Man en vrouw kijken elkaar verliefd aan met een wereldbal in hun handen die straalt

Het is verrassend, maar waar, er zijn sugar daddys die een romantische relatie willen, met of zonder intimiteit. Je zou kunnen denken dat er niet zoiets bestaat als een platonische sugar daddy, maar dat is er echt.

Platonische sugar daddys zijn absoluut echt. Ook zijn ze meestal erg gul, buiten je stoutste dromen . Hoewel platonische vaders niet het meest voorkomende type zijn, kun je van een koude relatie iets meer maken.

De romantische relatie met een sugar daddy kan je beste optie zijn als je op zoek bent naar prachtige plekken, luxe cadeaus en wilt genieten van diners in de beste restaurants van de stad. Als u echter op zoek bent naar een maandelijkse toelage, rekeningen wilt betalen of naar de universiteit wilt, werkt dit vaak niet.

Bij het aanmaken van je profiel in sugardaddyHolland is het belangrijk dat je duidelijk weet wat je zoekt. Zo vind je jouw ideale suikerdate. Als u bijvoorbeeld ‘Ik hou van reizen en uit eten gaan’ zet, zal SD die vanwege een huwelijk of andere redenen niet uit kan gaan, helpen u niet te schrijven. Als je aan de andere kant stelt dat “je niet wilt reizen en dat je voor uni wilt betalen”, zal het andere typen SD helpen om je te schrijven.

Waarom zoeken naar dit soort relaties?

Sommige sugar baby’s hebben het concept van suikerdating als een baan, anderen als een manier om ervaringen op te doen en weer anderen als een beetje van alles. Leer wat sugar babyverleiding of hoe u ervoor kunt zorgen dat uw POT bij u blijft. Het zoeken naar dit type relatie kan verschillende voordelen hebben ten opzichte van andere:

 1. Dit soort sugar daddys zijn meestal gescheiden of alleenstaanden, dus ze zullen veel meer tijd voor je hebben.
 2. Ze hebben meestal het concept van seks op de achtergrond op zoek naar meer genegenheid en gezelschap.
 3. Het zijn meestal ook mensen die net als jij nieuwe en andere dingen willen doen en nieuwe dingen willen proberen.
 4. Sommige zijn gescheiden mensen en bevinden zich in een gecompliceerd moment van eenzaamheid of gebrek aan genegenheid, wat je zal helpen contact met hen te maken.
 5. Sommigen zijn misschien getrouwd en zoeken gewoon gezelschap omdat ze zich eenzaam voelen zonder enige vorm van seks.

We moeten erkennen dat niet alle overeenkomsten betrekking hebben op seksuele relaties. Er zijn talloze connecties en relaties die voor beide partijen voordelig zijn en die helemaal geen seks omvatten.

Je vraagt ​​​​je misschien af ​​​​hoe je “platonische overeenkomsten met sugar daddys” kunt vinden. In dit artikel proberen we je alles te leren over dit soort overeenkomsten en hoe je ze kunt vinden:

Stel jezelf voor als een flirterige vriend

Om een ​​romantische overeenkomst te krijgen , moet je jezelf presenteren als een vriendelijk, gevoelig en flirterig persoon. Dit is het tegenovergestelde van een FWB of “vriend met voordelen” waar ze van tijd tot tijd gewoon voor plezier blijft zonder er iets voor terug te krijgen.

Benadruk je emotionele en fysieke aspect, seks zal altijd verre van het belangrijkste of het secundaire zijn. Ongetwijfeld spelen knuffels en genegenheid een zeer belangrijke rol in dit soort relaties.

Maak contact met je spirituele kant

Maak contact met je meest romantische en spirituele kant, geef haar knuffels en wees aanhankelijk zodat je je onderscheidt van andere sugar baby’sProbeer de economische kwestie opzij te zetten en benadruk dingen die u graag zou willen doen, zoals reizen, naar evenementen, theaters of concerten gaan.
Je hebt vast wel dromen zoals een weekendje naar New York gaan, door de grachten van Venetië varen of naar dat hele dure evenement gaan, dat soort uitstapjes voorstellen en zo.

Probeer ook te genieten van simpele dingen zoals een warme chocolademelk in een cafetaria, een ijsje, bloemen of dit soort details. Het beste is om op een spirituele manier verbinding te maken en te allen tijde de behoeften van je sugar daddy te begrijpen. Luisteren naar romantische muziek kan je ook helpen om contact te maken met de gevoelens van een man die liefde nodig heeft.

Ontmoet alleenstaande of gescheiden vaders

Alleenstaande SD’s en vooral gescheiden personen staan ​​meestal meer open voor dit soort overeenkomsten. Denk er ook aan om jezelf als sugar baby te beschermen tegen nep- of zoutpapa‘s die je een geweldige romance kunnen beloven en je vervolgens laten hangen. De romantiek en de overeenkomst moeten vanaf het begin duidelijk zijn, omdat anderen vanwege slechte ervaringen meestal volledig gesloten zijn voor romantische problemen.

Als u op zoek bent naar dit soort overeenkomsten, aarzel dan niet om via de chat te vragen of hij alleenstaand of getrouwd is. Je kunt ook vragen of hij van reizen houdt of welke plannen hij graag heeft, zodat je vanaf het begin kunt weten of hij het type SD is dat je zoekt. Hier leer je hoe je moet omgaan met een gescheiden sugar daddy.

Hij kent romantische plaatsen om te bezoeken om ten huwelijk te vragen?

 • Romantisch uitje : Een weekendje skivakantie is een perfecte manier om een ​​romance te beginnen.
 • Excursies en picknick: Picknick op een discrete plek waar u kunt praten en genieten van de natuur.
 • Dineren in een restaurant: Er zijn ook heel romantische restaurants waar je je SD mee kunt nemen.
 • Diner bij u thuis: Een diner met kaarsen en rustige muziek kan een goede gelegenheid zijn om voor hem te koken.
 • Spa: Spa’s zijn erg ontspannend en als er niet veel mensen zijn, kunnen ze ook genegenheid tussen u opwekken.
 • De bioscoop: een perfecte plek om platonische romantiek te herbeleven Sugar Daddy zal zeker dol zijn op een filmdate. Kijk samen naar een klassieke film of première. Na de film napraten tijdens een rustig diner kan een goede optie zijn.

Speel nooit met de gevoelens van een man

De zoektocht naar romantiek in relaties is ook het resultaat van gebroken harten. En het is dat geld soms niet alles is, je moet deel uitmaken van de genezing en niet van de ziekte.

In de wereld van de sugar daddy zijn we hier om elkaar aan te vullen en relaties te verrijken, niet om ze af te trekken en te verzwakken door van anderen op te nemen en te eisen wat we missen. Wellicht interessant om te lezen: 8 tips om tot overeenstemming te komen met uw POT

Summary
Is er een platonische relatie? Hoe krijg je een zoete romantiek
Article Name
Is er een platonische relatie? Hoe krijg je een zoete romantiek
Description
Leer wat een platonische sugar daddy is en hoe je er een krijgt
Author
Publisher Name
sugardaddyholland.nl
Publisher Logo

Laat een Antwoord achter


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Uw privacy is belangrijk voor ons en we zullen uw gegevens nooit verhuren of verkopen.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog