vrouw zitten in luxekamer en man achter in pak
Home » Wat kun je leren als sugar baby? Een bericht over mentoren
vrouw zitten in luxekamer en man achter in pak

Als je ooit met een oudere man bent uitgegaan, weet je dat er dingen zijn die een jongere man gewoon niet kan bieden. Met jarenlange ervaring en interactie met vrouwen gedurende zijn hele leven, weet een oudere Sugar Daddy hoe hij een dame moet behandelen. Naast de voor de hand liggende voordelen van dit soort relaties, zijn er nog andere dingen die u zult leren, omdat een volwassen man ook uw mentor kan zijn.

Succesvolle mannen zijn meestal erg goede mentoren, ze hebben allerlei problemen meegemaakt. Het bereiken van een economische status is niet eenvoudig, zelfs degenen die erfenissen hebben ontvangen of het gemakkelijker hebben gehad, weten dat het moeilijk is om overeind te blijven.

Wanneer een volwassen man financieel gunstig en zorgeloos wordt, wordt hij een geweldige mentor. Houd er rekening mee dat het al duizend problemen heeft meegemaakt en dat het er is omdat het ze optimaal heeft weten op te lossen. Hier zijn enkele van de dingen die een sugardaddy tijdens zijn leven leert en waarvan jij als sugar baby kunt leren.

Een goede sugar daddy laat je groeien dankzij ervaringen.

Sugardaddys zijn gevestigde mannen en hebben over het algemeen de wereld rondgereisd. Bovendien zijn het meestal beschaafde mannen, hij kan je zeker veel anekdotes vertellen over reizen, vergaderingen en grappen. Je kunt met hem door een museum wandelen terwijl hij commentaar geeft op de schilderijen of je kunt echt genieten van een kamerconcert of wie weet, misschien de Rolling.
Dankzij de ervaring en lessen die ze hebben geleerd uit verschillende levenssituaties, zal hij zijn kennis aan jou overdragen; door naar hun ervaringen te luisteren, leer je en groei je. Hun levensverhalen waarin ze moeilijkheden onder ogen zien en ze overwinnen, zullen je motiveren om niet op te geven en je zult leren vechten voor de dromen van je leven.

Als je een Sugar Baby bent en in staat bent om een ​​band met een Sugar Daddy op te bouwen die sterk genoeg is, zullen ze oprecht geïnteresseerd zijn in je toekomst. Als u ooit in de war bent over een stap in het leven die u wel of niet moet nemen, vraag het hem dan en hij zal u begeleiden bij wat u moet doen.

Respect en volwassenheid

Als je een relatie hebt met een oudere Sugar Daddy, kan hij hem leren respectvol en beleefd te handelen. Een sugar daddy behandelt iedereen om hem heen met het grootste respect en de mensen om hem heen behandelen hem altijd met respect.
Financieel welgestelde zakenmensen weten dat het leven vele wendingen kent en ze weten dat degene die op een dag je schoenen schoonmaakt, morgen je baas kan zijn. Daarom is het belangrijk om respectvol te zijn voor iedereen. Dat respect wordt ook geleerd. Als je ziet dat een rijke man een arme man met groot respect behandelt, is dat een geweldige les.

Ook weten volwassen mannen van hoog niveau hoe ze anderen moeten behandelen zoals ze zelf graag behandeld willen worden. Ze weten ook wanneer ze geschillen moeten vermijden en hebben de knowhow om met tegenslagen om te gaan. Zo leer je als sugar baby mensen beleefd te behandelen.
Een sugar daddy zal je leren wanneer en waarom je onnodige geschillen over kleine zaken kunt vermijden. Je leert wanneer je moet en spreekt en wanneer het beter is om te zwijgen. Je kunt ook leren om onzekerheden of jaloezie te koesteren buiten je relaties

Onderscheid en discretie

Discretie is erg belangrijk in de wereld van Sugar Dating. Een zakenman weet hoe hij discreet moet zijn en hoe hij zich onderscheidt. Iemand die al jaren met zakenmensen omgaat, zal u het midden kunnen leren tussen deze twee kwaliteiten die zo belangrijk en zo moeilijk te cultiveren zijn.
Een echte sugar daddy zal weten hoe hij je moet leren onderscheid te maken en ook discreet te zijn wanneer de gelegenheid het vereist. Dit staat ver af van getunede auto’s, foto’s van naakte torso’s en flitsende petten.

Hoewel er ook jonge sugardaddy’s zijn die graag op een minder discrete manier pronken, is het voor dit type sugardaddy moeilijk om mentor te zijn . Als u op zoek bent naar spanning en sportwagens, is een mentor misschien niet uw type. Als je op zoek bent naar vergaderingen en om je in de toekomst te verbeteren na het afronden van de universiteit, dan is een sugar daddy-mentor wat je nodig hebt.

Een echte heer

Een volwassen Sugar Daddy zal altijd een echte gentleman zijn. Hij wil niet meteen in je broek kruipen; Hij zal jou en je lichaam respecteren, wat je zal leren hetzelfde te doen en mannen zal vermijden die alleen aan seks denken. Als je met een echte sugardaddy bent, leer je een echte gentleman te onderscheiden. Hoewel er ook seks in de overeenkomsten kan staan, hoewel het niet verplicht is, is de manier waarop een sugardaddy in dit opzicht omgaat heel anders en veel hartelijker.

Stabiliteit en zekerheid in zijn leven zullen je gemoedsrust geven in het jouwe en je zult leren kalm te zijn op moeilijke momenten. Een sugar daddy heeft er geen probleem mee om geduldig op het juiste moment te wachten. Nadat je bij een Sugar Daddy bent geweest, kun je verstandiger beslissingen nemen over wie je als vriendje moet kiezen, omdat je weet dat het niet alleen om seks gaat, maar ook om verbinding in verschillende dimensies.

Communicatie

Een oudere Sugar Daddy is volwassen genoeg om te allen tijde goed te communiceren en naar zijn woorden te handelen. Hij zal plannen maken en zich eraan houden en u duidelijk informeren over voorkeuren en antipathieën. Vooral zakenmensen kunnen je veel overredingstrucs leren, zoals spreken in het openbaar en meer vertrouwen in jezelf hebben.

Oudere mannen, vooral sugardaddys, zijn over het algemeen erg spraakzaam. Ze weten te allen tijde de nodige woorden uit te drukken om effectief te communiceren. Een zakenman zal je kunnen leren om op een optimale manier te vragen wat je wilt en om de meest acute gesprekken af ​​te handelen.

Etiquette en protocol

Hoewel we in onze blog altijd proberen informatie te uploaden over hoe we ons moeten gedragen, kleden en handelen in bepaalde bijeenkomsten, is het het beste om te oefenen. Het beste dat u kunt leren, is om ter plaatse te worden gecorrigeerd (als u het nog niet weet). Door te oefenen en met je sugardaddy naar verschillende evenementen te gaan, leer je bepaalde regels die je in de samenleving moet hebben. Een sugar daddy kan je onder andere helpen met de “dresscode”, het protocol en je waarden verbeteren.

Summary
Wat kun je leren als sugar baby? Een bericht over mentoren
Article Name
Wat kun je leren als sugar baby? Een bericht over mentoren
Description
We vertellen je wat een mentor is en hoe je een Sugar Dadyd-mentor kunt vinden
Author
Publisher Name
sugardaddyholland.nl
Publisher Logo

Laat een Antwoord achter


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog