Man knuffelt vrouw op een boot
Home » Hoe u uw POT geïnteresseerd kunt houden?

Probeer allereerst een profiel te maken dat de aandacht trekt . de eerste indruk is belangrijk en een goed begin. De meeste suikerdating deals duren ongeveer 6 maanden.

Als je wilt dat je relatie standhoudt en langdurige steun krijgt, moet je je SD geïnteresseerd houden, dus als je je POT haalt, moet je de suiker laten stromen. In dit bericht praten we over hoe je interesse kunt behouden. Als je wat meer algemeen advies wilt, kun je dit bericht lezen: 10 manieren waarop je sugar daddy bij je kan blijven.

1. Houd hem scherp

Stuur hem teksten en afbeeldingen op momenten dat hij rustig kan zijn, een goedemorgen of een goede nacht kan prima zijn. Stuur hem lieve berichten zoals “Ik mis je” of “Ik kan niet wachten om je weer te zien.”

Het sturen van leuke foto’s van jezelf van je dag tot dag, nieuwe outfits passen of gewone dingen doen, geeft je SD meestal extra suiker. Dit betekent niet dat je hem elk uur moet sms’en, probeer te sms’en op momenten dat je weet dat hij ontspannen kan zijn.

Een bericht ontvangen terwijl u op het werk of in een vergadering bent, is geen goed idee. Probeer origineel te zijn in je berichten, houd er rekening mee dat je SD waarschijnlijk al veel berichten van allerlei aard heeft ontvangen, probeer origineel te zijn zonder overboord te gaan. Om de interesse van je SD vast te houden is het goed om te weten wat hij leuk vindt, bijvoorbeeld als hij van skiën houdt en je ‘s middags naar de Engelse rechtbank gaat, aarzel dan niet om een ​​foto te maken terwijl je een ski probeert outfit of het passen van een snowboard.

Ze hebben het geluk dat mooie jonge vrouwen tijd met hen doorbrengen. Dus iets origineels sturen dat bij hun smaak past, laat zien dat je in hen geïnteresseerd bent. En hoe meer hij zich aangetrokken voelt, hoe meer hij bereid is om genereus voor je te zijn.

2. Mysterieus zijn

Een leven hebben dat draait om je SD is geen goed idee, drukke zakenmensen worden hier vaak door overweldigd. Probeer anders te zijn dan andere suikerbaby’s , om je als een speciaal iemand te zien en niet zomaar een van hun dates. Dat je sugar daddy niet absoluut alles over je leven weet, zal hem die kleine bezorgdheid doen voelen waardoor hij geïnteresseerd in je blijft.

Daarom is het beter om niet elke dag te vertellen wat je doet, zodat je dingen hebt om over te praten als je een date hebt. Als je voortdurend met iemand communiceert, kan de relatie bij dit soort daten snel saai worden. In dit geval verwijzen we naar dates die midden in de relatie zitten.

3. Gebruik je schoonheid

Wees trots op je uiterlijk en gebruik het om hem in je geïnteresseerd te houden. Koop en draag lingerie die je lichaam flatteert. probeer sexy jurken, speel met verschillende outfits en geniet van het dragen van sexy dingen. Mannen houden ervan als je je exclusief voor hen kleedt.

Vraag hem wat zijn kledingfetisjen zijn en probeer die te dragen als hij aardig tegen je is. Als je je SD laat zien dat je moeite doet om je goed te kleden en er mooi uit te zien voor hem, zal hij zijn interesse in jou vergroten. Haar van tijd tot tijd een foto sturen met een outfit naar haar smaak kan ook de interesse weer aanwakkeren.

Aan de andere kant, vraag hem ook om het soort kleding voor je te kopen waarvan hij wil dat je het draagt. Het is mogelijk dat sommige dingen die je draagt ​​niet 100% bij je stijl passen, maar mijn vriend, soms moet je de LBD dragen (aan het einde van het artikel heb je een knop die je naar de afkortingen brengt als je wilt weten wat LBD is).

4. Houd je doelen en ambities boven je relatie

Sugar Daddies zijn succesvolle mannen, ze willen niet bij een Sugar Baby zijn die geen doelen of ambities heeft. Je doelen en ambities gaan boven de SD-relatie. Hij moet weten dat er iets belangrijkers is en dit zal zijn interesse in jou vergroten . Door je doelen op een hoger punt te houden, vertel je hem ” zorg goed voor me, want er zijn dingen die belangrijker zijn dan jij en je kunt me verliezen “. Leer hoe u kunt onderhandelen over uw voordelen en hoe u afspraken kunt maken met uw POT . Als hij weet dat je niet 100% van hem bent, zal hij zijn interesse in je vergroten en je beter behandelen.

De meeste SD’s waren studenten. Zij kunnen u waardevol advies en begeleiding bieden bij uw opleiding en carrièrepad. En ze kunnen u zelfs helpen een zakelijke niche te vinden. Je hoeft hem ook niet rechtstreeks te vertellen dat hij niet van vitaal belang voor je is, maar als hij er duidelijk over is, zal het genoeg zijn voor hem om zijn interesse in jou op te merken en te vergroten. Leer ook wat u uw naaste mensen moet vertellen over uw levensstijl als een suikerbaby .

5. Laat hem voelen dat je niet alleen in de relatie bent vanwege de voordelen die het je oplevert

Het is belangrijk om alles te weten en te weten over het begrip sugar daddy . Ken zijn interesses, zijn voorkeuren en antipathieën, wat hij graag eet, waar hij graag winkelt, eigenaardigheden, favoriete films, muzieksmaak, enz. Onderdeel van elke relatie is het aangaan van een sterke vriendschap.

Op een gegeven moment zal het niet langer als een voordelige relatie voelen, omdat je een gevestigde relatie en verbinding zult hebben. Wees geïnteresseerd in wat hij zegt en houd de gesprekken gaande. Doe samen dingen die jullie allebei leuk vinden, zoals golfen, wandelen, shows zien, naar livemuziek luisteren.

Kleine gebaren kunnen er ook voor zorgen dat uw SD interesse in u toont. Een klein cadeautje met Kerstmis, verjaardagen of op belangrijke data is nooit teveel. Soms zijn mannen onvoorzichtig met details, als je ziet dat zijn portemonnee versleten is of zijn reistas verouderd is, geef hem er dan een. Het feit dat hij voelt dat je om hem geeft, kan ervoor zorgen dat hij in je geïnteresseerd blijft.

6. Wees altijd dankbaar.

Wees je sugar daddy altijd dankbaar, wees altijd beleefd, vergeet niet om de LBD aan te doen en blijf erin totdat het een deel van je is. Sommige beginnende suikerbaby’s zijn niet gewend om zich met een bepaalde etiquette te gedragen, hierover lees je in dit artikel: Lessen en geheimen van 5 ervaren Sugarbabes , op onze blog vind je veel informatie, van hoe je je moet gedragen op een eerste date met je SD, hoe ga je met hem op reis of gedraag je je bij een chique diner.

Wanneer je in een restaurant, bar, etc. Vergeet niet het personeel te bedanken voor hun diensten. Doe hetzelfde met je SD. Zelfs als het de honderdste keer is dat je bent uitgenodigd voor een etentje, glimlach en zeg dankjewel. Sugar Daddies hebben graag het gevoel dat ze je in de watten leggen en dat je hun vrijgevigheid merkt. Elke keer dat je enig voordeel krijgt in je relatie, zorg er dan voor dat je hem laat zien dat je het waardeert en waardeert.

Onthoud dat Sugar Daddies je niet mee hoeven te nemen naar chique diners, geen cadeaus voor je hoeven te kopen of je op reis hoeven te nemen. Deze mannen doen het omdat ze het willen. Voel nooit ergens recht op, want je suikerdeal kan elk moment eindigen.

7. Houd het spannend

Wees actief in alles wat de relatie betreft, maar zonder overboord te gaan op de momenten dat je niet bij hem bent. Leer, leer en leer alles wat je nodig hebt om met mensen van hetzelfde niveau om te gaan. Als je SD je gemotiveerd ziet om deel uit te maken van een selecte groep mensen, zal hij je ook proberen te helpen. Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in het lezen van: Sugar baby-bescherming: trucs om valse SD te detecteren.


Laat een Antwoord achter


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Uw privacy is belangrijk voor ons en we zullen uw gegevens nooit verhuren of verkopen.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog