meisje kijkt naar jaloers paar
Home » Hoe weet je of je de liefhebber bent van je sugar daddy?

meisje kijkt naar jaloers paarNiet alle sugar babys zijn het erover eens dat ze de tweede relatie van een man zijn. Wanneer dit gebeurt, verlaat de overgrote meerderheid de relatie. Aangezien sugardating een open relatie inhoudt en geen ‘hotelkamer’-relatie, zijn dit soort relaties vaak erg gecompliceerd.

Er zijn enkele lessen van ervaren sugar babys die je kunnen helpen hiermee om te gaan, maar als je met een vreemdgaande man uitgaat, is de stress vaak groter, hij is zich vaak bewust van de tijd of kijkt rond. Als je niet wilt dat dit gebeurt of als je bang bent hem te verliezen, moet je een goede sugar baby zijn en manieren leren om hem bij je te laten blijven. Het zijn meestal geen gemakkelijke relaties om te dragen. Veel sugar baby’s stellen zichzelf deze vraag: word ik de minnaar?

Ongeacht of je het type sugarbabe bent dat niet van dubbele relaties houdt of die het niet eens is, er zijn enkele tips die je kunnen helpen ontdekken of je de liefhebber bent van je sugar daddy. Let op details

Oproepen, contact opnemen via WhatsApp en meerdere telefoons

man kijkt naar mobiel achter zijn vriendinWanneer belt je Sugar Daddy je? Heb je vaste uren dat je belt en bel je alleen op die tijden? Als het alleen ‘s avonds laat is, tijdens werkuren, of wanneer je midden in een reis zit, is de kans groot dat dit de enige keren zijn dat het veilig is om je Sugar Baby te bellen omdat je probeert het probleem te verbergen. relatie van een andere persoon.

Heeft u meerdere telefoons? Veel professionals hebben meerdere telefoons en apparaten: één voor persoonlijk gebruik en één voor zakelijk gebruik. Het kan echter zijn dat je Sugar Daddy meerdere apparaten gebruikt om ook zijn persoonlijke leven gecompartimenteerd te houden. Als je zo ver gaat om dingen te verbergen, is het moeilijk te zeggen wat je nog meer verstopt of waarom.

Dating gebied

Waar ontmoet je je Sugar Daddy meestal? Als je weet waar hij woont en / of werkt en de datums aan de andere kant van de stad liggen, probeert hij misschien zijn suikerdatingsrelatie rustig te houden. Het verlaten van zijn gebruikelijke zones kan een teken zijn dat hij de kans probeert te verkleinen dat jij en je sugar daddy iemand tegenkomen die hij kent. Het kan eenvoudig zijn dat u een persoon bent die voor uw privacy wil zorgen en niet wilt dat uw verschillende sociale kringen erachter komen totdat u zich meer op uw gemak voelt. Maar meestal is het meestal dat er een solide relatie achter zit.

Verbergt wie hij werkelijk is

Gebruikt uw SD zijn echte naam of een alias? Het is over het algemeen een goed idee om geen echte namen op internet te delen voor persoonlijke bescherming, of u nu een potentiële SB of SD bent. Mensen kunnen gevaarlijk zijn. Er zijn oplichters, afpersers en stalkers die proberen te profiteren van zowel Sugar Babies als elke vorm van Sugar Daddies. Maar als hij niet bereid is om details te delen of iets dat hij kan gebruiken om te verifiëren wie hij is, dan is er misschien iets dat hij verbergt.

Conclusies

man met karmijnrode sporen op zijn overhemdVeel van deze kleine details en vele andere kunnen erop wijzen dat u al getrouwd bent en iemand anders zoekt . Er zijn veel redenen waarom een ​​man een discrete secundaire relatie zou willen hebben, vooral met een sugar baby. Je hebt misschien een vrouw nodig om in de samenleving te zijn, maar privé zijn de twee gescheiden. Het kan zijn dat uw gezinsleven te voorspelbaar is geworden en u op zoek bent naar iemand die spannender is.

Hij heeft misschien ook iemand nodig die met hem reist of hem gezelschap houdt in de steden die hij moet bezoeken. Daarom is het belangrijk dat je, voordat je de wereld van sugar dating betreedt of als je er al in zit, beslist of je de andere vrouw, de minnaar, wilt zijn of niet. Niet alle Sugar Babies zijn het erover eens dat ze de secundaire relatie of een van de vele zijn. En dat is oké en het is heel respectabel.

Bepaal aan de andere kant wat voor soort sugarhouding u wilt

Hoewel voor sommige Sugar Babies het idee om een ​​minnaar te zijn een probleem is voor anderen, is het geen enorm ongemak. Sommige daarvan kunnen echter ook specifiek afhangen van wat voor soort relatie u wilt of wilt vinden. Eigenlijk is het mogelijk om een ​​platonische relatie te hebben. Het lijkt misschien onwaarschijnlijk met al het stigma rond het feit dat sugar dating voornamelijk te wijten is aan seks, maar het is niet onbereikbaar dat een Sugar Daddy alleen geïnteresseerd is in een schattige vriend, iemand die hem niet gestrest maakt. Veel Sugar Daddies willen aan die stress ontsnappen en willen gewoon iemand met wie ze kunnen ontspannen.

Als je specifiek op zoek bent naar een enkele deal, moet je deze duidelijk op je profiel zetten en niet bang zijn om erover te praten met je potentiële dugar daddys. Je zult echter heel voorzichtig moeten zijn bij het onderzoeken van mogelijke oudere mannen die een oplosmiddel kunnen zijn, omdat sommigen van hen behoorlijk goed zijn en ervaring hebben met het verbergen van hun geheimen.

Ethisch gezien is het moeilijk om te discussiëren, en er zijn veel argumenten voor en tegen het liefhebben . Sommigen zullen je vertellen dat het verkeerd is en huwelijken verbreken, terwijl anderen je zullen vertellen dat het meer dan mogelijk is om op meerdere mensen tegelijkertijd verliefd te zijn. Elke Sugar Baby moet voor zichzelf beslissen wat haar ethische grenzen zijn en hoever ze bereid is deze te verleggen of dat het rode lijnen zijn.

Als je besluit dat je die lijnen hebt die niet kunnen worden overschreden, zou je waarschijnlijk een plan moeten hebben om te gaan met een getrouwde Sugar Daddy die je mee uit vraagt ​​of voor het geval je er later achter komt dat hij een vrouw verbergt. Als dit gebeurt, leg dan uit waarom u niet geïnteresseerd bent in het hebben van een deal met iemand die al een relatie heeft, en vergeet niet om standvastig te zijn over uw standpunt. Sommige DS’en worden misschien niet gebruikt om af te wijzen of geloven misschien niet dat een Sugar Baby niet bereid is compromissen te sluiten. U moet er altijd voor zorgen dat uw behoeften en prioriteiten voorop staan.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in: Hoe je suiker baby profiel te verbeteren en de juiste foto’s te plaatsen.

Summary
Hoe weet je of je de liefhebber bent van je sugar daddy?
Article Name
Hoe weet je of je de liefhebber bent van je sugar daddy?
Description
erken sugardaddys die een partner of vrouw hebben
Author
Publisher Name
sugardaddyholland.nl
Publisher Logo

Laat een Antwoord achter


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Uw privacy is belangrijk voor ons en we zullen uw gegevens nooit verhuren of verkopen.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog