Man met telefoon in de hand scherm aan te raken
Home » Hoe u kunt voorkomen dat u uw sugardaddy valse hoop geeft
Man met telefoon in de hand scherm aan te raken

Sommige Sugardaddy-sites hebben een slechte reputatie omdat er wordt gezegd dat in deze wereld veel sugar daddys alleen op zoek zijn naar seks , maar hierachter zijn er meestal mannen die op zoek zijn naar een connectie waardoor ze zich beter en meer gewenst voelen.

Veel dating- sugar daddys in Nederland kunnen uiteindelijk een langdurige vriendschap worden met veel medeplichtigheid.Veel Sugar-babes krijgen jarenlang hulp van mannen die ze bewonderen. Er zijn echter enkele uitzonderingen op deze regel, er zijn er altijd enkele niet zo aardig. De meeste sugar daddys op SugarDaddyHolland® sturen je gewoon een bericht om te zien of je geïnteresseerd bent.

Als je nee tegen ze zegt, hetzij onmiddellijk, hetzij na het uitwisselen van een paar berichten, zullen de meesten het accepteren en blijven zoeken naar hun ideale sugarbabe. Soms kan hij echter opdringerig of volhardend zijn en toch hopen dat u van gedachten verandert. Dus hoe ga je om met deze vervelende papa’s zonder maanden van drama en hoofdpijn? Hier is alles wat u moet weten over hoe u op een stijlvolle manier nee kunt zeggen.

Maak duidelijk dat dit uitzonderingen zijn, de sugar dating is erg onproblematisch omdat we te maken hebben met mensen die het laatste wat ze willen, is dat ze problemen hebben en die meestal erg beleefd en beschermend zijn.

U bent niets verschuldigd

Mijn eerste tip is dat je je nooit gedwongen voelt om iemand te ontmoeten waarvan je niet zeker weet of je het wel wilt. Blijf ook niet online praten met iemand waarvan je denkt dat het niet je ideale sugar daddy is. Houd het simpel: “Het spijt me, maar ik wil geen relatie hebben, ik wens je veel succes.” Het is een effectief antwoord om af te maken en blijft ook beleefd, zodat de sugardaddy zich niet zal schamen.

Als ze een verklaring willen, onthoud dan dat het niet nodig is om hem er een te geven – je bent niets verschuldigd en je hebt het volste recht om te beslissen dat je niet met hem wilt praten . Als de berichtgeving doorgaat, kun je ervoor kiezen om niet te antwoorden of je kunt antwoorden met een simpele “Stuur me alsjeblieft geen berichten meer”. Sommige mannen proberen misschien hard te spelen om uw gezelschap te krijgen.

Wees aardig voor hem

Sommige mannen kunnen er geweldig uitzien als je online of aan de telefoon met ze praat. Maar er is gewoon geen vonk. Dus als je al hebt besloten dat deze SD absoluut niet voor jou is, kun je hem beter beetje bij beetje laten staan. U zult hem rustig bedanken voor de lunch / diner / bijeenkomst en u moet op een vriendelijke manier uitleggen dat u zich niet verbonden voelt om iets anders met hem te hebben en dat u zich ongemakkelijk voelt . Ditzelfde scenario is ook de reden waarom ik altijd aanbeveel om de eerste keer op een openbare plaats te ontmoeten. In het begin moet je je op je gemak voelen als je weet hoe je de ideale sugardaddy kunt vinden.

Je hoeft er niet omheen te draaien

Hoewel het verleidelijk kan zijn om elk ongemak of spanning te vermijden door te beloven als vrienden contact te houden, raad ik af om dit te doen. De deur open laten staan ​​voor toekomstige sms-berichten of oproepen voor een praatje “als vrienden” is niet wat we zoeken.

Ik ontmoette ooit een jongen met wie ik twee dates had. Ik was net begonnen en wist niet hoe ik ermee om moest gaan, dus vertrok ik met de typische excuses dat ik het te druk had met studeren of dat ik die week om aanvullende veranderingen werd gevraagd. Het duurde twee weken voordat hij besefte dat ik hem meed en door niet duidelijk te zijn, deed ik zijn ego pijn (er ging een maand voorbij voordat hij stopte met bellen). Zelfs nadat hij zijn nummer had geblokkeerd, belde hij me via anderen. Ik had het mis omdat ik vanaf het begin niet duidelijk was, liet ik de deur openstaan ​​en deed ik pijn aan de gevoeligheden van de sugardaddy. Daarom is het beter om vanaf het begin eerlijk te zijn zonder tot misverstanden te leiden.

Geef het telefoonnummer op of niet

Daarnaast moet je nog een belangrijke les leren … het is niet erg aan te raden om het nummer meteen te geven, hoewel dit ook afhangt van de gevoelens die je hebt bij je Sugardaddy . Je kunt altijd chatten via de berichtenfuncties van Sugar Daddy  Netherlands of je kunt hem zelfs een ander soort contact geven, zoals kik, Instagram, enz…. Op Kik en telegram hoeft u alleen een gebruikersnaam in te stellen, mensen te accepteren of toe te voegen en vanaf daar te chatten – er is geen telefoonnummer vereist! De meeste mannen hebben hier geen probleem mee – als hij het ze beleefd vraagt, vertel ze dan dat ik een slechte ervaring heb gehad en dat je je nummer graag doorgeeft als je eenmaal vertrouwd bent met hem.

Als al het andere faalt …

Als je het al meerdere keren hebt gezegd en vijandig of woedend wordt, blokkeer, blokkeer, blokkeer dan! Het is niet leuk, maar je verdient het niet om gebombardeerd te worden met berichten die zijn gegenereerd door een gehavend ego! In sugardaddyholland.nl kun je dit soort acties ook melden via de e-mail info@sugardaddyholland.nl of via het contactformulier op de contactpagina.

Summary
Hoe u kunt voorkomen dat u uw sugardaddy valse hoop geeft
Article Name
Hoe u kunt voorkomen dat u uw sugardaddy valse hoop geeft
Description
Lees wat je moet doen als een sugardaddy veel aandringt
Author
Publisher Name
sugardaddyholland.nl
Publisher Logo

Leave a Reply


eighteen − 10 =

SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up