Man en vrouw omarmen in een zonsondergang
Home » Normale verhouding versus sugardating
Man en vrouw omarmen in een zonsondergang

Elk land is anders als het gaat om relaties met sugardating. Hoewel dit fenomeen in praktisch de hele wereld voor altijd heeft bestaan. Het is de cultuur die echt het verschil maakt in de acceptatie en controverse die de sugar daddy-wereld kan creëren.

In Nederland zijn er veel misvattingen en mythen over sugardating , in veel gevallen wordt het heimelijke prostitutie of ronduit machismo genoemd. Veel mensen oordelen verkeerd dat een solvabele, volwassen man het gezelschap van een jong meisje zoekt. De daddy sugar moet gemeenschappelijke kenmerken hebben en kan het niet eens zijn met dergelijke oordelen. Sommigen vinden het erg dat een jong meisje zich aangetrokken voelt tot de stabiliteit die een volwassen en solvabele man haar geeft.

Veel mensen denken dat sugar dating een open deur is naar een nacht tussen de lakens. Dit is niet zo, het is waar dat het kan gebeuren, sugardating is een langdurige relatie. Als je meer wilt weten kun je lezen hoe je een langdurige relatie onderhoudt met je sugarbaby .

Het belangrijkste idee van een eerste date tussen een sugardaddy en zijn potentiële sugarbaby is om elkaar te leren kennen en te weten of de persoon voor hem goed is voor de ander. Op deze eerste date moet je oppassen dat je niet de fouten maakt die worden gemaakt bij het ontmoeten van jonge meisjes . Hiervoor kun je het beste afspreken in een cafetaria of restaurant.

Om beter te begrijpen hoe dit soort daten werkt, hebben we dit bericht geschreven met de verschillen tussen een normale relatie en een “sugar”-type.

Liefde en gevoelens betrokken

In een normale relatie zullen er altijd wat gevoelens bij betrokken zijn . Hoewel er in een relatie tussen een sugardaddy en zijn sb ook gevoelens kunnen zijn, zijn die er in eerste instantie niet. In het begin is er een overeenkomst waarbij ieder beslist wat hij de ander aanbiedt.

In sugar dating relaties, het begint altijd met een overeenkomst waarin de financiële zekerheid of de ervaringen die een DS biedt zijn sugar baby’s , en wat dit op zijn beurt biedt hem, zijn de enige stimulans om de relatie zonder gevoelens van liefde betrokken te starten.

In normale relaties kan er ook belang zijn bij comfort, financiële zekerheid, etc. Maar het zijn relaties die vanaf het begin een liefdevol concept hebben gehad.

Wanneer een liefdesrelatie begint, zijn er al enkele gevoelens bij betrokken die ervoor zorgen dat het paar meer dan gemak vormt. Aan het begin van een liefdesrelatie is er geen overeenkomst, het is gewoon iets dat ontstaat en zich in de loop van de tijd ontwikkelt.

Loyaliteit.

Een lthough zijn er uitzonderingen in een normale relatie loyaliteit wordt gevraagd, dat wil zeggen ze zijn monogame relaties waar het echtpaar niet kan hebben andere relaties. Loyaliteit en samenzijn met de partner is normaal gesproken iets heel belangrijks in dit soort relaties. Ondersteuning bij verliefde stellen is vooral emotioneel, financiële of andere steun buiten beschouwing gelaten.

Hoewel er in Sugar Dating-relaties ook een exclusieve overeenkomst kan zijn, is het normaal dat ze meerdere relaties tegelijkertijd hebben totdat ze hun ideale partner hebben gevonden. Maar zelfs nadat ze de ideale partner hebben gevonden, kunnen ze nog steeds met anderen uitgaan of meerdere sugar daddies of sugar babies tegelijk krijgen. De ondersteuning is in dit geval goedkoper vanaf de SD.

Tijdsverschil.

In een normale relatie zijn er geen tijden, je bent gewoon bij die persoon, hij is 24 uur per dag je partner, of hij nu aanwezig is of niet. Er wordt meestal veel meer gecommuniceerd met telefoontjes, afspraken (als je niet bij hem woont). Met andere woorden, koppels van dit type hebben een continue relatie en brengen veel meer tijd samen door dan koppels in sugardating.

In relaties met een sugardaddy zullen de tijden normaal gesproken beperkt zijn en onderdeel uitmaken van de overeenkomst. Dat wil zeggen, een sugar daddy kan in de deal vragen om de sugarbaby bijvoorbeeld 3 keer per maand te zien. Ook in de deal staat meestal de tijd die de SD nodig heeft voor uitstapjes of andere dingen. De telefoontjes zijn meestal ook beperkt en de sugarbabys die studeren zijn meestal niet beschikbaar voor de papa’s tijdens examentijd.

Plezier en uitjes

In normale relaties kunnen er veel verschillende soorten uitstapjes zijn, van het meereizen met je partner naar de dokter tot het maken van een vakantiereis. Om een ​​leuke tijd te hebben, moet je weten hoe je jonge vrouwen van de sugar daddy kunt aantrekken. Omdat het een duidelijk liefdevolle relatie is, is er meestal meer emotionele steun en kameraadschap.

De relatie met een sugardaddy is meestal gericht op plezier. Een SD zal u nooit bellen om hem te vergezellen om een ​​ingreep te doen of een ingreep voor hem te doen. Daten is gericht op plezier en genot, hoewel de emotionele steun meestal niet zo veel is als in een normale liefdesrelatie.

Vitale ontwikkeling

In een liefdesrelatie moet je rekening houden met je partner voor zaken als van huis wisselen, uitgaan, op reis gaan, etc. Dit betekent dat u in sommige gevallen op uw partner moet rekenen voor verschillende aspecten van uw leven en hem moet informeren over wat u gaat doen met wie u uitgaat etc. (Er zijn uitzonderingen, maar dit is normaal).

In een relatie van dit type kun je uitgaan wanneer en hoe je maar wilt, en als op een gegeven moment dat aanbod uit het andere deel van de wereld naar je toe komt voor de baan van je dromen, kun je erin springen. Je SD kan immers altijd een vliegtuig halen om je te bezoeken.

Kan een sugar relatie een normale relatie worden?

Het komt vaak voor dat na verloop van tijd de relaties tussen een sugar baby en haar sugar daddy aanleiding kunnen geven tot iets anders. Hoewel het leeftijdsverschil opmerkelijk is, hebben veel beroemde mannen en vrouwen veel jongere partners.

Soms ontstaat in dit soort relaties liefde en gaat men met medeplichtigheid over in een liefdevolle relatie. Het is heel gewoon, meer dan mensen denken die kritiek hebben op dit soort daten.

Laatste gedachten:

Dit is een persoonlijke mening, er zijn veel soorten relaties en zeer verschillend zowel in de liefde als in de sugarwereld. Ik probeer vast te leggen wat gebruikelijker en normaal is. Als u er anders over denkt of uw ervaring wilt delen, kunt u aan het einde een opmerking schrijven. Alvast heel erg bedankt. Misschien ben je geïnteresseerd in het lezen van: 10 sleutels om zonder problemen een Sugar Daddy te zijn . en soorten sugardaddy die u moet kennen .

Summary
Normale verhouding versus sugardating
Article Name
Normale verhouding versus sugardating
Description
We leggen het verschil uit tussen een normale relatie en sugar dating
Author
Publisher Name
sugardaddyholland.nl
Publisher Logo

Laat een Antwoord achter


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Uw privacy is belangrijk voor ons en we zullen uw gegevens nooit verhuren of verkopen.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog