Student meisje met mentor bril

Als je ooit met een oudere man bent uitgegaan, weet je dat er dingen zijn die een jongere man gewoon niet kan bieden. Het eerste wat je moet doen, is weten wat een sugar daddy is en begrijpen dat hij veel ervaring heeft en zijn hele leven met vrouwen omgaat. Een oudere man weet hoe hij een dame moet behandelen.

Naast de voor de hand liggende voordelen van dit soort relaties, zijn er nog andere dingen die je zult leren, omdat een volwassen man ook je mentor kan zijn. Om een ​​kin te vinden en te houden, moet je iemand vinden die compatibel is, in dit artikel kun je weten of je compatibel bent met je sugar daddy.

Succesvolle mannen zijn meestal erg goede mentoren, ze hebben allerlei problemen meegemaakt. Het bereiken van een economische status is niet eenvoudig, zelfs degenen die erfenissen hebben ontvangen of het gemakkelijker hebben gehad, weten dat het moeilijk is om het hoofd boven water te houden.

Wanneer een volwassen man financieel gunstig en zorgeloos wordt, wordt hij een geweldige mentor. Houd er rekening mee dat het al duizend problemen heeft doorstaan ​​en dat het er is omdat het ze optimaal heeft kunnen oplossen. Vervolgens zal ik je enkele dingen vertellen die een sugardaddy gedurende het hele leven leert en waarvan jij als sugarbaby kunt leren.

Een goede Sdaddy laat je groeien dankzij ervaringen.

Sugardaddy’s zijn gevestigde mannen en hebben over het algemeen de hele wereld over gereisd. Daarnaast zijn het meestal beschaafde mannen die het ijs weten te breken. Hij zal je veel anekdotes kunnen vertellen over reizen, ontmoetingen en grappen. Je kunt met hem door een museum wandelen terwijl hij je vertelt over de schilderijen of je kunt echt genieten van een kamerconcert of wie weet, misschien de Rolling.

Onderwijs is niet geërfd, het wordt overwonnen. 

André Malraux

Dankzij de ervaring en lessen die ze hebben geleerd uit verschillende situaties in het leven, zal hij zijn kennis aan jou doorgeven; luisteren naar hun ervaringen zal je leren en groeien. Hun levensverhalen over het onder ogen zien van moeilijkheden en het overwinnen ervan zullen je motiveren om niet op te geven en je zult leren vechten voor de dromen van je leven.

Als je een Sugar Baby bent, moet je weten hoe je je sugar daddy oprechte interesse in jou en je toekomst kunt krijgen. Als je ooit in de war bent over een stap die je wel of niet moet nemen in het leven, vraag hem dan en hij zal je begeleiden met wat je moet doen.

respect en volwassenheid

Een relatie hebben met een oudere man kan hem leren respectvol en beleefd te handelen. Een echte sugar daddy behandelt iedereen om hem heen met het grootste respect en de mensen om hem heen behandelen hem altijd met respect.

Financieel welgestelde zakenmensen weten dat het leven vele wendingen kent. Ze weten dat degene die ooit je schoenen heeft schoongemaakt morgen je baas kan zijn. Daarom is het belangrijk om respectvol te zijn voor iedereen. Dat respect is ook aangeleerd. Als je een rijke man een arme man met veel respect ziet behandelen, is dat een geweldige les.

Bovendien weten volwassen mannen van hoog niveau hoe ze anderen moeten behandelen zoals ze zelf behandeld willen worden. Ze weten ook wanneer ze geschillen moeten vermijden en weten hoe ze elke tegenslag het hoofd moeten bieden. Dit zal je als sugar baby leren om mensen beleefd te behandelen.

Een SD leert u wanneer en waarom u onnodige geschillen over kleine problemen kunt vermijden. Je leert wanneer je moet spreken en wanneer het beter is om te zwijgen. Je kunt ook leren onzekerheden of jaloezie weg te houden van je relaties.

Onderscheid en discretie

Discretie is erg belangrijk in de wereld van Sugar Dating. Misschien ben je geïnteresseerd om te weten wat de 7 kenmerken zijn die een sugar daddy onderscheiden. Een zakenman weet hoe hij discreet moet zijn en hoe hij zich moet onderscheiden. Iemand die jarenlang met zakenmensen omgaat, kan je de gulden middenweg leren tussen deze twee kwaliteiten die zo belangrijk en zo moeilijk te cultiveren zijn.

Een echte SD zal je leren onderscheid te maken en ook discreet te zijn wanneer de gelegenheid dat vereist. Dit staat ver af van getunede auto’s, foto’s met ontbloot bovenlijf en flitsende hoeden.

Hoewel er ook jongeren zijn die graag op een minder discrete manier pronken, is het voor dit soort sugardaddy’s moeilijk om mentor te zijn. Als je op zoek bent naar spanning en sportwagens, is een mentor misschien niet jouw type.

Als je wilt leren om in vergaderingen te zijn en in de toekomst te verbeteren na het afronden van de universiteit, dan is een goede mentor wat je nodig hebt.

Een echte heer

Je moet weten dat hij een sugar daddy is en dat hij een echte heer moet zijn. Hij zal niet meteen in je broek willen kruipen; hij zal jou en je lichaam respecteren. Als je bij een echte sugardaddy bent, leer je een echte gentleman te onderscheiden.

De stabiliteit en veiligheid in je leven zullen je gemoedsrust geven en je zult leren kalm te blijven in moeilijke tijden. Een POT heeft er geen probleem mee om geduldig te wachten op het juiste moment. Nadat je bij een SD bent geweest, kun je verstandigere beslissingen nemen over wie je als vriendje kiest.

Communicatie

Een Sugar Daddy is volwassen genoeg om te allen tijde goed te communiceren en naar zijn woorden te handelen. Hij zal plannen maken en zich eraan houden en je duidelijk vertellen over voorkeuren en antipathieën. Vooral zakenmensen kunnen je veel overtuigingstrucs leren, in het openbaar spreken en meer vertrouwen in jezelf hebben.

Oudere mannen, vooral SD-mannen, zijn over het algemeen erg communicatief. Ze weten te allen tijde de nodige woorden uit te drukken om effectief te communiceren. Een zakenman zal je kunnen leren om optimaal te vragen wat je wilt en je te redden in de meest acute gesprekken.

Etiquette en protocol

Hoewel we in onze blog altijd proberen om informatie te uploaden over hoe je je moet gedragen, kleden en handelen in bepaalde vergaderingen, is het het beste om te oefenen. Het beste wat je kunt leren is om ter plekke gecorrigeerd te worden (als je het nog niet weet).

Het is de natuur die adel in gedrag geeft; maar onderwijs leert echter de regels. 

Euripides

Oefenen, naar verschillende evenementen gaan, zal je helpen bepaalde regels te leren die je in de samenleving moet hebben. Ook kan het je helpen met onder andere de “dresscode”, het protocol en het verbeteren van je waarden.

Summary
Wat kun je als sugarbaby leren? Een bericht over mentoren
Article Name
Wat kun je als sugarbaby leren? Een bericht over mentoren
Description
Leer hoe je een sugardaddy-mentor kunt vinden
Author
Publisher Name
sugardaddyholland.nl
Publisher Logo

Laat een Antwoord achter


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Uw privacy is belangrijk voor ons en we zullen uw gegevens nooit verhuren of verkopen.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog