Man met bloemen op trein met vrouw vooraan die lacht

Als je de eerste date voorbij bent en het blijkt dat het meisje dat je hebt ontmoet je leuk vindt als een sugar baby, dan zijn er een paar dingen die je moet doen. Houd er rekening mee dat ze ook beslist of ze met je blijft daten of niet. Als je al weet wat een sugar daddy is en je kent de kenmerken die een sugar daddy onderscheiden, dan zijn hier enkele stappen die je moet volgen om een ​​blijvende suikerdate relatie te bereiken.

Wees geïnteresseerd in wie ze is

Ongeacht het type relatie waarnaar je op zoek bent of het type sugar daddy dat je bent, het eerste dat je moet doen, is interesse in haar tonen. Praten over triviale dingen is prima als je niet in iemand geïnteresseerd bent, maar als je haar leuk vindt, moet je haar vragen naar haar dromen, haar prestaties en haar gevoelens.

Vraag haar vaak hoe haar projecten gaan of welke obstakels ze tegenkomt om te krijgen wat ze wil. Help haar om het te bereiken, niemand bereikt zijn dromen zonder hulp. Het is belangrijk dat je de fouten kent van een sugar daddy bij het daten van jonge meisjes.

Zorg ervoor dat hij weet dat je hem leuk vindt

Het ergste dat u kunt doen, is uw verbinding op leeftijd te baseren. Als je het altijd over leeftijd hebt, pikt ze dat op. Door te leren hoe u jonge vrouwen kunt aantrekken, kunt u een langdurige relatie onderhouden, waarbij u de leeftijd vergeet. Je zult alleen maar schreeuwen dat je onzeker bent en gefocust op wat de wereld denkt over daten en leeftijd. Als je over leeftijd praat, zie je eruit alsof je onoprecht en niet oprecht bent.

Zorg ervoor dat je laat zien dat je haar leuk vindt en dat je het goed met haar vindt. Uitingen van genegenheid en genegenheid worden niet alleen gemaakt met geschenken, maar ook door te kijken naar hun nieuwe kapsel, hun verandering van uiterlijk of hun manier van zijn.

Beheers de tijden

Zorg ervoor dat je de zaken niet overhaast, d.w.z. je moet haar niet vragen om een ​​langdurige relatie of een week in Venetië op de eerste date. Dit kan haar bang maken of haar interesse verliezen.

SD/SB-relaties kosten tijd, net als reguliere liefdesrelaties. Het is beter om niet over meer volwassen plannen te praten totdat de relatie al een tijdje aan de gang is.

Als ze op een bepaald moment besluit dat ze tijd nodig heeft of niet door te gaan met de relatie, dring dan niet aan, maar laat haar weten dat je om haar geeft en als je haar leuk vindt, moet je er zijn als ze je nodig heeft. Besluiteloosheid is iets normaals bij sugar baby’s totdat ze zich op hun gemak voelen in een relatie, je moet in dit opzicht geduld hebben.

Laat hem zien dat je begripvol en attent bent

Zorg ervoor dat u hun behoeften op de eerste plaats stelt. Vraag haar vaak hoe het met haar gaat, maak duidelijk dat je in haar geïnteresseerd bent en kijk hoe ze reageert.

Als je om een ​​vriend geeft, zelfs als ze aanvankelijk resistent is, kun je haar hart en ziel krijgen als alles is gezegd en gedaan.
Een andere belangrijke actie is ervoor te zorgen dat het in uw plannen wordt opgenomen. Dus als je je vrienden op zaterdag aan de bar ontmoet, zeg dan dat je wilt dat ze komen. Het duurt niet lang voordat je weet of het werkt of niet.

Romantiek

Wees alert op hun signalen, soms sturen ze signalen dat ze iets meer willen, als je haar wilt veroveren moet je oplettend zijn. Flirten met haar is nu de sleutel als je een duurzame relatie met een sugarbaby wilt hebben.

Wat bloemen, haar helpen en haar advies geven als ze je die tekenen begint te geven, kan een goed begin zijn. Laat haar zien dat je haar waardeert als je met haar verder wilt . Probeer die platonische relatie van zoete romantiek aan te bieden waar ze naar op zoek is.

omgaan met besluiteloosheid

Als ze besluiteloos is, moet je niets forceren, geef haar de tijd en laat haar zien dat je haar begrijpt en dat je er bent als ze het nodig heeft. In suikerdatingrelaties zijn twee mensen nodig.

Besluiteloosheid komt soms veel voor bij sugar baby’s, het forceren van de relatie zal op de lange termijn nooit goed zijn. Het is beter om haar te laten gaan en haar tijd te geven als ze niet zeker weet of ze zo’n relatie wil.

Als ze je om advies of hulp vraagt ​​of uitlegt waarom ze besluiteloos is, moet je haar ook niet proberen te overtuigen, maar laat haar weten dat je er bent als ze je nodig heeft en dat ze de tijd neemt om te beslissen wat ze wil. Als je uiteindelijk de relatie niet wilt voortzetten, moet je begripvol zijn, niet alle jonge meisjes zijn klaar om met sugar daddys te daten.

Beloof jezelf om deze tips te volgen

Als je echt een meisje wilt vinden om van te genieten, moet je je aan deze tips houden. Het oude gezegde “suiker voor vandaag en honger voor morgen” komt vaker voor dan we denken.

Daarom is het belangrijk om op zoek te gaan naar een langdurige relatie met een sugar baby die ons echt vult, ons vermaakt en bij wie we ons op ons gemak voelen. Soms kun je alle suiker erin doen en het werkt niet, maar het belangrijkste is dat er veel meer meisjes zijn die je willen ontmoeten en uiteindelijk zul je de juiste vinden.

Laatste gedachten.

Wanneer je een jongere vrouw probeert aan te trekken, is er geen exacte handleiding. Wat u moet doen, is focussen op uw sterke punten en zelfverzekerd zijn. Om je relaties te verbeteren, is het belangrijk om te weten hoe je de typische problemen van sugar daddies kunt vermijden . Laat deze jonge sugar baby zien dat jij haar beste match bent. Laat haar zien dat je voor haar kunt zorgen als ze dat wil. Misschien ben je ook geïnteresseerd in het lezen van: De 5 mythen over de sugar daddywereld in Spanje

Summary
Sugar daddy relaties: hoe onderhoud je een langdurige relatie met je SB?
Article Name
Sugar daddy relaties: hoe onderhoud je een langdurige relatie met je SB?
Description
Leer langdurige relaties met je sugarbaby te onderhouden
Author
Publisher Name
sugardaddyholland.nl
Publisher Logo

Laat een Antwoord achter


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Uw privacy is belangrijk voor ons en we zullen uw gegevens nooit verhuren of verkopen.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog