meisje houdt geld in portemonnee
Home » Hoe u uw financiën kunt verbeteren zoals SugarBaby. Belangrijke tips.
meisje houdt castrado en portemonnee

Een jong meisje kan om verschillende redenen en holanda een sugardaddy zoeken en Amsterdam,
Rotterdam de andere steden. 
  Hoewel de exacte motivaties van meisje tot meisje verschillen, zoeken de meesten van ons naar vergelijkbare dingen en vooral genieten we van het gezelschap van interessante en volwassen mannen:

  • Meer vrije tijd om te doen wat we willen:  wanneer een sugardaddy ons de kans geeft om financieel comfortabeler te zijn, hebben we meer tijd omdat we meer ontspannen zijn  en we geen lange baan nodig hebben.
  • Geen flat hoeven te delen en onze kleine studio de appartement kunnen hebben. Dankzij onze mentor sugardaddy kunnen somos estudiantes comfortabeler en un estudio kleine waar niemand ons stoort of integendeel betalen voor een ondersteunende academie naast het universitaire collegegeld. Dankzij de Sugar Daddy kunnen nosotros onszelf ook kleine grillen geven die ons leven aangenamer zullen maken.
  • Het is geweldig om alle onkosten betaald te krijgen:  aan niemand iets verschuldigd te zijn of rond te komen zonder geld op zak te hebben. Het is het beste om kalm te zijn in een optimaal studentenleven te hebben zonder stress. Het bovenstaande zijn enkele van de voordelen van het hebben van een sugardaddy en Holanda, Amsterdam, Rotterdam … de een universiteitsstad es. Maar dit es niet waar dit bericht sobre gaat.

Wees altijd voorbereid

Dit bericht gaat over wat er gebeurt als er een einde komt aan “sugar” en dat wil zeggen, we moeten voorbereid zijn, want onze sugardaddy is ook een mens met problemen en onze relatie past hem open bepaald moment in zijn leven misschien niet. Moeten dit acceptren en zonder verder oponthoud afscheid nemen, we mogen nooit aandringen als het eindigt. Wat gebeurt er als dit gebeurt? Heb je in de hemel geleefd en komt de nachtmerrie? We willen dat dit niet het geval is en daarom schrijven we dit bericht voor je.

Je moet je reet bedekken omdat de “sugar” van je vader misschien niet eeuwig meegaat. Hier zijn de stappen die u moet nemen als u een relatie heeft conoció a man die u in uw dagelijkse leven helpt. Nee, sommige van deze tips zul je niet leuk vinden. Maar ja, ze moeten worden geoefend als je niet slecht wilt eindigen. Deze tips zullen je niet alleen helpen als je Sugar Daddy op een gegeven moment besluit dat hij niet verder kan, ze zullen je ook helpen als je op een gegeven moment de relatie om wat voor reden dan ook niet kunt voortzetten, en soms zijn de dingen zo.

Oké, hier gaan nos conocimos … de supersnelle gids voor sugarbabes om je financiële reet te dekken.

Houd uw essentiële uitgaven laag

Als je een studietoelage krijgt en je rekening lijkt met duizenden euro’s te stijgen, kan het erg verleidelijk zijn om in een mooie grote flat, een zolder of een dure buurt te gaan wonen. Je ziet dat je genoeg hebt om je vrienden uit te nodigen en te leven zoals je altijd al wilde en het is erg verleidelijk om een ​​mooi appartement met zwembad en gym te huren, zelfs een luxe landgoed. Nu heb je tenslotte een vader die je betaalt.

Doe het niet. Huren in Nederland en nog veel meer in Madrid en Barcelona is een van de grootste kostenposten, dat wil zeggen dat het percentage van het geld dat je gaat gebruiken voor de huur kan betekenen dat, als je merkt dat je geen inkomen hebt, het weinige dat je kunt sparen snel zal verdwijnen. of dringend een plek moeten vinden om te wonen. En het is dat ergens komen als de “sugar” op is voordat je het kleine spaargeld verliest dat je nog hebt, radicaal veranderen van een luxe woning naar een gedeeld appartement in een louche buurt niet goed is voor je studentenleven of je intieme leven.

Het laatste wat we willen is dat je een depressie hebt, waarom je denkt dat je leven naar de kloten is gegaan. Probeer niet meer dan 35% van uw gemiddelde huurinkomsten in gevaar te brengen. Een kleine studio of appartement is voldoende om te beginnen. Comfort is ook de zekerheid dat als u uw sugardaddy niet heeft, u minstens een jaar kunt besteden aan het handhaven van uw levensstandaard zonder meer inkomen te hebben en de cursus comfortabel en zonder stress te kunnen afmaken.

Verspil geen geld aan winkelen

Het is heel goed dat je jezelf in de watten legt, van jezelf houdt en details bij jezelf hebt – we hebben het allemaal gedaan. Het is een klassieke fout van  sugarbaby’s in Netherlands om  liefhebben en verwennen  verwarren met geldverspilling alsof er geen morgen is.

Denk bij het winkelen aan items die investeringen kunnen zijn. Af en toe een paar klassieke items kopen, zoals een flirterig zwart jurkje (niet overboord gaan), een paar eenvoudige sieraden om je garderobe aan te vullen, of zelfs kleding die bij een sollicitatiegesprek past, kan een goede investering zijn. Omdat het kan worden gebruikt in toekomstige bijeenkomsten met SugarDaddys, begeleidende bijeenkomsten of naar die feesten gaan waar de meest exclusieve Sugardaddys in Amsterdam iets gaan drinken, maar ook om hun professionele carrière vooruit te helpen door een goed imago te geven in uw toekomstige vergaderingen of interviews.

Maar luxe items zoals haute couture handtassen of zonnebrillen zijn pure ijdelheid items die niets van echte waarde toevoegen aan je leven … EN … als je de behoefte voelt om ze toch te hebben, als je die prachtige tas ziet waar je verliefd op wordt – Doe jezelf een plezier en vraag het aan je sugardaddy. Mannen zijn veel meer bereid om geschenken te geven dan om een ​​reguliere studietoelage uit te betalen. Geef uw eigen geld niet uit aan lichtzinnige dingen.

Geld krijgen

Sommige Sugardaddys zullen je eigen cadeaus aanbieden, maar sommige hebben een duwtje nodig. We moeten subtiele hints en advies gebruiken om onze verzoeken te doen. Vraag hem wat hij vindt van de tas of jurk die je bijvoorbeeld in een tijdschrift hebt gezien, maar vraag er nooit direct om, dit is iets dat als een brutaliteit kan worden opgevat. Als u bijvoorbeeld een telefoon heeft die u wilt wijzigen, kunt u hem vertellen dat uw telefoon steeds slechter werkt of dat uw bereik afneemt als u met hem praat.

Als je nieuwe schoenen nodig hebt, kun je ze vertellen dat je voeten steeds meer pijn doen met deze oude schoenen of sneakers, enz. Maar probeer altijd geschenken te maken die echt aan uw behoeften voldoen, zonder om frivoliteiten of grillen van te hoge waarde te vragen. Als je computer traag is als je mooi wilt worden voor je volgende ontmoeting met enz … Een sugardaddy kan je kwaliteit van leven verbeteren, maar als hij merkt dat je misbruik maakt, zal hij binnenkort op zoek gaan naar een nederiger meisje.

Contant geld in uw veiligheidsfonds stoppen

Als je de 3 bovenstaande stappen implementeert, zou je genoeg geld moeten hebben van je uitkering en je studiefinanciering (nadat je al je rekeningen hebt betaald) om te sparen. Dit is cruciaal, want het is dit beveiligingsfonds dat u zal helpen als er iets misgaat met uw huidige SugarLove-deal.

We raden je aan snel genoeg geld te sparen om minimaal 3 maanden comfortabel te kunnen leven, hoewel het ideaal 6 of 9 is. Als je eenmaal 3 maanden de tijd hebt, kun je wat losser en langzamer je weg sparen totdat je bij 6 of 9 maanden.

Gebruik je tijd verstandig

Een van de grootste voordelen van een sugar baby zijn, is alle vrije tijd die je hebt. Sugardater-daten is niet bepaald een tijdrovende klus.

Gebruik deze tijd verstandig om uzelf andere opties te geven. Volg een cursus waarvan je denkt dat die je zal helpen een betere baan te krijgen, huur een academie in om je studie te verbeteren. Lees en leer uzelf over andere opties om geld te verdienen. Leer hoe u kunt investeren of start zelfs uw eigen bedrijf. Breid uw contacten uit tijdens vergaderingen om u te helpen uw geld te investeren.

Wat je ook doet – verspil de vrije tijd die je krijgt niet omdat een mentor jou heeft uitgekozen, profiteer ervan en maak je sugardaddy er trots op dat hij bij een slimme en verantwoordelijke vrouw is . En de Sugar Daddys houden van geld en er is niets mooiers dan praten over investeringen, zaken of de aandelenmarkt met een slimme meid. Gebruik uw beste bezit om nu een betere toekomst te creëren.

Summary
Hoe u uw financiën kunt verbeteren zoals SugarBaby. Belangrijke tips.
Article Name
Hoe u uw financiën kunt verbeteren zoals SugarBaby. Belangrijke tips.
Description
Lees wat u met uw geld moet doen als u een sugarbabe bent.
Author
Publisher Name
sugardaddyholland.nl
Publisher Logo

Laat een Antwoord achter


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Uw privacy is belangrijk voor ons en we zullen uw gegevens nooit verhuren of verkopen.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog