Sugar Daddy en Sugar Baby feesten
Home » Ben je compatibel met je sugar daddy of je sugar babe? 5 tekens om te weten
Sugar Daddy en Sugar Baby feesten

Van alle factoren die het datingsucces met jonge meisjes of sugar daddies bepalen, is compatibiliteit het belangrijkste. We moeten rekening houden met bepaalde eigenschappen die een sugar baby moet hebben en we moeten ook weten welke soorten sugar daddy’s er bestaan . Andere factoren zoals communicatie, eerlijkheid, oprechtheid en toewijding in dit soort relaties tellen wel mee, maar een sugardady-achtige relatie heeft een grotere kans op succes als beide partijen veel gemeen hebben.

Het probleem met compatibiliteit is dat je pas echt kunt oordelen als de relatie is begonnen. Totdat een paar veel tijd samen heeft doorgebracht, kunnen ze niet beoordelen of ze volledig compatibel zijn met elkaar of niet. Hier volgen echter enkele tips om u te helpen uw relatie eerst te evalueren.

Compatibiliteitsvoordelen

Als twee mensen tot overeenstemming komen en ook dingen gemeen hebben, kan hun relatie heel gemakkelijk zijn. Het kan een stressvrije relatie zijn, omdat geen van beiden heel vaak een stapje extra hoeft te doen om de ander te plezieren; ze moeten gewoon zichzelf zijn. De angst om beledigd te worden verdwijnt waardoor de relatie op een natuurlijke manier verloopt. Als er compatibiliteit is, wordt er een positieve energie uitgestraald die dit soort relaties tot een eerlijke, plezierige en duurzame uitwisseling maakt.

Dit soort relaties moet altijd drama-vrij en afgestemd zijn . In elke relatie kunnen conflicten voorkomen, maar mensen met gemeenschappelijke belangen en voorafgaande overeenstemming kunnen drama gemakkelijk vermijden en hun relatie leuk maken. Daarom, om ervoor te zorgen dat uw relatie soepel verloopt, moet u uw energie besteden aan het vinden van een partner die bij u past.

Waarom zouden we compatibiliteit moeten zoeken?

Compatibiliteitsproblemen ontstaan ​​niet per se vanaf het begin. Een Sugar Baby en een Sugar Daddy kunnen goed met elkaar overweg en ontdekken later dat ze geen goede match zijn. Als je met daten begint, kun je niet veel doen om onverenigbaar te zijn. De beste tijd om te bepalen of u niet op dezelfde pagina zit als uw Sugar Daddy, is voordat de relatie begint.

Het is belangrijk om een ​​bewuste poging te doen om de persoonlijkheden van de persoon te kennen. Elkaar ontmoeten is de beste tijd om te beoordelen of de persoon die naast je zit degene is naar wie je echt op zoek bent. Het is essentieel dat een succesvolle relatie vanaf het begin eerlijk is om later spijt te voorkomen.

Hoe weten we of we compatibel zijn met een SD / SB?

Dingen die we doen in vrije tijd.

Strand of berg? Film en deken of muziekfestival? Wat we in onze vrije tijd doen, is een van de gemakkelijkste manieren om te weten of u compatibel bent. Als we op zoek zijn naar een relatie met sugar-dating, is dat om plezier te hebben tijdens het doen van activiteiten. Als je toekomstige Sugardaddy / babe graag om 2 uur ‘s nachts naar punk / technoconcerten gaat en je op zondagochtend graag opstaat om te joggen en dan te gaan rotsklimmen, is het moeilijk om ergens te komen.

Samen genieten van vrije tijd is iets fundamenteels in dit soort relaties , dus het eerste dat we moeten doen, is weten wat je graag doet in je vrije tijd. Als we op zoek zijn naar een langdurige relatie die gunstig is en die ons echt vervult, helpt het veel om dingen samen te doen.

Verschillende manieren van liefhebben / verschillende manieren van omgaan.

Elke persoon heeft een mate van nabijheid of gehechtheid die ze kunnen verdragen. Er zijn super liefhebbende mensen die het heerlijk vinden om constant knuffels en kusjes te geven. Er zijn andere mensen die niet van fysiek contact in het openbaar houden of die niet zo aanhankelijk zijn. Het normale is dat we allemaal een middenweg hebben. De realiteit is dat als je hechtingsstijl compatibel is, de relatie een goede kans heeft om goed te verlopen.

We weten of iemand liefdevoller is door te kijken naar hoe hij met dingen omgaat en vooral hoe hij anderen behandelt. Als je lacht of de ober aanraakt tijdens het avondeten. Of u uw huisdier nu constant aait of slechts een klein beetje.

En als je kijkt naar hoe hij voorwerpen behandelt, is het je dan opgevallen dat er mensen zijn die de rimpel afvegen met hun servet? Anderen vouwen het.
Deze details kunnen u helpen te weten of een persoon meer of minder aanhankelijk is en welke stijl ze hebben in het omgaan met dingen. Als je het leuk vindt om de hele tijd geknuffeld te worden, zoek dan naar een SB / SD die aanhankelijk is. Als je meer wilt om naar je bal te gaan en niet zo veel omhelzing, dan weet je …

Inzet

Zou je een jaar lang bij de persoon voor je gaan wonen op een onbewoond eiland? Nou, we moeten niet overdrijven, maar we moeten ons afvragen of de sugarbabe of de sugar daddy die we ontmoeten deze verwachting zou kunnen waarmaken.
De manier waarop we op een date zijn, kan ons veel vertellen over hoe die persoon in privacy is. Vraag jezelf na een date af: zou ik een maand met hem / haar op cruise gaan? Als het antwoord ja is, ben je mogelijk compatibel met een sugar dating relatie.

Een andere manier om te weten wat voor soort toewijding u kunt bieden, is te weten te komen over uw vroegere relaties, of u nu een persoon bent in lange of korte relaties.

Seks en seks mochten niet ontbreken.

Nou, we weten al dat in een Sugar-datingrelatie seks wel of niet een plaats kan hebben. Of er nu wel of geen seks is, de seksuele voorkeuren van de persoon voor ons kunnen een teken zijn van compatibiliteit.
Volgens koppeltherapeut José García-kanalen is compatibiliteit in bed gelijk aan 80% in een relatie. Als uw toekomstige relatie in bed dezelfde smaak heeft, zult u zeker in andere opzichten met hem compatibel zijn.
Als hij van roze lingerie en zijden jurken houdt en je graag met leren korsetten en latexbroeken gaat, is het zeer waarschijnlijk dat je niet compatibel bent in de relatie.

Instinct

Instinct vertelt ons meestal allereerst of de persoon voor ons compatibel is. Vertrouw op je instinct, als je je niet op je gemak voelt met daten of als iets je zegt om niet verder te gaan. Verspil geen tijd met proberen te bewijzen dat u het bij het verkeerde eind hebt en sla de bladzijde om.

Summary
Ben je compatibel met je sugar daddy of je sugar babe? 5 tekens om te weten
Article Name
Ben je compatibel met je sugar daddy of je sugar babe? 5 tekens om te weten
Description
Kijk of je compatibel bent met je sugardaddy
Author
Publisher Name
sugardaddyholland.nl
Publisher Logo

Laat een Antwoord achter


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Uw privacy is belangrijk voor ons en we zullen uw gegevens nooit verhuren of verkopen.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog