Man en vrouw drinken bier

Je hebt geluk, je hebt de langverwachte afspraak met een Sugar Daddy bereikt. Je hebt hard gewerkt en je sugar baby-profiel verbeterd , en ze waren geïnteresseerd in jou, dit kan een goede kans zijn en de zoektocht naar een geweldige papa is geëindigd.

Misschien kun je beginnen met het opbouwen van die duurzame relatie waar je op hoopt. Bij je eerste zul je ongetwijfeld nerveus zijn, je zult duimen dat alles goed gaat en dat je net zoveel zult genieten van een volwassen en interessante persoonlijkheid als hij van je uiterlijk. Op dit moment word je overvallen door vragen over hoe je je moet kleden, opmaken en je klaarmaken voor je date.

Een veel gestelde vraag is: Vertel eens wat meer over jezelf? , een open vraag waarvan je je afvraagt… wat moet ik nu zeggen… Zal ik je vertellen over mijn leven op de universiteit? Zal ik je vertellen over mijn hond? Natuurlijk is het niet het beste om hem je leven van top tot teen te vertellen en misschien een andere keer over je hond te praten als hij het onderwerp dieren niet ter sprake brengt.

Een van de beste manieren om te beginnen is door te zoeken naar overeenkomsten in smaken die je op de webpagina hebt gezien . Op onze website heb je veel opties om aan te passen, hier heb je meer informatie over hoe het werkt.

Profiteer van deze opties, want een actief meisje met hobby’s zal altijd interessanter zijn dan een ander die niets aantrekt. Maak ook van de gelegenheid gebruik om in praktijk te brengen wat we leren in Sugar Baby-trucs om Fakes of Salt Daddy’s op te sporen . Vaak zul je ze in de chat niet kunnen herkennen, maar in de een-op-een is het heel gemakkelijk om te weten of je voor een enorme lolly of een zoutwaterpad staat.

Als je bijvoorbeeld van skiën, wandelen of welke sport dan ook houdt, is het goed dat je het zegt en niet beknibbelt op woorden. Het zal een goed begin zijn in het gesprek via het web en later in het gesprek van de date. Maar net zo belangrijk als het weten van de juiste dingen, is het vermijden van de verkeerde dingen als we spreken. Als je in deze afspraak de onderhandeling wilt starten, is het belangrijk om te weten hoe je als sugarbaby tot overeenstemming kunt komen met je POT, hierdoor is het niet zo drastisch om te gaan praten over de voordelen die je uit je relatie wilt halen. Hier laten we je de definitieve NO’s zien die je nooit zult doen. Je moet op een date gaan met je sugardaddy.

Buiten trieste verhalen over je pijnlijke leven

Dit punt is zo belangrijk dat het twee keer moet worden herhaald: er zijn geen droevige en pijnlijke verhalen . Trieste verhalen over dat ik mijn hond niet hoef te castreren en mijn teddybeer in het stof achterlaat. Klagen is iets heel gebruikelijks bij veel sugarbaby’s, probeer je van hen te onderscheiden door de slechte dingen opzij te laten. Of ik heb niet genoeg om boeken te kopen, dus moet ik flirten met de nerd van de universiteit die zijn deodorant lijkt te hebben achtergelaten op de dag dat hij werd geboren. Enz. Je weet toch wat ik bedoel?

Hierbij hoort ook het bespreken van uw huidige problemen. Ja, het is geweldig om te praten over wat je naar de tafel brengt en waar je naar op zoek bent, maar probeer niet wanhopig te klinken. Als je hebt besloten om een ​​eerste date te hebben, is het ergens voor, dus laat je persoonlijkheid en je toekomstige doelen spreken. Er zijn veel betere en inventievere manieren om duidelijk te maken wat uw behoeften zijn.

Ga niet te ver in op zijn persoonlijke leven.

De reden dat ze op zoek is naar een sugar babe-relatie is om te ontsnappen aan haar normale leven. Hij wil zich op jou concentreren, voelen wat hij niet kan voelen met een oudere vrouw. U wilt afleiding van wat er verder op het werk of thuis gebeurt.

Als hij zegt dat hij gescheiden is en kinderen heeft, vraag hem dan niet waarom het huwelijk niet is gelukt en wat de namen van zijn kinderen zijn. Leer de 10 manieren om Sugar Baby te verleiden, zodat je SD bij je blijft voordat je meer persoonlijke vragen stelt, zodat je de beste momenten zult herkennen waardoor je POT opengaat en je meer dingen vertelt. Het lijkt misschien een goede zaak om naar haar familie te vragen, maar een eerste date is daar niet het juiste moment voor.

Als hij zegt dat hij gaat scheiden, probeer dan gewoon het onderwerp sympathiek te veranderen totdat hij het gesprek kan omzetten in lichtere, leukere, samenhangende onderwerpen. Maak geen gebruik van de gelegenheid om te praten over de gevolgen van de scheiding van uw ouders voor u.

Laat WhatsApp en telefoon op stil

Een ding dat je niet moet zeggen op een date is dat ik even op mijn telefoon ga kijken . We bevinden ons in een tijd dat telefoneren of WhatsApp tijdens een afspraak de normaalste zaak lijkt om te doen en we doen het zelfs automatisch.

Je ziet dat je telefoon oplicht in je tas en automatisch en zonder erbij na te denken pakt je hem op om te kijken wie je heeft geschreven. Onthoud dat een eerste date is waar je sugardaddy de eerste indruk van je zal vormen.

Als je je telefoon oppakt, is dat respectloos en zal hij denken dat je je verveelt of hem voorbijloopt. Hij zal denken dat dit bij de volgende afspraken meer zal zijn dus het zal waarschijnlijk een heel ongelukkig gebaar zijn. Als je de telefoon echt moet controleren, maak er dan gebruik van als je naar de badkamer gaat om het te doen.

Vraag niet te veel over zijn werk

Het is moeilijk voor een sugardaddy om je te vertellen wat hij doet op de eerste date. Je wilt weten wat het voor je relatie kan betekenen, maar dring er niet op aan. Het is mogelijk dat hij het heeft over enkele zakelijke successen van zijn reizen en wat voor soort huis ze hebben of hun smaak of auto. Daarmee is het meer dan genoeg om te weten wat voor soort sugar daddy je voor je hebt. Misschien kunnen de artikel 6 soorten sugar daddys die je moet kennen je ook helpen.

Er zijn sugar daddys die een klein bedrijfje en een normale auto kunnen hebben en genereuzer kunnen zijn dan anderen die meer geluk hebben. Het zal dus zijn manier van verhuizen, betalen en de plaatsen en details die hij bij je heeft zijn die je moet beoordelen.

Het is mogelijk dat de eerste date een ideaal moment is om uw wensen vooraf te bespreken om te kijken of hij hieraan kan voldoen. Vraag wat hij in je leven kan brengen zonder te direct te zijn.

Discretie is echt belangrijk

Een manier om te laten zien dat u het belang van discreet zijn begrijpt, is door uw woorden zorgvuldig te kiezen wanneer u zich in een openbare ruimte bevindt. Dit is erg belangrijk op een eerste date, want als je iemand begint te leren kennen, wil je veel meer weten. Maar openbare plaatsen zijn soms niet de beste plaatsen om over bepaalde dingen te praten. Het beste is om niet te praten over dingen die veel aandacht trekken.

Het is belangrijk om een ​​mooie site te zoeken zodat je niet te hard hoeft te praten . Een voorbeeld van discreet zijn in een gesprek is niet vermelden dat je elkaar op een sociaal netwerk hebt ontmoet. Vragen waarom je lid bent geworden van een datingwebsite of erover praten is niet het meest geschikte gesprek voor die plek . Zeg ook niet openlijk waarom je op zoek bent naar een sugarbaby? of dat soort dingen, vraag liever wat hij zoekt in een meisje en dat soort dingen.

Als je merkt dat hij nerveus wordt als hij praat over welke voordelen het je zal opleveren in je relatie of over de dingen die je nodig hebt, is het misschien dat hij dit liever privé bespreekt. In die gevallen, glimlach gewoon en zeg ok, zullen we er later aan de telefoon of privé over praten?

Schakel dan over naar een ander gesprek waar hij zich op zijn gemak kan voelen en plezier kan hebben. Deze kleine dingen zijn erg belangrijk op eerste dates en soms realiseren we ons dat niet. Als je indruk op ze hebt gemaakt, is het normaal dat de overeenkomst vrij snel komt en hij degene is die het je aanbiedt. Misschien ben je ook geïnteresseerd: Lessen en geheimen van 5 ervaren Sugarbabes

Summary
Dingen die je niet mag zeggen op de eerste date
Article Name
Dingen die je niet mag zeggen op de eerste date
Description
Ontmoet en leer hoe je betere dates kunt hebben in dit artikel
Author
Publisher Name
sugardaddyholland.nl
Publisher Logo

Laat een Antwoord achter


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Uw privacy is belangrijk voor ons en we zullen uw gegevens nooit verhuren of verkopen.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog