Meisje met vragen in haar hoofd

Als we in de sugarbabe en sugardaddy wereld beginnen, hebben we de dingen meestal heel duidelijk, we weten precies wat we willen en wat de rode lijnen zijn die we niet overschrijden.

Maar na verloop van tijd kunnen we ons openstellen voor nieuwe opties en ook dingen vinden waarvan we nooit hadden gedacht dat we ze zouden vinden. Er zijn veel soorten sugar daddy en sugar baby, en daardoor kun je op veel momenten een stap verder gaan in de relatie. In dit bericht wil ik teruggaan naar enkele dingen waar we het over moeten hebben in een SD/SB-relatie voordat we in het zwembad springen en in de war raken.

Wordt je relatie totaal?

We hebben het verschillende keren herhaald, maar de kwestie van intimiteit wordt meestal een van de belangrijkste gesprekken die vóór of tijdens de eerste date moeten worden gevoerd. Het is belangrijk om te weten wat een sugarbaby is, je moet duidelijk zijn over de verschillen met een Escort. U rekent geen kosten in ruil voor intieme relaties, laat staan ​​per uur.

Zowel de Sugar Baby als de Sugar Daddy zouden tot een consensus moeten komen in termen van hun seksuele banden. U moet duidelijk zijn dat intieme relaties niet verplicht zijn en als u het accepteert, moet het vrijwillig zijn. Een Sugar Baby mag zich nooit verplicht voelen om intiem te zijn en dat moet worden opgelost met je POT.

Zullen er spelletjes zijn?

Sommige volwassen mannen houden ervan om via de telefoon met hun SB’s te spelen, in contact te blijven of langeafstandsrelaties te hebben. Als je dit leuk vindt, vraag dan aan je SB of als je een sugarbabe bent, vraag dan aan je SD of er sexting zal zijn. Maar wees duidelijk dat sugardating niets te maken heeft met de verkoop van foto’s of video’s.

Als je RvC het om wat voor reden dan ook niet kan, moet je hem respecteren en niet onder druk zetten, je moet er rekening mee houden dat veel meisjes in Nederland in gedeelde appartementen of bij hun ouders wonen. Daarom moeten privacy en respect voor je sugarbaby voorop staan. Evenzo, als je SB bent en je sugardaddy vraagt ​​je om discretie, moet je de regels volgen en jezelf in zijn plaats stellen.

Hoe zal je sugar daddy de voordelen bieden waar je om vraagt?

Je moet duidelijk zijn over je doelen voordat je op date gaat met een oudere man. Wil je dat je SD je mee op reis neemt? Misschien heb je liever dat ik je help met studeren? of Wil je een beetje een mix van alles?.

Nou, dit is belangrijk, want een sugar babe-stijl hebben met een rijke volwassen man is iets moois, maar misschien geeft hij je liever cadeaus en uitstapjes in plaats van een kaart of contant geld, of omgekeerd, misschien helpt hij je liever maandelijks of wekelijks. Vertel hem wat je behoeften zijn en wat je doel in de relatie is, zodat er later geen misverstanden ontstaan.

Hoe vaak en hoe zal hij je geschenken of hulp geven?

Wat definieert een Sugar Daddy?, Uw vrijgevigheid. En hoe vaker je het uitdrukt, hoe beter voor een sugarbabe. Als je met een SD praat, vraag hem hoe vaak hij wil afspreken, hoe hij je gaat bedanken voor je tijd met hem en wanneer en hoe hij dat gaat doen.

Evenzo, als SD wanneer je op date gaat met een jonge vrouw, aarzel dan niet om altijd een detail te hebben, zelfs als er een overeenkomst is. Je sugarbabe gelukkig maken, zal je goede tijden brengen.

Wat voor relatie zoek je?

Een sugar daddy is misschien op zoek naar een vriendschappelijke relatie, een meer open relatie of is misschien zelfs op zoek naar een jong en aardig meisje om mee te trouwen. Evenzo kunnen sugarbabys een huwelijk zoeken met een volwassen man of gewoon plezier hebben.

Voordat er een misverstand ontstaat, is het beter om duidelijk te maken waar je naar op zoek bent, als je een zeer langdurige relatie wilt of een leuke relatie die meer op vriendschap is gebaseerd dan op iets serieuzers, moet je dit verduidelijken.

Het is belangrijk dat we weten hoe we tijd willen doorbrengen met onze SD of SB partner. Is het meer een romantische relatie? Misschien nog een relatie van uitgaan voor een drankje? Nou, dit is belangrijk om over te praten…

Krijgt de Sugar Baby extra rekwisieten?

Er zijn veel ondersteuningen die je sugardaddy je kan bieden, bijvoorbeeld door te betalen voor de sportschool, een schoonheidsbehandeling of een spa. Als je zoiets zoekt, vertel het hem, vertel hem wat je graag doet en je kunt het niet en hij zal je betalen. Je moet ook weten of hij wil dat je met hem reist.Als dat zo is, is het belangrijk om een ​​aantal dingen te weten voordat je met je sugar daddy reist.

Is er ruimte om verliefd te worden?

Een van de meest voorkomende fouten die een sugar daddy op hun dates maakt, is dat ze niet vragen hoe ver hun sugarbaby wil gaan. Nauw verwant aan punt 8, lijkt dit punt soms over het hoofd te worden gezien, maar om te voorkomen dat u een slechte ervaring meemaakt, is het goed om dit te verduidelijken. Sta je open of open voor liefde? En het is dat in dit soort relaties soms een van de twee verliefd wordt en als de ander vanaf het begin gesloten is om verliefd te worden, komen er ongemakken.

Aarzel dus niet om dit punt te verduidelijken en val niet in de mythen die bestaan ​​rond sugar daddys dat ze rokkenjagers zijn, enz. Hoewel al bekend is dat liefde vaak niet beheerst wordt, kun je er ook aanleg voor hebben of juist niet. Als u op zoek bent naar liefde met een volwassen man of als u op zoek bent naar liefde met een jong meisje, aarzel dan niet om dat te zeggen.

Hoe zal de privacy tussen jullie zijn?

SD’s hebben vaak echtgenotes en reputaties die op geen enkele manier kunnen worden aangetast. Dan moet een RvC dat begrijpen en ook weten hoe zich te gedragen. Om op de meest intieme momenten te verbeteren, moet je leren jongere vrouwen aan te trekken om succesvol te zijn. Evenzo moet je als SD op dezelfde manier begrijpen dat een sugarbaby een persoonlijk leven heeft en zich misschien niet op zijn gemak voelt in het hebben van een relatie met veel telefoontjes of inbraken.

Door te praten over de vraag of u volledige privacy nodig heeft en waar u staat, voorkomt u onaangename verrassingen van vrienden of echtgenotes. Als je met jonge meisjes uitgaat, moet je discreet zijn. Hier zijn enkele privacytips voor sugardating.

Staan jullie allebei open voor andere relaties?

Sommige sugardads zoeken misschien exclusiviteit en als ze erachter komen dat hun sugarbaby bij iemand anders is, kunnen ze de banden verbreken en misschien is dat niet het beste wat je kan overkomen. Daarom is het belangrijk om voor het begin van de relatie duidelijk te maken of je in andere relaties zit of openstaat voor andere relaties of niet.

Ook als je een enkele SD bent, moet je dit punt verduidelijken, want als je SB gehecht raakt, kan het haar pijn doen om erachter te komen dat je in andere relaties bent. Het is dus beter om alles aan het begin van de relatie op te lossen.

In welke gevallen zal hun relatie eindigen?

Dat is de laatste cruciale vraag in een SD/SB-relatie die ze elkaar zouden moeten stellen. Zou het einde van de relatie een leugen zijn? Wat zijn de lijnen waardoor je de relatie zou verlaten? Misschien zou je de relatie verlaten als je verliefd begint te worden? Leer ook hoe je zonder problemen een sugar daddy kunt zijn om slechte ervaringen te voorkomen.
Maak duidelijk wat je wilt en geniet van je dates! En vergeet niet je profiel te verbeteren om in contact te komen met meer sugar daddies.

Summary
10 vragen om te stellen tussen een SD/SB
Article Name
10 vragen om te stellen tussen een SD/SB
Description
Leer de vragen tussen een sugar daddy en een sugar baby
Author
Publisher Name
Sugar Daddy Nederland
Publisher Logo

Laat een Antwoord achter


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Uw privacy is belangrijk voor ons en we zullen uw gegevens nooit verhuren of verkopen.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog