dat je beetje bij beetje verliefd kunt worden op je sugardaddy. Als een heer je beleefd behandelt, je in de watten legt en je genegenheid schenkt, kun je verliefd worden. Je moet leren om met je gevoelens om te gaan en ze op afstand te houden, tenzij hij je om iets meer vraagt. Hij moet degene zijn die die stap zet . Dat je sugardaddy je in de watten legt en je overgeeft, betekent misschien niets anders dan vriendschap, dus houd je verwachtingen onder controle, houd er rekening mee dat als hij de stap niet neemt, je in overeenstemming bent.

Je moet je gevoelens goed kennen: word je verliefd of ben je gewoon verliefd op iemand die rijk is? Houd ook de gevoelens van je sugardaddy in de gaten. Soms bevind je je als sugarbabe in dezelfde situatie als ik. Mijn sugardaddy had het allemaal, een goede auto, een superhuis met een zwembad, een bubbelbad en een fitnessruimte, geld om uit te geven etc. Het was de droom van elke sugarbaby, maar ik was het niet. Hij vroeg me om de stap te zetten naar een NSA-relatie, hij wilde wat ik hem niet wilde geven, een echte relatie, dus ik ging bij hem weg voordat de gevoelens erger werden . Heb je gevoelens erg gebonden en als de relatie er veel over gaat nadenken, hangt je geluk in de toekomst ervan af.

Shhbaby

DE KUNST VAN OPDRACHT

Op basis van mijn ervaring heb ik geleerd dat degenen die minder hebben, meer geven. Ik heb mannen ontmoet die miljoenen euro’s waard waren en die geen fatsoenlijke toelage wilden geven. De rijkste klasse heeft de neiging om meer krap te zijn in vergelijking met degenen die minder rijk zijn.

Ik ontmoette een Sugar Daddy die een behoorlijk inkomen verdient als Senior Banker in de City of London, hoewel hij uit Barcelona komt en vaak in Barcelona werkt. Onderhandelen over de gewenste uitkering met hem was veel gemakkelijker dan met andere superrijke ondernemers. Interessant hoe rijkdom vrijgevigheid beïnvloedt. Toen ik aan het daten was met mijn SD-bankier, kocht hij altijd zonder reden cadeaus voor me. Hoewel het geen Gucci- of Chanel-tassen waren, probeert hij toch aan mijn verwachtingen te voldoen. Laat een SugarDady van een hoog kaliber je niet behandelen als speelgoed, alleen maar omdat het geld heeft.

Imnotonlyone

Als je de juiste hoeveelheid moeite en oefening doet, kun je ook een expert worden in een sugardating en een stabiele relatie opbouwen. Het is noodzakelijk om met vallen en opstaan ​​te gaan voordat je succes vindt in dit spel. Bij elke regeling hoort een les om te leren.

Hier zijn enkele geheimen van de Sugar Babie-levensstijl.

Summary
5 belangrijke lessen van 5 ervaren Sugarbabes
Article Name
5 belangrijke lessen van 5 ervaren Sugarbabes
Description
5 sugarbabes vertellen ons over hun ervaringen in deze interviews
Author
Publisher Name
sugardaddyholland.nl
Publisher Logo

Laat een Antwoord achter


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Uw privacy is belangrijk voor ons en we zullen uw gegevens nooit verhuren of verkopen.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog