Man en vrouw kussen op straat

Van alle factoren die het succes bepalen bij het daten van jonge meisjes of sugar daddys, is compatibiliteit de belangrijkste. We moeten rekening houden met bepaalde eigenschappen die een sugar baby moet hebben en we moeten ook de soorten sugar daddies kennen die er zijn. Andere factoren zoals communicatie, eerlijkheid, oprechtheid en toewijding in dit soort relaties tellen wel mee. De eigenschappen die een sugar daddy moet hebben moeten dankzij deze eigenschappen verenigbaar zijn met die van zijn eventuele SB, maar een dergelijke relatie heeft meer kans van slagen als beide partijen bepaalde waarden gemeen hebben.

Het probleem met compatibiliteit is dat je pas echt kunt oordelen als de relatie is begonnen. Een van de manieren waarop we moeten weten of we compatibel kunnen zijn, is door te weten welke soorten sugar daddy er zijn om te weten bij welke we passen. Totdat een stel veel tijd samen heeft doorgebracht, kunnen ze niet beoordelen of ze al dan niet volledig compatibel met elkaar zijn, maar hier zijn enkele tips om u te helpen uw relatie in een vroeg stadium te beoordelen.

Compatibiliteitsvoordelen

Als twee mensen een akkoord bereiken en ook dingen gemeen hebben, kan hun relatie heel gemakkelijk zijn. Het kan een stressvrije relatie zijn, omdat geen van beiden vaak een stap extra zal moeten doen om de ander te plezieren; ze moeten gewoon zichzelf zijn.

De angst om beledigd te worden verdwijnt, waardoor de relatie op een natuurlijke manier verloopt. Wanneer er compatibiliteit is, wordt er een positieve energie uitgestraald die dit soort relaties tot een eerlijke, aangename en duurzame uitwisseling maakt.

Dit soort relaties moeten altijd drama-vrij en op dezelfde pagina zijn . Er kunnen conflicten zijn in elke relatie, maar mensen met gemeenschappelijke interesses en voorafgaande overeenstemming kunnen gemakkelijk drama vermijden en hun relatie leuk houden. Om uw relatie soepel te laten verlopen, besteedt u daarom uw energie aan het vinden van een partner die bij u past.

Waarom moeten we zoeken naar compatibiliteit?

Compatibiliteitsproblemen ontstaan ​​niet noodzakelijk vanaf het begin. Een Sugar Baby en een Sugar Daddy kunnen het goed met elkaar vinden en komen er later achter dat ze geen goede match zijn. Als je begint met daten, kun je niet veel doen om onverenigbaar te zijn. De beste tijd om te bepalen of je niet op dezelfde lijn zit met je Sugar Daddy is voordat de relatie begint.

Het is belangrijk om een ​​bewuste poging te doen om de persoonlijkheden van de persoon te leren kennen. Elkaar leren kennen is de beste tijd om te beoordelen of de persoon die naast je zit degene is die je echt zoekt. Het is essentieel dat een succesvolle relatie vanaf het begin eerlijk is om later spijt te voorkomen.

Hoe weet ik of we compatibel zijn met een SD/SB?

Dingen die we in de vrije tijd doen.

Een sugar daddy kan fouten maken op zijn dates, maar dit betekent niet dat hij niet de juiste is. Er kunnen dingen zijn die ons afschrikken op een date, maar als je het eens bent over de dingen die je in je vrije tijd doet, kan het een goede match zijn. Strand of berg? Film en deken of muziekfestival? Wat we in onze vrije tijd doen, is een van de gemakkelijkste manieren om erachter te komen of je een match bent. Wanneer we op zoek zijn naar een relatie met een suikerdate, is het om plezier te hebben tijdens het doen van activiteiten. Profielfoto ‘s kunnen je ook veel informatie geven over of je compatibel bent.

Als iemand je laat zien wie ze werkelijk zijn, vertrouw dan.

Maya Angelou

Als je toekomstige Sugardaddy/babe graag naar punk/techno-concerten gaat om 2 uur ‘s nachts en je wilt op zondagochtend opstaan ​​om te joggen en dan rotsklimmen, dan is het moeilijk om ergens te komen.

Samen genieten van vrije tijd is de basis in dit soort relaties , dus het eerste wat we moeten doen is uitzoeken wat hij graag doet in zijn vrije tijd. Als we op zoek zijn naar een langdurige relatie die heilzaam is en die ons met waarheid vervult, helpt het veel om dingen samen te doen.

Verschillende manieren van liefhebben / verschillende manieren van omgaan.

Elke persoon heeft een mate van nabijheid of gehechtheid die ze kunnen verdragen. Er zijn super aanhankelijke mensen die ervan houden om constant knuffels en kusjes te geven. Er zijn andere mensen die niet van fysiek contact in het openbaar houden of die niet zo aanhankelijk zijn. Het normale is dat we allemaal een middenweg hebben. De realiteit is dat als de hechtingsstijl die je hebt compatibel is, de relatie een goede kans heeft om goed te gaan. Een mentor-achtige relatie is niet hetzelfde als een relatie waarin plezier de boventoon voert.

We weten of iemand aanhankelijker is door te kijken naar hoe ze dingen behandelen en vooral hoe ze anderen behandelen. Als je lacht of de ober aanraakt tijdens een etentje. Of je je huisdier nu constant aait of maar een beetje.

En als je kijkt naar hoe hij met voorwerpen omgaat, is het je dan opgevallen dat er mensen zijn die kreuken bij het schoonmaken met een servet? Anderen verdubbelen het.
Deze details kunnen je helpen te weten of een persoon min of meer aanhankelijk is en welke stijl ze hebben in het omgaan met dingen. Als je het leuk vindt om de hele tijd geknuffeld te worden, dan moet je op zoek naar een SB/SD die aanhankelijk is. Als je graag meer naar je bal gaat en niet zo veel knuffelt, dan weet je…

Inzet

Het is gemakkelijk te leren om jongere meisjes aan te trekken, maar als we de verbintenis aangaan, als de eerste momenten niet oprecht waren, kan alles uit elkaar vallen

Zou je een jaar lang met de persoon voor je op een onbewoond eiland gaan wonen? Nou, we moeten ook niet overdrijven, maar we moeten ons afvragen of de sugar babe of de sugar daddy die we ontmoeten aan deze verwachting kan voldoen.

De manier waarop je op een date bent, kan ons veel vertellen over hoe die persoon privé is. Vraag jezelf af of ik na een date een maand met hem/haar op cruise zou gaan? Als het antwoord ja is, ben je misschien geschikt voor een relatie met een suikerdate.

Zonder toewijding kan er geen diepte in iets zijn, of het nu een relatie, een bedrijf of een hobby is.

Neil Strauss

Een andere manier om erachter te komen wat voor soort verbintenis u kunt bieden, is door meer te weten te komen over uw vroegere relaties, of u nu een persoon voor de lange of korte termijn bent.

Intimiteit, kon niet missen.

Welnu, we weten al dat intimidatie in een Sugar-datingrelatie al dan niet een plaats kan hebben. Of er nu intimiteit is of niet, de voorkeuren van de persoon voor ons kunnen een teken van compatibiliteit zijn.

compatibiliteit in bed is gelijk aan 80% in een relatie. Als je toekomstige relatie dezelfde smaak heeft in bed, zul je zeker in andere opzichten compatibel met hem zijn.

José Garcia-kanalen


Als hij van roze lingerie en zijden jurken houdt en jij houdt van leren korsetten en latex broeken, dan is de kans groot dat jullie niet bij elkaar passen in de relatie.

Instinct

Instinct vertelt ons meestal eerst of de persoon voor ons compatibel is. Het is belangrijk om zonder problemen een sugar daddy te worden. Het is ook belangrijk om de nep- of zoutpapa’s te herkennen. Vertrouw op je gevoel, als je je niet op je gemak voelt met daten of iets zegt dat je niet verder moet gaan. Verspil geen tijd om te bewijzen dat je ongelijk hebt en sla de pagina om.

Summary
Ben jij compatibel met je sugar daddy of je sugar babe? 5 tekenen om te weten
Article Name
Ben jij compatibel met je sugar daddy of je sugar babe? 5 tekenen om te weten
Description
Lees in dit artikel of je compatibel bent in je sugardating-relatie
Author
Publisher Name
sugardaddyholland.nl
Publisher Logo

Laat een Antwoord achter


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Uw privacy is belangrijk voor ons en we zullen uw gegevens nooit verhuren of verkopen.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog