sugarbabe met sugardaddy kijk naar de mobiele telefoon en glimlach
Home » Onmisbare apps voor Sugardaddys en Sugarbabys
sugarbabe met sugardaddy kijk naar de mobiele telefoon en glimlach

Hier zijn de applicaties die uw leven gemakkelijker zullen maken bij het daten van sugar. We hebben de lijsten eerst gesorteerd in apps voor sugarbabys en sugardaddys als laatste. Ik hoop dat ze je helpen!

5 essentiële apps voor sugarbaby’s

Tegenwoordig zijn er honderden toepassingen die ons leven gemakkelijker maken. Daarom hebben we een selectie gemaakt van 5 essentiële toepassingen voor sugarbabys . Apps waarmee u niet meer kunt leven als u ze eenmaal naar uw mobiel heeft gedownload. Wil je weten wat ze zijn? Blijf lezen!

Wat zijn de 5 apps die sugar baby’s het meest gebruiken?

Hier presenteren we een selectie van de 5 toepassingen die sugar baby’s dagelijks het meest gebruiken. Je vindt er alles, van beauty-, sport- en muziek-apps tot een kalender-app en een chat-app, perfect voor een sugar baby.

Beautylish: een essentiële schoonheidsapp

Het is een zeer nuttige applicatie, waarin je trends, make-up en tutorials over kapsels kunt vinden, evenals trucs en inspiratie. Bovendien is het een zeer complete app omdat je kunt communiceren, meningen over producten kunt geven en advies kunt geven. Als sugarbaby moet je altijd perfect zijn en wat is er beter dan met aanbevelingen van vrouwen zoals jij. Deze app is beschikbaar voor telefoons met iOS- en Android-besturingssystemen.

Cal: Een app om een ​​afspraak of verbintenis niet te vergeten

Cal is de ultieme sugarbaby-app. Aan de naam kun je raden dat het voornamelijk op een kalender is gebaseerd. Zijn bekendheid en honderden downloads bevestigen de kwaliteit ervan. Hiermee kunt u uw afspraken en uw verplichtingen organiseren. Bovendien biedt het u het voordeel dat u het synchroniseert met uw e-mail. U zult uw afspraak met de kapper of het meisje dat uw nagels doet niet missen. Het zal te allen tijde uw bondgenoot zijn!

Sport 7 minuten training: een app voor sugar baby’s die fit willen zijn

Het is duidelijk dat je als sugar baby maximaal voor jezelf zorgt. U zult het er dus mee eens zijn dat een oefen-app essentieel is. Waar je ook bent, thuis of op een snelle reis met je sugar daddy , je hebt je routines bij de hand met verschillende oefeningen van 30 seconden. Je hoeft maar een gat in je schema te maken om 7 minuten per dag te trainen. Makkelijker kan het niet!

Het beste van deze applicatie is dat de training is onderverdeeld in categorieën. U kunt dus het lichaamsdeel trainen dat u het meest interesseert. Je zult zien dat als je eenmaal met de routine begint, het je geallieerde en onafscheidelijke app zal zijn.

Spotify: de typische muziek-app

Kun je je je dates voorstellen zonder muziek? Dit betekent dat je Spotify op je mobiel hebt staan. En zeldzaam is het geval dat er niet op wordt gerekend. Omdat het perfect is om achtergrondmuziek op te zetten. Het beste van deze applicatie is dat je afspeellijsten kunt maken op basis van de plaats van je afspraak of de omgeving die je wilt creëren.

Avocado: een app om met je sugar daddy te chatten met alle nodige privacy

Avocado is bij uitstek een andere toepassing van een sugar baby. Het is perfect om met je sugar daddy te praten, omdat het veel functionaliteiten heeft. Met deze app kun je met hem in contact komen via berichten, video’s, foto’s of zelfs krabbels. Bovendien kunt u uw locatie verzenden en gesprekken met hem geheim houden zonder dat iemand anders ze leest.

Een bijzonder kenmerk van deze applicatie is dat je knuffels en kusjes kunt sturen. Als je de mobiel naar je borst brengt, krijgt je sugar daddy een knuffel en als je hem een ​​kus wilt sturen, hoef je alleen maar een foto aan te raken.

5 essentiële apps voor een sugar daddy

Tegenwoordig zijn er apps voor alles, sommige om ons leven gemakkelijker te maken en andere om ons te redden van ongemakkelijke momenten. Discretie heerst in allerlei situaties, dus het is belangrijk om een ​​reeks apps te hebben die correct werken om alles op orde te houden. Wil je weten wat de essentiële toepassingen zijn van een sugar daddy? Blijf lezen!

5 essentiële apps voor een sugar daddy

Er zijn veel applicaties die u kunnen behoeden voor vervelende en ongemakkelijke vragen. Bovenal zijn er 5 die essentieel zijn in de mobiel van elke sugar daddy. Van apps om uw agenda en afspraken met uw sugar baby te organiseren, tot anderen om gesprekken privé te houden. Ontdek alle toepassingen die een sugar daddy gewoonlijk gebruikt.

Private Message Box: voor degenen die hun gesprekken geheim willen houden

Als u op zoek bent naar een chat die uw privacy beschermt, is Private Message Box uw toepassing. Deze app helpt je om de gesprekken die je beslist volledig geheim te houden, en zo te voorkomen dat je nadenkt of je een bericht hebt verwijderd of niet. Het is heel gemakkelijk te gebruiken, aangezien u het contact van uw sugar babe alleen privé hoeft te houden. Alle berichten die u ontvangt, worden dus verborgen en alleen u heeft er toegang toe.

Telegram: een conventionele chat met bepaalde voordelen

Hetzelfde pad volgt Telegram, een van de applicaties om bij uitstek te chatten. Hoewel het bekend is en niet het privacysysteem heeft zoals ontwikkeld, werkt het heel goed om gesprekken te voeren met een sugar babe. Omdat het een gratis systeem is waarmee u geheime gesprekken kunt voeren zonder argwaan te wekken. Bovendien kunt u berichten verwijderen zonder een spoor achter te laten.

My Black Book: een perfecte app om het spoor van oproepen in uw agenda te verwijderen

Een andere toepassing die een sugar daddy gewoonlijk heeft, is My Black Book. Deze app helpt om elk oproeprecord van uw mobiel te verwijderen. Bovendien worden eventuele verdachte namen in uw mobiele telefoonboek ook verborgen. Het is een van de voordelen van het gebruik van deze applicaties, waarbij automatisch de oproepen naar bepaalde nummers worden verwijderd.

Slydial: een app om oproepen te blokkeren

Soms worden we op ongewenste of ongepaste momenten gebeld. Daarom wordt de Slydial-app gebruikt om inkomende oproepen te blokkeren die op slechte tijden plaatsvinden. De oproepen van uw sugar baby gaan rechtstreeks naar een voicemail waar u op elk gewenst moment toegang toe heeft.

Secret Camera Recorder: een app om op te nemen wie er op je mobiel snuffelt

Het is een app die wordt gebruikt om te weten of iemand naar je mobiel heeft gekeken. Secret Camera Recorder helpt u te weten of er iemand is die uw gsm zonder toestemming gebruikt en op zoek is naar informatie. Weet je hoe het werkt? Als iemand uw mobiele telefoon wil ontgrendelen, neemt deze de persoon op die het probeert of wordt er een foto gemaakt met de camera aan de voorkant. Op deze manier houdt u uw leven in volledige privacy.

Summary
Onmisbare apps voor Sugardaddys en Sugarbabys
Article Name
Onmisbare apps voor Sugardaddys en Sugarbabys
Description
Weet wat de belangrijkste toepassingen zijn voor suikerdatering
Author
Publisher Name
sugardaddyholland.nl
Publisher Logo

Laat een Antwoord achter


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Uw privacy is belangrijk voor ons en we zullen uw gegevens nooit verhuren of verkopen.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog