meisje met een vergrootglas ziet er verdacht uit
Home » Detecteer nep-sugardaddy. Enkele trucs om ze te herkennen
meisje met een vergrootglas ziet er verdacht uit

Terwijl je de paden van de suikerwereld doorkruist, zul je de vele soorten sugar daddy ‘s opmerken , net zoveel als mannen natuurlijk. Sommigen van hen zullen indrukwekkend zijn, de meeste zullen gewoon goed komen, en een paar anderen zullen gewoon aarzelen en proberen je voor de gek te houden. En het ergste van alles is dat ze je tijd zullen verspillen.

Welnu, in deze post zal ik proberen je te leren hoe je deze laatste nep-sugar daddies kunt onderscheiden. Zoals alle mannen zijn ook ze er in verschillende soorten en maten, maar gelukkig zijn er enkele dingen die ze zeggen waardoor we ze snel kunnen identificeren.

Om te voorkomen dat u uw tijd verspilt aan deze vervalsingen, hebben we een lijst met tips opgesteld, zodat u alert bent op de signalen die u zullen helpen een valse sugar daddy te herkennen.

1. “Stuur me een foto van jou, sexy of naakt, schat”

Ik zal beginnen met de meest typische van allemaal, degene die je vraagt ​​om hem sexy foto’s van je lichaam te sturen, of misschien zelfs naakt, met het excuus om je te leren kennen of je beter te zien. Stuur nooit een foto van jezelf naar een profiel van deze stijl. De meeste sugarbaby’s hebben dergelijke e-mails ontvangen en het beste is om ze te negeren: de gebruiker verwijderen, blokkeren en rapporteren.

Geen enkele legitieme sugardaddy die echt geïnteresseerd is in een eerlijke deal met een meisje, zou je ooit om naaktfoto’s of sexy foto’s vragen zonder met haar te praten. Hoogstwaarschijnlijk verbergt dit type profiel zich achter een tiener die op zoek is naar sexy en kinky foto’s voor zijn verzameling: als hij je betrapt op een leuke of saaie dag, kun je een tijdje aarzelen en hem uitlachen. Ik adviseer je dat je misschien veel plezier zult hebben en het is goed om te vechten met de frustratie die voortkomt uit het vinden van die profielen.

2. “Voordat ik tot overeenstemming kom, moet ik je eerst testen”

Er is een mogelijkheid dat je terloops aan het chatten was met een mogelijke toekomstige sugar daddy. Misschien heb je zelfs een ontmoeting gehad, een of twee dates, en lijkt het goed te gaan. Maar dan, en zodra de economische kwestie op tafel is gelegd en de overeenkomst over de toelage begint te worden besproken, vertelt de heer u de zin die aan deze paragraaf begint. Of een zeer vergelijkbare.

Je hoeft niet te slim te zijn om te weten waar hij het over heeft. Het moet worden aangenomen dat het in een dealer is en dat u een auto bent. Ga daar zo snel mogelijk weg: verwijder en blokkeer. Een SD / SB-deal werkt misschien niet als deze eenmaal is gesloten, maar het is iets dat een echte sugar daddy bereid is te investeren om erachter te komen. Hij zal je nooit vragen om jezelf eerst te testen.

3. Hij wil de vergadering / nacht die je samen doorbrengt betalen.

U zult dit type waarschijnlijk tegenkomen, aangezien het ook een van de meest typische is. Degenen die geen opdrachtgeoriënteerde regeling willen, maar eerder hopen dat ze ‘je per bezoek kunnen betalen’. Je krijgt geld als je elkaar ziet en, zoals verwacht, in die bijeenkomsten is hij maar in één ding geïnteresseerd: seks met je hebben. Deze zijn te zien vanuit de competitie.

Het zijn geen sugardaddys, het zijn Johns. En het gebeurt met hen dat ze niet op zoek zijn naar een sugarbaby, en ze weten het, maar ze zijn te gierig om een ​​scort in te huren. Ze staan ​​op de verkeerde plaats en je moet niet blijven praten met zo’n profiel. We hebben niets tegen scorts – als je dat idee hebt bedacht of de chip hebt veranderd, of je bent op de verkeerde plek –  maar sugarbaby’s zijn geen scorts.

sugardating omvatten niet noodzakelijk seks , en het wordt ook niet per uur berekend, ondanks wat velen nog steeds denken. Neem geen genoegen met deze nep-sugar daddy : hij is naar de verkeerde plek gegaan en wat hij hier zoekt zal hij niet vinden. Verwijder, blokkeer en meld het altijd om van internet te worden verbannen.

4. Hij schept op over geld en is altijd aan het opscheppen.

Hij vertelt je dat hij een jacht heeft. Rolex horloges? Zelfs je hond heeft er een … Oh, en heb je al gezegd (324 keer) hoeveel geld je per maand verdient? Actueel?

Mannen zoals deze zijn het duidelijke voorbeeld dat alles wat blinkt niet goud is. Ze hopen sugarbabes aan te trekken met de belofte van het fortuin dat ze bezitten. En hoewel hij echt even rijk of rijker is dan koning Midas, betekent dat niet dat hij het altijd met je moet delen. Sugar dadys zijn over het algemeen nogal discreet over dat onderwerp.

Veel nieuwe sugarbaby’s maken de fout te denken dat de rijksten de beste sugardaddys zijn. In de overgrote meerderheid van de gevallen is dat niet waar. De beste sugar daddies zijn degenen die voor je zorgen en echt voor je zorgen.  Als dat niet het geval is, maakt het niet uit hoe glanzend het is. Het is vals goud, het slechte, dat zwart wordt …

5. Hij heeft een waardeloze persoonlijkheid en is ondraaglijk.

Onbeleefd, grof en soms zelfs vulgair. Slechte mannen vormen geen goed gezelschap en het zijn zeker geen goede sugar daddies. Als een potentiële sugardaddy op een gegeven moment grof of gemeen tegen je is, verbreek dan snel elke relatie en neem contact met hem op. Zelfs als hij erg rijk is, houdt hij je meer dan comfortabel, het zal nooit de emotionele schade waard zijn die het samenzijn met zo iemand je kan doorstaan.

De beste SugarDaddys zijn in de eerste plaats goede mensen, of in ieder geval mensen die aardig proberen te zijn tegen anderen. Weet je, volwassen mannen die dingen als bedachtzaamheid, bedachtzaamheid en beleefdheid begrijpen. Maak niet de fout om betrokken te raken bij mannen die de waarde in die eigenschappen niet zien. Alle sugar die je ervan krijgt, is bitterder dan zoet.

6. De koopjesjager, alsof het de verkopen waren.

Dit type sugardaddy zal proberen je te onderhandelen, oh, meer dan 50% minder dan wat je zeker zoekt. En, tenzij hij je vond op www.sugarbaby.co.uk … waarom probeert hij zo ver te onderhandelen?

Nou, simpel: omdat het nep is, daarom . Als het op dingen aankomt die zo persoonlijk zijn, zoals het vinden van de perfecte sugar babe voor hen, weten sugardaddy’s echt dat dit geen winkel is en dat jij geen product bent. En ze onderhandelen zeker niet. Als u bent waarnaar hij op zoek is en u realistisch bent geweest over de verwachtingen van uw opdracht, zal hij bereid zijn zijn deel te doen om ervoor te zorgen dat u allebei tevreden bent met de regeling.

* OPMERKING: sommige toekomstige sugar daddies zullen zich gewoon geen erg hoog allocatiebereik kunnen veroorloven, maar ze kunnen ook geweldige sugar daddies zijn. Als je een mogelijke sugardaddy leuk vindt, maar je zit buiten zijn prijsklasse, dan kun je altijd de hoeveelheid tijd dat je bij hem zou zijn aanpassen en meer limieten stellen aan je beschikbaarheid, zodat je voor jullie beiden een bevredigende overeenkomst kunt bereiken.

7. Hij denkt dat hij je een groot plezier doet.

We hebben het al eerder gezegd en we herhalen het nog een keer: een opdracht is voor hem geen blanco cheque . Natuurlijk geeft hij je geld. Maar het is waar dat hij het niet alleen doet vanwege de grote goedheid die in zijn hart aanwezig is: hij krijgt er ook veel voor terug. Ervaren baby’s weten goed hoe ze een goede SD / SB-verhouding moeten behouden. Je bent er voor hem wanneer hij je nodig heeft, je luistert naar hem en ondersteunt hem over zijn mogelijke problemen met werk … Je doet je best om hem te laten ontspannen en problemen te vergeten, je geeft hem het gevoel dat hij uniek is en op de top van de wereld.

Dit is niet een service die gemakkelijk kan worden gegeven, en het is ook waar dat goede sugarbabys gemaakt zijn van een andere pasta dan andere vrouwen. Dus hoewel je dankbaar moet zijn voor de hulp die je sugardady je geeft, vergeet nooit dat de gunst in beide richtingen gaat. Als hij dit punt niet kan herkennen, is het het beste dat u hem voorbijgaat.

8. Het egocentrische type en alles is: over mij, mij, mij, mij… en dan weer mij.

Je zult snel ontdekken dat er heel bijzondere soorten sugar daddies zijn: zij die de indruk hebben dat de zon, de maan en de sterren altijd om hen heen draaien. Het gespreksonderwerp bij de aperitieven: het verhaal van hemzelf. We gaan verder met het hoofdgerecht en het thema naar zijn beste momenten in het leven, tot de tijd natuurlijk, want hij heeft veel te zien en te doen … En terwijl je het toetje proeft, legt hij zijn visionaire ideeën en elke tactiek of methode uit, heden, verleden of toekomst, om al je dromen uit te laten komen.

Je zult beseffen dat het de mogelijkheid heeft om tegelijkertijd te praten en te kauwen, en je hebt geen tijd om een ​​half woord te zeggen om aan zoveel naveligheid te kunnen ontsnappen. Dit is een heel belangrijke les: pas op voor sugardadys die alleen in zichzelf geïnteresseerd zijn. Immers, wanneer zou je dingen kunnen bespreken die je nodig zou kunnen hebben in een deal, als het duidelijk is dat hij alleen geïnteresseerd is in hemzelf?

9. Extra tips

– Probeer een of andere vorm van controle te tonen of erg jaloers te zijn zonder enige vorm van overeenstemming te hebben bereikt. Vlucht. Je wilt geen sugardaddy die door je eigenaar is gemaakt.

– Hij probeert je een heel slechte deal te bezorgen , zoals een paar honderd voor een paar dagen samen. Ik verzeker je dat je je beter zult voelen als je bij Starbucks werkt en dat je gratis koffie krijgt.

– Hij praat veel over beloftes en blijft vragen om je te ontmoeten, maar als het erop aankomt om een ​​echte deal te sluiten, houdt hij zijn mond en keert terug naar de lus . Het is stil, maar het zal je tijd verspillen.

– Wees voorzichtig met degenen die gemakkelijk alles accepteren wat u vraagt ​​en altijd akkoord gaat. Onthoud: het is niet je sugardaddy totdat je hebt gekregen waar je om vroeg.

– En zoals altijd, als je een vreemd gevoel hebt, of als iets je een slecht gevoel geeft over een potentiële sugardaddy, volg dan je instincten en ren weg .

– Fake sugardaddy’s zijn onschadelijk als je eenmaal weet hoe je ze in een vroeg stadium kunt herkennen. Maar als je dat niet doet, zou je uiteindelijk tijd en energie kunnen verspillen aan iets dat je nergens zal brengen.

Als een intelligente sugarbabe die je bent, ben je altijd alert op dat signaal dat de bedoelingen aangeeft van elke sugardaddy die met je praat. Als je aanwijzingen hebt die je hebben geholpen om een ​​neppe sugardaddy te identificeren, raad ik je aan om deze te delen in het opmerkingenveld of op het forum. Voor degenen die hen beginnen te helpen, weten perfect hoe ze zich met dergelijke profielen moeten gedragen. 

Summary
Detecteer nep-sugardaddy. Enkele trucs om ze te herkennen
Article Name
Detecteer nep-sugardaddy. Enkele trucs om ze te herkennen
Description
Lees in dit artikel hoe u neppe sugar daddys kunt detecteren
Author
Publisher Name
sugardaddyholland.nl
Publisher Logo

Laat een Antwoord achter


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog