een klein boos meisje grijpt de man bij de das
een klein boos meisje grijpt de man bij de das

Het begin van een mogelijke relatie met een sugardaddy is een opwindende maar delicate tijd. En weten hoe je met die eerste momenten moet omgaan, is cruciaal voor het succes van een sugarbabe. 

Zelfs als je al een ervaren sugarbaby bent, moet je deze tips onthouden, soms geloven we dat wanneer we al ondergedompeld zijn in deze wereld en we de eerste beloningen beginnen te krijgen dat we alles al hebben gemaakt. Niet zo, en waakzaam blijven is beter dan verknoeien en tijd verspillen.

Hier zijn 5 veelgemaakte fouten die wannabe sugarbaby’s maken. Bestudeer ze rustig en vermijd ze om een ​​duurzame en winstgevende relatie te vinden.

1. Leveren voor ontvangst

Dit is niet voor niets nummer 1 op deze lijst – het is een veelvoorkomend struikelblok en vaak een reden waarom zoveel meisjes afhaken.  Veel aspirant-sugarbabe-baby’s beginnen te corresponderen met een potentiële sugardaddy en bijna onmiddellijk … ze beginnen hem te geven wat hij wil. In de hoop om in het reine te komen met die potentiële sugar daddy, staan ​​would-be sugarbabes voor je klaar. Ze beantwoorden uw telefoontjes en laten u praten wat u maar wilt. Ze bereiden zich voor en regelen een ontmoeting met hem elke keer dat hij om haar vraagt. Soms doen ze zelfs iets anders. Dit is een grote vergissing.

Weten wat je vader nodig heeft en het aan hem kunnen geven, is een belangrijke vaardigheid voor een SB / SD-relatie.

Maar het is een vaardigheid die alleen mag worden gebruikt met sugardaddys waarmee je al in het reine bent gekomen. Een potentiële sugardaddy is nog niet je sugar daddy. Je bent hem niets verschuldigd.  Hij is gewoon een andere man die u ontmoet voordat u daadwerkelijk tot overeenstemming komt. En totdat u een echte overeenkomst bereikt, zou u niet erg beschikbaar moeten zijn. U moet telefoongesprekken beleefd onderbreken zonder ze te lang te duren. Weiger frequente afspraken. Uw tijd is niet gratis. Laat hem niet denken dat het zo is.

Uiteindelijk moet je erachter komen wat hij wil en nodig heeft en hem vertellen wat je nodig hebt . Maar geef het hem pas als er een overeenkomst is en hij heeft aangetoond dat hij zich eraan zal houden.

2. Richt je volledige aandacht op een potentiële Sugardaddy

Dit is een veel voorkomende maar vermijdbare fout. Het is erg belangrijk om niet al uw eieren in één mand te doen. Zorg voor een breed netwerk van potentiële sugardaddys, neem contact op en ontmoet ze. Denk dat een eerste ontmoeting met een sugardaddy vergelijkbaar is met een sollicitatiegesprek, het kan je wel of niet betrappen, het kan je wel of niet interesseren. Je moet volhardend zijn totdat je een sugardaddy vindt die je kan geven wat je nodig hebt.

Hoe veelbelovend een sugardady er ook uitziet, geef je zoektocht niet op en bewaar verschillende opties totdat je de juiste hebt gevonden. Houd uw profiel actief in sugardaddyenederland, probeer op te vallen en een “goede klantenportefeuille” te krijgen

3. Ik weet niet wanneer ik een potentiële SugarDaddy moet uitschakelen

Als je meerdere dates hebt gehad met een potentiële sugardaddy die je niet geeft wat je wilt, is het tijd om te bezuinigen. Op basis van onze ervaring, als een potentiële sugardaddy je geen tweede date-deal aanbiedt, zal hij dat waarschijnlijk niet doen. Hij is misschien in je geïnteresseerd, zeker genoeg om waarde van je te blijven krijgen zonder iets terug te geven, maar hij is niet genoeg geïnteresseerd om je te vangen voordat een andere sugardaddy dat doet. Hij is tevreden om uw kostbare tijd te blijven verspillen.

De enige keer dat je deze mannen in de buurt moet houden, is als ze je waardevol advies of iets waardevols geven. Een sugar dating is wederzijds voordelig. Blijf geen man ontmoeten die zich niet aan zijn afspraak houdt.

4. Zonder de voorwaarden te definiëren

Het begin van een sugar dating is een heel belangrijk moment  om de voorwaarden van de overeenkomst te bepalen . Dit is iets dat vanaf het begin moet worden gedaan. Maak niet de fout om te denken dat alles vanzelf zal lukken of dat het zijn voorwaarden begint te dateren zodra de deal aan de gang is.

Als je elke maand op zoek bent naar een vaste vergoeding, ontwerp dan je sugardaddy en ga pas verder met de overeenkomst als de voorwaarden duidelijk zijn of het een maandelijkse, wekelijkse of afspraakvergoeding is. Laat je niet afschrikken door SugarDaddys die alleen cadeaus aanbieden als je op zoek bent naar een opdracht. Als uw appartement verboden terrein is, laat het hen dan van tevoren weten. Als u moet reizen om het te zien en u wilt dat accommodatie en alle reiskosten worden vergoed anders dan uw vergoeding, laat het hen dan weten.

Ken zijn voorwaarden en zorg ervoor dat hij dat ook doet voordat de deal begint.

5. Bied niet naar beneden

Dit is de enige fout die we allesugarbaby’s zouden willen vermijden. Omdat het dom is. En het is gemakkelijk te vermijden We hebben het al eerder gezegd en we zullen het nog een keer zeggen:  een toelage is geen geschenk  . U ontvangt gewoon een vergoeding voor de vele diensten die u levert.

Dus waarom zou u een bod doen?

Wees niet bang om te vragen wat u denkt dat een eerlijke deal is. Denk niet dat het hebzuchtig of egoïstisch is om te vragen wat van jou is. De meeste sugardaddys zijn slimme zakenmensen. Ze zullen je minder geven dan wat ze weten dat je waard bent … als je ze verlaat, geef ze dan niet de schuld, het zit impliciet in het DNA van een goede onderhandelaar, of voel je beledigd, want voor velen bestaat hun dagelijks uit het behalen van het maximale voordeel tegen minimale kosten, dat is hoe zaken zijn.  Als een sugardaddy je vraagt ​​wat je zou willen, evalueer dan ook wat je denkt dat je waard bent. Zorg ervoor dat u  uw waarde instelt en duidelijk bent over wat u wilt . Vraag altijd wat je wilt.

Summary
5 veelgemaakte fouten die je als sugarbaby kunt maken
Article Name
5 veelgemaakte fouten die je als sugarbaby kunt maken
Description
Leer enkele fouten die u niet moet maken met sugarrbaby's
Author
Publisher Name
sugardaddyholland.nl
Publisher Logo

Laat een Antwoord achter


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Uw privacy is belangrijk voor ons en we zullen uw gegevens nooit verhuren of verkopen.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog