lachend meisje op een date Als je op zoek bent naar je ideale sugar baby of je wilt verbeteren als sugar baby, zijn er bepaalde eigenschappen die je leven ten goede kunnen veranderen en andere kwaliteiten die misschien niet goed zijn voor een sugar baby.

Hoewel we al weten dat er verschillende soorten sugar baby’s zijn, willen we in dit bericht de kwaliteiten en persoonlijkheidskenmerken benadrukken die van een sugarbaby een goede partner maken en die eigenschappen die je beter kunt vermijden.

Het is ook belangrijk om te benadrukken dat er niets over smaken wordt geschreven en dat iedereen zijn persoonlijke voorkeuren heeft . De eigenschappen die een bepaalde sugar baby aantrekkelijk maken voor de ene sugar daddy, kunnen ervoor zorgen dat een andere wegloopt. In plaats van dit te gebruiken als een definitieve gids over welke eigenschappen je moet vermijden bij sugar baby’s en naar welke je moet zoeken, kan het het beste worden gebruikt als een gids voor persoonlijke rode vlaggen die alleen jij zou moeten beslissen.

Eigenschappen die we zoeken in een sugar baby

Rustige persoonlijkheid

Een rustige persoonlijkheid is een prettige eigenschap bij een sugar baby en zal bijdragen aan een meer harmonieuze en mogelijk langere relatie. Vrouwen die van nature stil zijn, zijn gemakkelijk in de omgang, leuk om mee om te gaan en hebben over het algemeen een prettig daten temperament. Een opmerkelijk voordeel is dat relaties met die vrouwen ook vaak drama-vrij zijn, wat zeker een goede zaak is voor elke sugar daddy die discretie vereist.

Het is belangrijk om onderscheid te maken tussen een rustige persoonlijkheid en een bescheiden meisje. Hoewel we een sugar baby willen die niet van streek is, is het ook belangrijk om iemand te hebben die je kunt vertrouwen en die de belangrijkste aspecten van je relatie op een volwassen en verstandige manier kan bespreken.

Looptijd

Over volwassenheid gesproken, een zekere mate is altijd welkom bij sugar dating. Het lijkt misschien vreemd om dit te verwachten van een sugar baby, van wie de meesten waarschijnlijk vele jaren jonger zijn dan jij. Een bepaald niveau van volwassenheid zal echter helpen het leeftijdsverschil te dichten dat waarschijnlijk in het paar zal bestaan. Het geeft je op zijn minst een basis waarop je een wederzijds lonende relatie kunt opbouwen.

Het moet gezegd worden dat we verwachten dat sugar daddys een zekere mate van volwassenheid hebben. Houd in gedachten dat leeftijd niet noodzakelijk gelijk staat aan volwassenheid, en zelfs sugardating die veel ouder zijn dan hun partners, kunnen erg onvolwassen zijn in de relatie. U hoeft niet per se de rol van vaderfiguur te spelen voor uw sugarbaby, hoewel het de bedoeling is dat u zich op de juiste manier gedraagt ​​voor een volwassene.

Inperking

Een van de belangrijkste eigenschappen die je kunt hebben in een relatie met een suikerdating is matiging. Helaas is het ook degene die zo vaak ontbreekt bij de sugar baby. Matigheid zorgt ervoor dat een sugardating baby niet om meer en meer vraagt, of het nu tijd, aandacht of geld is.

Met de juiste mate van terughoudendheid kan de relatie soepel verlopen, met evenveel aandacht, rekening houdend met elkaars behoeften en wensen. Zonder dit zullen jullie beiden in een constante strijd verkeren om aan je behoeften te voldoen met weinig respect voor elkaar.

Eigenschappen om te vermijden bij een sugarbaby

Materialisme

Gerelateerd aan matiging is materialisme. Dit is vaak de meest tastbare uiting van gebrek aan zelfbeheersing, en helaas komt het vrij vaak voor in relaties waar persoonlijke diensten worden verleend in ruil voor geldelijke of materiële compensatie.

In het geval van sugar datings relaties is materialisme bijna een gegeven gezien de aard van de regeling wordt overwogen. Suikerdateren omvat tenslotte specifiek de uitwisseling van geschenken en materiële voordelen, samen met diensten en bedrijf. Daarom is er altijd een zekere mate van materialisme in suikerdatering.

Maar als een sugar baby meer vraagt ​​dan afgesproken of vaker dan acceptabel is voor de sugar daddy, kan dat een teken zijn dat hij meer gefocust is op de materiële objecten die hij uit de overeenkomst kan halen. In zo’n scenario profiteert hij duidelijk van de sugar daddy.

Manipulatief gedrag

Ook gerelateerd aan materialisme is manipulatief gedrag. Nogmaals, dit komt vrij vaak voor in sugar dating relaties en sugar daddies kunnen zich hier net zo schuldig aan maken als sugarbaby’s . Een manipulatieve partner zal zich altijd concentreren op het bevoordelen van hun houding ten koste van de ander. Dit kan bewust en met gerichte intentie worden gedaan, of het kan onbedoeld de relatie binnensluipen.

In veel gevallen treedt het manipulatieve gedrag pas op nadat de relatie actief is. In de vroege stadia van de relatie zal de manipulatieve toekomst zelden toelaten dat zijn ware aard wordt onthuld. Er valt immers weinig te winnen door al vroeg een partner aan te boren. Daarom is het belangrijk dat iedereen die betrokken is bij sugar dating, of het nu een sugar daddy of een sugarbaby is, uitkijkt naar tekenen van manipulatief gedrag om te voorkomen dat ze in een onhoudbare situatie terechtkomen.

Geheimhouding

Misschien wel een van de meest verontrustende en potentieel problematische gedragingen bij het daten met sugar is geheimhouding. Dit soort gedrag kan een indicator zijn voor andere ongunstige eigenschappen, van manipulatie, misbruik en ontrouw tot problemen van een ander type.

Natuurlijk verdient iedereen in elke relatie een beetje privacy. Niet alle gevallen van geheimhouding duiden noodzakelijkerwijs op ontrouw of bedrog. Maar wanneer geheimzinnig gedrag de norm wordt of wanneer het het belangrijkste aspect van de relatie wordt, moet je jezelf afvragen of dit het soort situatie is waarin je wilt verkeren. Zelfs gezien de tijdelijke aard van de sugar dating, verdien je een partner die je het respect en de eerlijkheid geeft die je verdient, dus tolereer niet iemand die de gewoonte heeft om geheimen te bewaren.

Er zijn sommige soorten sugarbabys die je het beste kunt vermijden en die zeker tot problemen of hoofdpijn kunnen leiden. Lees de soorten sugar babys die je beter kunt vermijden voor meer informatie.

Summary
Eigenschappen om te zoeken en te vermijden bij een sugar baby
Article Name
Eigenschappen om te zoeken en te vermijden bij een sugar baby
Description
We vertellen je enkele eigenschappen die interessant zijn voor een suikerbaby
Author
Publisher Name
sugardaddyholland.nl
Publisher Logo

One comment:

 1. Sheila

  27 May, 2021 at 4:56 pm

  It’s genuinely
  very difficult in this busy life to listen news
  on
  TV, therefore I only use
  world wide web for that purpose, and obtain the hottest news.

  Also visit my webpage – Gary Barton

  Reply

Leave a Reply


3 × two =

SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up