man alleen in hotel

Ik zou dit artikel willen beginnen met te stellen dat het volkomen normaal is om intiem te willen zijn binnen een sugardating-relatie. Het echte concept van een sugar daddy zegt geen nee tegen het intieme onderwerp. Veel sugardaddy’s willen seks, maar sugardating is geen ruil van geld voor seksuele gunsten . Ook in SugarDaddySpain® staan ​​we het niet toe, hiervoor zijn er duizenden pagina’s waar een man een escort of bedrijf kan vinden voor één nacht.

Sugardating is geen ruil van geld voor seksuele gunsten.

Intimiteit en genegenheid zijn een natuurlijk onderdeel van elke relatie en er zullen mannen zijn die je ontmoet waar een fysieke verbinding zal vorderen. Maar hoe scheid je degenen die alleen maar seks willen van degenen die echte verbinding willen?

In het artikel over de soorten sugardaddy’s die je moet kennen, hebben we het al gehad over de “johns”, jongens die het pistool willen pakken voor een wandeling zodra ze je ontmoeten. In dit artikel laten we je vijf rode lijnen zien die je niet mag overschrijden om niet voor de complotten van een John te vallen en tips om de echte sugardaddy’s snel van een ‘John’ te scheiden.

een kleine vraag stellen

Een simpele ‘Waar ben je naar op zoek?’ Ik kan je veel vertellen. Een man wiens antwoord iets met seks te maken heeft, dat wil zeggen: “intiem zijn”, “morbide zijn”, of je rechtstreeks om seks vragen, is normaal gesproken een valse sugar daddy en dit is de manier om ze te detecteren.
Het beste in dit geval is om niet te antwoorden, iemand die geïnteresseerd is om je te leren kennen, gaat echt een gesprek met je aan om erachter te komen of je compatibel bent. Een echte sugardaddy zal je vragen wat voor soort relatie je zoekt, hij zal met je praten over je smaak en over je situatie.

Natuurlijk is er altijd de mogelijkheid dat een bepaalde intimiteit deel uitmaakt van een relatie met een sugardaddy, je moet weten hoe je een overeenkomst kunt bereiken met je POT voordat je het onderwerp intimiteit aangaat, maar sugardating-relaties overwegen iets anders dan een nacht in een hotel .

Een veelgemaakte fout die beginnende sugarbabys maken is om te denken dat de regels van normaal daten niet van toepassing zijn op sugar dating, bekijk de sugar baby startersgids onderaan de pagina als je meer wilt weten Dit is niet zo, je zou toch niet op date gaan met een jongen die je eerst vraagt ​​wat je favoriete houdingen in bed zijn. Waarom zou je dan op date gaan met een POT die je hetzelfde vraagt? Maak geen uitzonderingen als een gedrag niet goed voor je voelt, alleen maar omdat hij een sugardaddy is.

Een betaling versus subsidie

Een ander teken dat een man meer een John dan een SD is, is als ze je geld willen geven voor elke datum in plaats van een langetermijnovereenkomst. Een man die de voorkeur geeft aan een ‘per match’-opdracht, wil meestal gewoon seks (hoewel je ze niet automatisch moet uitsluiten). Probeer je te onderscheiden van andere sugar babies en laat de betaling per meeting niet je belangrijkste bron van inkomsten zijn bij een sugar daddy. Een van de manieren om je sugarbaby-profiel te verbeteren, is door in je beschrijving duidelijk te maken dat je niet op zoek bent naar een PPM. Sommige sugardaddy’s gebruiken eerst pay-per-date totdat ze zich zelfverzekerd voelen, en dan schakelen ze over.

Als je aan het einde van een date een geldenvelop ontvangt, voel je je niet speciaal, en een echte sugardaddy zou dit moeten begrijpen. Een echte SD begrijpt dat suikerdating een langdurige relatie is, ze helpen je met huur, collegegeld of universiteitsbetalingen, boeken of rekeningen, ze willen je leven gemakkelijker maken.

Een John zal u niet vragen naar uw economische behoeften, noch zal hij geïnteresseerd zijn in het kopen van geschenken voor u ; het is veel gemakkelijker voor hen om je wat geld te geven. Een SD die de moeite waard is, wil de tijd nemen om een ​​leuk cadeau voor je te kopen, attent zijn en zich bekommeren om je dagelijkse behoeften.

Hotel, motel, herberg …

Een andere belangrijke rode vlag is een man die in een hotel wil verblijven of met je over hotels praat zodra hij je ontmoet. Ze denken dat het tijdverspilling is om met je uit eten te gaan of te winkelen, omdat ze je alleen maar in bed willen krijgen.
Een echte sugardaddy wil je graag mee uit eten nemen en tijd met je doorbrengen om een ​​echte band op te bouwen in plaats van af te spreken in hotels voor snel plezier.

Dus als een sugar daddy alleen maar met je wil rondhangen in zijn hotelkamer, dan is dit niet het type man waarmee je iets wilt doen; je wordt gezien als niets meer dan een speeltje en er wordt niet eens rekening gehouden met je wensen of behoeften.

het gaat over hem

Vlag nummer vier is dat alles om hemzelf draait en wat hij wil. Een man die geïnteresseerd is in een langdurige relatie met u, zal interesse tonen in uw leven. Hij wil weten of je aan de universiteit studeert of werkt. Hij zal meer willen weten over de plaatsen waar je bent geweest of de plaatsen waar je heen wilt, de hobby’s die je hebt of wat voor soort eten je lekker vindt.

Het feit dat je een SD/SB-relatie aangaat in vergelijking met de traditionele vorm van daten, maakt het in dit opzicht niet anders. Je moet elkaar nog leren kennen om een ​​band of band op te bouwen . Elke man die er niet in geïnteresseerd is, is meestal gewoon op zoek naar seks.

Eén date en je hoort nooit meer iets van hem.

De laatste grote rode vlag dat een man meer John dan SD is, is als hij je niet meer wil zien. Ondanks onze beste bedoelingen kun je je soms voor de gek houden door dit type man.
Misschien ging je iets drinken, had je een leuk gesprek en probeerde hij intiem met je te worden. Als deze man geen interesse heeft om je weer te zien, is hij zeker niet in de markt voor een sugarbabe.

Maak je daar geen zorgen over; We maken allemaal fouten, dus stof het af en ga weer naar buiten. Je ideale sugardaddy kan om de hoek zijn! En nu je beter weet hoe het is, verspil je minder tijd met de Johns.

Misschien ben je ook geïnteresseerd om te weten dat hij een sugar daddy is met een vanillerelatie. en lessen en geheimen van 5 ervaren Sugarbabes


Laat een Antwoord achter


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Uw privacy is belangrijk voor ons en we zullen uw gegevens nooit verhuren of verkopen.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog