Home » Wat is een sugardaddy “John”? Hoe u het herkent en waarom u niet geïnteresseerd bent

Man in bed met een vreemd gezicht Ik zou dit artikel willen beginnen met het argument dat het volkomen normaal is om seks te willen hebben binnen een sugar dating relatie. Veel sugardaddys willen seks, maar sugar dating is geen uitwisseling van geld voor seksuele gunsten . Hiervoor zijn er duizenden pagina’s waarop een man een escort of bedrijf voor één nacht kan vinden.

Sugar dating is geen uitwisseling van geld voor seksuele gunsten.

Seks is een natuurlijk onderdeel van elke relatie en er zullen mannen zijn die je zult ontmoeten waar een fysieke verbinding zal toenemen. Maar hoe onderscheid je degenen die alleen seks willen van degenen die een echte band willen?

In het artikel over soorten sugardaddys die je zou moeten kennen, hadden we het al over de “johns”, jongens die het geweer mee willen nemen voor een wandeling zodra ze je ontmoeten. In dit artikel laten we je vijf rode lijnen zien die je niet moet oversteken om te voorkomen dat je in de plots van een John valt en tips om de echte sugardaddys snel van een ‘John’ te scheiden.

Stel een kleine vraag

Een simpele ‘Wat zoek je?’ Ik kan je veel vertellen. Een man wiens antwoord iets met seks te maken heeft, dat wil zeggen: “wees intiem”, “ziek zijn”, of je rechtstreeks om seks vraagt, het normale is dat hij op zoek is naar seks, seks en meer seks.
Het beste wat in dit geval is, is om geen antwoord te geven, iemand die geïnteresseerd is om u te ontmoeten, zal echt een gesprek met u beginnen om te zien of u compatibel bent. Een echte sugardaddy zal je vragen naar wat voor soort relatie je op zoek bent, met je praten over je smaak en je situatie.

Natuurlijk is er altijd de mogelijkheid dat seks deel uitmaakt van een relatie met een sugardaddy, maar sugar dating overwegen iets anders dan een nacht in een hotel.

Een veelgemaakte fout die newbie sugarbabies maken, is denken dat normale dateringsregels niet van toepassing zijn op sugarbabies. Bekijk de 7 dingen die een newbie sugarbaby moet weten als je meer wilt weten Dit is niet zo, je zou zeker niet op date gaan met een man die je eerst vraagt ​​wat je favoriete posities in bed zijn. Waarom zou je dan op een date gaan met een POT die hetzelfde vraagt? Maak geen uitzonderingen als een gedrag u niet juist lijkt, alleen maar omdat het een sugardaddy is.

Eén betaling versus subsidie

Een ander teken dat een man meer een John is dan een SD, is als ze je geld willen geven voor elke date in plaats van een langetermijnovereenkomst te sluiten. Een man die de voorkeur geeft aan een ‘per ontmoeting’-uitkering wil over het algemeen alleen seks (hoewel je ze niet automatisch moet uitsluiten). Sommige sugardaddys gebruiken eerst betalen per afspraak totdat ze zeker zijn, en schakelen vervolgens over.

Als je aan het einde van een date een geldenvelop ontvangt, voel je je niet speciaal en een echte sugardaddy moet dit begrijpen. Een echte SD begrijpt dat sugar dating een langdurige relatie is, het helpt je met huur, collegegeld of universitaire betalingen, boeken of rekeningen, ze willen dat je leven gemakkelijker wordt.

Een Johannes zal u niet vragen naar uw financiële behoeften, noch zal hij geïnteresseerd zijn in het kopen van geschenken voor hem ; het is veel gemakkelijker voor hen om u wat geld te geven. Een waardevolle SD zal de tijd willen nemen om een ​​leuk cadeau voor je te kopen, attent te zijn en voor je dagelijkse behoeften te zorgen.

Hotel, motel, vakantieherberg …

Een andere belangrijke rode vlag is een man die in een hotel wil verblijven of met je over hotels wil praten zodra hij je ontmoet. Ze denken dat het tijdverspilling is om je uit te nodigen voor een etentje of winkelen, omdat ze alleen maar seks willen.
Een echte sugardaddy zal je uit eten willen nemen en tijd met je willen doorbrengen met het opbouwen van een echte band in plaats van af te spreken in hotels voor een vluggertje.

Dus als alles wat een sugar daddy met je wil doen is rondhangen in zijn hotelkamer, dan is dit niet het type man met wie je mee wilt doen; Ze zullen je zien als niets meer dan speelgoed en je wensen of behoeften zullen niet eens in overweging worden genomen.

Het gaat over hem

Vlag nummer vier is dat alles draait om hemzelf en om wat hij wil. Een man die geïnteresseerd is in een voortdurende relatie met u, zal interesse in uw leven tonen. Ze zullen willen weten of je aan de universiteit studeert of werkt. U zult meer willen weten over de plaatsen waar u bent geweest of de plaatsen die u wilt bezoeken, de hobby’s die u heeft of wat voor soort eten u lekker vindt.

Het feit dat je een SD / SB-relatie aangaat in vergelijking met de traditionele vorm van daten, maakt het in dit opzicht niet anders. Je moet elkaar nog kennen om een ​​band of band te ontwikkelen . Elke man die er niet in geïnteresseerd is, is meestal gewoon op zoek naar seks.

Een date en je hoort nooit meer van hem

De laatste grote rode vlag dat een man meer een John is dan een SD is als hij je nooit meer wil zien. Ondanks onze beste bedoelingen kunt u zich soms laten misleiden door dit type man.
Misschien ging je wat drinken, had je een leuk gesprek en probeerde hij intiem met je te worden. Als deze man geen interesse heeft om je weer te zien, is hij zeker niet op zoek naar een susugar babe.

Maak je geen zorgen; We maken allemaal fouten, dus stof af en ga weer naar buiten. Je ideale sugardaddy kan net om de hoek zijn! En nu je beter weet hoe het is, verspil je minder tijd aan de Johns.

Summary
Wat is een sugardaddy "John"? Hoe u het herkent en waarom u niet geïnteresseerd bent
Article Name
Wat is een sugardaddy "John"? Hoe u het herkent en waarom u niet geïnteresseerd bent
Description
Leer wat een sugardaddy John is
Author
Publisher Name
sugardaddyholland.nl
Publisher Logo

Leave a Reply


twenty − eighteen =

SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

Privacy Preference Center

I accept the necessary cookies

They serve to offer services or memorize configurations to enhance your browsing experience on our website.

C. de WordPress C. de entrada del usuario C. de session autentication ou identification de util C. de segurity in users C. de complements (plug-in) partager social content (Facebook y twitter).C. de Amazon other afiliates.

Advertising

Analytics

g