Man met meerdere vrouwen in bed
Home » Tips om bij verschillende sugarbabes te zijn door Señor X
Man met meerdere vrouwen in bed

SeñorX is een van onze meest populaire sugardaddys. Hoewel ik hem alleen op WhatsApp heb ontmoet, moet ik toegeven dat hij een zeer unieke man is, hij heeft het altijd erg druk, werken? Nou, lang geleden vroeg ik hem om me wat te vertellen over hoe het met hem ging en hij vertelde me dat hij met meerdere meisjes was en aan het praten was, het idee kwam voor me op om een ​​kleine tutorial te doen waar hij na een beetje aandringen op instemde. Welnu, hier laat ik wat hij me heeft gestuurd naar de post. Ik hoop dat het je helpt. Als je SEÑOR X wilt vinden, kun je hem vinden op sugardaddyholland.

Ik vond sugardaddy Madrid bij toeval omdat ik andere sociale netwerken gebruik en toen ik binnenkwam, zag ik niet veel beweging, hoewel ik het leuk vond omdat het veel echter leek dan andere netwerken waar valse profielen in overvloed aanwezig zijn. Vanaf het begin heette Pablo, de webmaster, mij welkom en ik bouwde een vriendschap met hem op. Sugardaddy Netherlands is nu als een klein gezin en ik vind het leuk, laten we hopen dat het groeit en dat er nog steeds een goede sfeer is onder ons allemaal. Er is al sprake van een ontmoeting tussen ons allemaal, we zullen zien …

Welnu, na deze kleine presentatie en zoals Pablo me vroeg om je wat tips te vertellen om met meerdere meisjes om te gaan en dat alles goed gaat

Hoewel monogamie de dominante culturele vorm blijft, is monogamie niet voor iedereen weggelegd en zal polygamie de wereld niet ruïneren. Voor sommige sugardaddies is het hebben van meerdere sugarbabes tegelijk de grote droom en een show van succes. Dit maakt je niet tot een rokkenjager of een slechte man. U kunt meerdere arrangementen tegelijk hebben en toch een heer zijn. Deze keuze is echter niet zonder verantwoordelijkheden. Het beste is om te weten hoe je dit leven moet leiden zonder een meisje pijn te doen of een vriendschap te verliezen omdat ze het niet goed opvat.

WEES DUIDELIJK EN VERTROUWEN

Een manier om iedereen tevreden te houden, zowel in zaken als in relaties, is door eerlijk te zijn. Wees eerlijk over jezelf en wees eerlijk tegen de meisjes die je gaat helpen over wat je wilt. Verberg nooit dat u andere vrouwen ziet. Als je niet exclusief met haar uitgaat, moet je volledig duidelijk zijn over je bedoelingen. Ze moet weten dat je geen monogame relatie hebt. Laat haar weten hoe het arrangement zal zijn en hoeveel tijd je met haar gaat doorbrengen. Door open en eerlijk te zijn, kun je onderweg geen drama meer maken.

ONDERHOUDEN VAN EEN PLANNER

Als je meerdere sugarbabes wilt hebben, moet je een expert zijn in tijdmanagement. En dan heb ik het niet over het volgen van een cursus timemanagement die je zegt twee uur eerder op te staan ​​en een uur later naar bed. Ik heb het over het houden van een ritme in relaties. Relaties moeten zowel voor u als voor hen aangenaam zijn en u moet uw ideale levensritme vinden. Een goede vuistregel is om altijd een mentale kalender bij te houden en de afspraakdatums nauwkeurig gescheiden te houden. Haal je spreadsheet tevoorschijn en plan je schema zodat je elke vrouw een beetje van je tijd kunt geven.

VERGEEF UW OVERTREDINGEN

Vrouwen zijn nog steeds vrouwen. Naarmate de tijd verstrijkt, is het vrij normaal dat u jaloezie en onzekerheid begint te voelen. Je moet beoordelen of ze emotioneel goed met de ‘openheid’ omgaat. Je moet haar gevoelens erkennen en omgaan met het feit dat ze zich op een bepaalde manier afgewezen voelt. Doe je best om haar te troosten en haar een speciaal gevoel te geven.

WEES EEN HEER

Met een paar vrouwen tegelijk uitgaan maakt je geen eikel, maar je misdraagt ​​bij hen wel. Andere opties hebben is geen excuus om een ​​idioot te zijn en deze vrouwen zijn je niets verschuldigd. Elke man kan vriendinnen hebben, maar er is een echte man voor nodig om een ​​vrouw goed te behandelen. Geef haar de aandacht die ze wil, verwen haar zoveel mogelijk, als ze er zijn, is dat omdat ze iets meer nodig hebben. Als je een beetje moeite doet om te leren om elk van hen op een speciale manier te behandelen, zul je gewaardeerd en gewaardeerd worden.

Summary
Tips om bij verschillende sugarbabes te zijn door Señor X
Article Name
Tips om bij verschillende sugarbabes te zijn door Señor X
Description
Leer hoe je met meerdere sugarbabys tegelijk kunt zijn
Author
Publisher Name
sugardaddyholland.nl
Publisher Logo

Laat een Antwoord achter


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog